Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Őrségi Nemzetközi Tökfesztivál 2356-06/18 Készítette: Panghy Bence.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Őrségi Nemzetközi Tökfesztivál 2356-06/18 Készítette: Panghy Bence."— Előadás másolata:

1 Őrségi Nemzetközi Tökfesztivál 2356-06/18 Készítette: Panghy Bence

2 Ebben az évben szeptember 28. és 30-i közötti napokban tartották meg a tökfesztivált. A programok Őriszentpéteren,Nagyrákoson, és Magyarszombatfán kerültek megrendezésre.

3 A 3 település Vas megyében található, az Őriszentpéteri kistérséghez és az Őrségi Nemzeti Park Igazgatósági területéhez tartoznak.

4 2012-ben kilencedik alkalommal került megrendezésre az Őrségi Nemzetközi Tökfesztivál, amely a Nyugat-Dunántúli Régió kiemelt kulturális és örökségturisztikai, valamint a legnagyobb gasztroturisztikai rendezvénye.

5 A népi játékok és művészeti bemutatók forgatagában megismerkedhetnek a tök helyi kultuszával, a humoros vetélkedőkön pedig minden korosztály megmérettetheti magát. A fergeteges előadások és tökcsoda teremtmények megtekintése közben a vendégek tökből készült ételspecialitásokat kóstolhatnak meg.

6 A látogatók megkóstolhatják a mennyei tökös-mákos rétest, ehetnek a tökös lángosból vagy a dödölléből is. A helyi termelők vásárán kiváló minőségű sajtokat és tejtermékeket, tökmagolajat és csodás kézműves termékeket, fazekas árukat lehet beszerezni.

7 A Tökfesztivál vetélkedőin Kiderül kié is a legnagyobb tökcsoda Ki löki messzebbre a tököt Ki a legügyesebb tökfaragó Tökkirály és töklovag választás Töklámpás felvonulás Tökbál

8 A fesztivál logója

9 Köszönöm a figyelmet !


Letölteni ppt "Őrségi Nemzetközi Tökfesztivál 2356-06/18 Készítette: Panghy Bence."

Hasonló előadás


Google Hirdetések