Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Bringing the Spa to You. Célok Az előadás megtekintésével a következőkről szerezhet átfogó ismereteket:  A galvánáram története és működése  A Galvanic.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Bringing the Spa to You. Célok Az előadás megtekintésével a következőkről szerezhet átfogó ismereteket:  A galvánáram története és működése  A Galvanic."— Előadás másolata:

1 Bringing the Spa to You

2 Célok Az előadás megtekintésével a következőkről szerezhet átfogó ismereteket:  A galvánáram története és működése  A Galvanic Spa™ System II készülék szerepe a kulcsfontosságú bőrápoló összetevők felszívódásának megkönnyítésében.  Nu Skin® Galvanic Spa™ termékek  Hogyan építhet fel egy virágzó üzletet a Galvanic Spa™ System II rendszerrel.

3 A tananyag áttekintése A bőr alapvető szükségletei

4 A bőr alapvető szükségletei 10 alapvető szükséglet nélkülözhetetlen az egészséges, gyönyörű bőr megőrzéséhez. Az bőr alapvető igényeinek meghatározása és kielégítése egy átfogó bőrápoló termékcsaláddal elengedhetetlen az egészség és gyönyörű külső eléréséhez.

5 Szinergikus szemléletmód a bőrápolásban A legjobb bőrápoló termékek kialakításuknak köszönhetően egymás hatását erősítve elégítik ki bőre alapvető igényeit. Mindeközben ápolják és javítják a bőr természetes egészségét és szépségét.

6 Másodlagos Igények Táplálás Kezelés Hámlasztás Radírozás Maszkok Revitalizálás Alapvető igények Tisztítás Tonizálás Védelem napközben Hidratálás este A bőr alapvető szükségletei A bőr 10 alapvető szükséglete két kategóriába sorolható:  Alapvető igények – minimális napi szükségletek és bőrápolási lépések, amelyre minden típusú bőrnek szüksége van.  Másodlagos igények – a napi bőrápolás lépésein felüli ápolás, amely a speciális probl é mák kezelése miatt szükséges. A húszas éveink végétől kezdve a másodlagos igények folyamatosan növekszenek. Az alapvető igények és a másodlagos igények együtt alkotják a bőr alapvető szükségleteit. Alapvető Szükségletek

7 Másodlagos igények Amikor a speciális bőrproblémák megjelennek; például a foltok, a szabadgyökök okozta károk és öregedés; ezeknek a kezelése elengedhetetlenül fontos az egészséges és gyönyörű bőr megőrzéséhez. A napi bőrápolási rutin kiegészítése ezekkel a speciális lépésekkel biztosítja bőre számára a modern bőrápolás kínálta előnyöket, amire szüksége van.

8 Másodlagos igények : Revitalizálás A fáradt bőr fénytelen és élettelen. Az alapvető revitalizálás a vérkeringés serkentésével segít helyreállítani a bőr ragyogását.A revitalizálás másodlagos igény is, hetente kétszer, háromszor szükséges. A Galvanic Spa™ kezelés egyfajta módja a bőr revitalizálásának.

9 Üdvözöljük a Galvanic Spa™ Világában A spa kezelések az ókorból maradtak ránk, akkoriban az egészségmegőrzés és a betegek gyógyításának egyik módját képviselték. Manapság a spa kezelések szintén a testi és szellemi egészség megőrzésére szolgálnak, beleértve a kozmetikai kezléseket is. Sajnálatos módon, az idő és az anyagi ráfordítás, amit ezek a kezelések igényelnek, sok mindenkinek nem áll rendelkezésére. Most van egy megfizethető és kényelmes módja annak, hogy részesüljön a spa kezelések előnyeiből, anélkül, hogy el kellene mennie otthonról.

10 A galvánáram története

11 Először, 1791-ben Luigi Galvani használt elektromos áramot gyógyítási célokra. A „galvánáram”, amelyet manapság kozmetikai célokra, a bőrben, a hatóanyagok felszívódásának megkönnyítésére használunk, az olasz tudósról kapta a nevét.

12 Mi a Galvanic Kezelés? Spa és kozmetikai szalonokban már több mint ötven éve használnak enyhe galvánáramot a kezelések során, a bőr felfrissítésére és új energiákkal történő feltöltésére. Ezek a kezelések szakértelmet igényelnek, a kozmetikus egy nagy készülékkel végzi a kezelést, amelynek a görgői gyengéden masszírozzák a bőrt. Ez élénkíti a bőr sejtenergia-termelését és a vérkeringést, ennek köszönhetően a bőr letisztultabb és tónusosabb lesz.

