Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szakma Kiváló Tanulója Verseny 2012. A Szakma Sztár Fesztivál 2012-ben ötödik alkalommal, 38 szakma részvételével került megrendezésre a Hungexpo két.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szakma Kiváló Tanulója Verseny 2012. A Szakma Sztár Fesztivál 2012-ben ötödik alkalommal, 38 szakma részvételével került megrendezésre a Hungexpo két."— Előadás másolata:

1 Szakma Kiváló Tanulója Verseny 2012

2 A Szakma Sztár Fesztivál 2012-ben ötödik alkalommal, 38 szakma részvételével került megrendezésre a Hungexpo két pavilonjában.

3 A verseny első napján a felszolgálók, véletlenszerűen húzott alkalomra számítógéppel készítettek el menükártyáikat, majd legjobb tudásuk szerint megterítették asztalaikat.

4 Röviddel a zsűrizés után megtörtént az asztalok előkészítése az élőmunkára.

5 Ezek után már izgatottan várták a tanulóink a vendégeket.

6 A három fogás közül a legtöbb odafigyelést igényelte a töltött csirke felszolgálása, illetve annak asztalnál történő bontása.

7 A nap végén lehetőséget kaptak a versenyzőink a következő napra előkészülni: megtörtént az asztalok, székek helyükre szállítása, az abroszok vasalása.

8 A második nap reggelén elkészültek a díszasztalok, a képen Liszet Ivett, „Robinson Crusoe emlékest” témájú díszasztala látható

9 Kalics Dániel, „Vadászvacsora a Fővadászok részére” témájú díszasztala

10 Iványi Ronald, „Esküvői ebéd” témájú díszasztala A díszasztalok zsűrizése után került sor a idegen nyelvű szóbeli feladatokra.

11 A versenyt iskolánk tanulói nagy sikerrel zárták: Iványi Ronald első, Kalics Dániel harmadik, Lisztes Ivett negyedik helyet ért el a 2012-es Szakma Kiváló Tanulója Versenyen.


Letölteni ppt "Szakma Kiváló Tanulója Verseny 2012. A Szakma Sztár Fesztivál 2012-ben ötödik alkalommal, 38 szakma részvételével került megrendezésre a Hungexpo két."

Hasonló előadás


Google Hirdetések