Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ne rohanjon! Álljon meg egy percre… Congress & Hobby Service … hogy bemutassuk Önnek a Kongresszus- és Rendezvényszervező Irodát © Congress & Hobby Service.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ne rohanjon! Álljon meg egy percre… Congress & Hobby Service … hogy bemutassuk Önnek a Kongresszus- és Rendezvényszervező Irodát © Congress & Hobby Service."— Előadás másolata:

1 Ne rohanjon! Álljon meg egy percre… Congress & Hobby Service … hogy bemutassuk Önnek a Kongresszus- és Rendezvényszervező Irodát © Congress & Hobby Service Kft.

2 Szakmai tapasztalat: Cégünk az ország különböző pontjain szervezett és szervez hazai, illetve nemzetközi rendezvényeket. A Congress & Hobby Service közel 20 éves fennállása alatt több mint 200 sikeres konferencia 45.000 résztvevőjének ügyeit intézte.

3 Munkatársak: A Congress & Hobby Service munkatársai idegenforgalmi, közgazdász, felsőfokú vendéglátóipari, illetve bölcsész végzettséggel rendelkeznek. Kommunikációs, művelődésszervező és PR tanulmányainknak, valamint a több éves rendezvényszervező gyakorlatunknak köszönhetően, munkáját professzionálisan végző, korrekt partnerre talál bennünk.

4 Referenciák: „A kiváló szervezés és a minden részletre kiterjedő figyelem, az Önök energiája, türelmes segítőkészsége minden résztvevőben mély nyomot hagyott, melyet ezúton is hálásan köszönök” – mondta Philippa Leggate az International Baccalaureate regionális igazgatója.

5 Végh Ágnes Professzor Asszony, az ISHR nemzetközi konferencia szervezője egyszer azt mondta: „Meggyőződésem, hogy egy sikeres kongresszus megrendezéséhez a felek közti baráti kapcsolat, bizalom elengedhetetlenül szükséges, s ebben Önök messzemenően partnerek voltak.”

6 Koncepciónk: A Congress & Hobby NEM kíván Európa vezető rendezvényszervező cége lenni! NEM vágyunk nemzetközi hírnévre, SEM leányvállalatokra világszerte! Csupán a legmagasabb színvonalat szeretnénk képviselni munkánk során, a legnagyobb megelégedést szolgálva ügyfeleinknek. © Congress & Hobby Service Kft.

7 Különleges adottságaink: képesek vagyunk megénekeltetni egy koreai delegációt… & táncra bírni egy Nobel-díjas biológust…

8 „Leg-jeink” 1. a legnemzetközibb… ISUCRS Nemzetközi Kongresszus Budapest – 2004 a legkirályibb… Diabetes Kongresszus Keszthely – 2005 a legvidámabb… EDRC Nemzetközi Kongresszus Eger – 2005

9 „Leg-jeink” 2. a legbulisabb… Nőorvos Kongresszus Szeged – 2006 a legvizesebb… Allergológiai és Immunológiai Kongresszus Gyula – 2006 a legelegánsabb… Szülészeti-Nőgyógyászati Ultrahang Kongresszus Győr – 2007

10 „Leg-jeink” 3. a legretróbb… DROP Interdiszciplináris Fórum Debrecen – 2007 a legnépesebb… Onkológus Kongresszus Budapest – 2007 a legközelebbi… Talán éppen az Ön rendezvénye…

11 Több mint 200 rendezvény… Közel 20 év tapasztalat… Velünk eddig mindenki célba ért! Congress & Hobby Service Kft. Kongresszus- és Rendezvényszervező Iroda 6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 53. Postacím: 6701 Szeged, Pf.:1022 Telefon: 62/484-531, Fax: 62/450-014 E-mail: info@prof-congress.hu http://prof-congress.hu © Congress & Hobby Service Kft.


Letölteni ppt "Ne rohanjon! Álljon meg egy percre… Congress & Hobby Service … hogy bemutassuk Önnek a Kongresszus- és Rendezvényszervező Irodát © Congress & Hobby Service."

Hasonló előadás


Google Hirdetések