13 Hogyan működik a Galvanic Kezelés? A Galvanic kezelés arra az alapvető tényre épül, hogy a hasonló töltések taszítják, míg az ellentétes töltések vonzzák egymást, akárcsak a mágneses pólusok. A kezeléshez használt bőrápoló termékeket úgy alakítottuk ki, hogy negatív vagy pozitív töltéssel rendelkezzenek. A Galvanic Spa™ készüléket be lehet úgy állítani, hogy a termékekhez hasonló töltésű legyen. A hasonló töltések taszítják egymást, ennek köszönhetően a készülék valósággal „belepréseli” a bőrbe a terméket, bejuttatva ezáltal a kulcsfontosságú összetevőket. Abban az esetben, ha a készülék a termékkel ellentétes töltésűre van állítva, a szennyeződésekkel együtt kiszippantja azt a bőrből. A negatív és pozitív töltésű galvánáram szakértő alkalmazásával a kozmetikusok számos jótékony kezelést képesek végrehajtani a bőrön. + + ++

14 •Az előkezelés során a Galvanic Spa™ készülék negatív töltésű, ugyanúgy ahogy az Előkezelő gélek is. •A negatív töltések taszítják egymást, bevezetve az Előkezelő gélt a bőrbe. •Az Előkezelő gél kötést alakít ki a bőrben lévő szennyeződésekkel. Hogyan működik a Galvanic Kezelés?

15 •Az ezt követő kezelés során a Galvanic Spa™ készülék és a Kezelő arcgél is pozitív töltésűek. •A pozitív töltések taszítása folytán a jótékony összetevők könnyebben bejutnak a bőrbe. •A pozitív töltésű készülék vonzza a negatív töltésű szennyeződéseket, kiszippantja azokat a bőrből.

16 Nu Skin® Galvanic Spa™ System II

17 A Nu Skin ® Galvanic Spa™ System II bemutatása: Programozható készülék, szabadalmazott, önszabályozó galvánárammal és cserélhető kezelőfejekkel, arcra, fejre és testre. A speciálisan kialakított termékekkel szinergikusan együttműködve a készülék megkönnyíti a kulcsfontosságú összetevők bevitelét a bőrbe, revitalizálva és megfiatalítva azt. Válasszon a hófehér vagy a korlátozott számban kapható elsőrendű, stílusos, fekete Galvanic Spa™ System II Executive készülékek közül!

18 Nu Skin ® Galvanic Spa™ System II Rugalmasan programozható időbeállításaival és a speciálisan kialakított arc-, test- és fejbőr-kezelőfejekkel a Galvanic Spa™ System II szinergikusan működik együtt a modern bőrápoló termékekkel, az egészséges arcbőr, haj és test elérése érdekében.

19 Nu Skin ® Galvanic Spa™ System II A négy cserélhető kezelőfej, arcra, fejbőrre és testre, lehetővé teszi, hogy a Galvanic Spa™ System II készülékkel Ön a spa kezelésekhez hasonló eredményeket érjen el otthonában.  Arc kezelőfej – ez a sima, széles kezelőfej megkönnyíti a tisztítást, puha és revitalizált bőrt hagyva maga utá n.  Fejbőr kezelőfej – ez a fésű alakú kezelőfej könnyen siklik a hajban, a fejbőrrel folyamatosan érintkezve segíti a jótékony összetevőket tartalmazó kezelő termékek bejutását egyenesen a hajhagymákb a.  Test kezelőfej – három kerek gumó növeli meg a bőrrel érintkező felületet, a jobb illeszkedés és hatékonyabb masszírozás megkönnyítése érdekében. Segít a narancsbőr elleni küzdelemben, a feszesebb, tónusosabb bőrért.  Célzott kezelőfej – ez a sima, lapos, ovális kezelőfej kiválóan alkalmas a nehezen megközelíthető, kicsi bőrfelületek kezelésére, úgymint a szemkörnyék vagy a száj környéke. Így koncentráltabban kezelheti ezeket a területeket i s.

20 A Nu Skin ® Galvanic Spa™ System II előnyei

21 A Nu Skin® Galvanic Spa™ System II a következő előnyöket biztosítja: a)A jótékony bőrápoló összetevők jobb felszívódása b)A spa kezelések megfizethető alternatívája c)Kényelem: a)Önszabályozó áramerősség b)Cserélhető kezelőfejek c)Rugalmas időbeállítások d)Személyre szabott polaritás

22 Előnyök A jótékony bőrápoló összetevők jobb felszívódása A Nu Skin® függő szabadalommal rendelkező felfedezése, amelyet szigorú felügyelet mellett lezajlott klinikai kutatások során tártak fel * kimutatta, hogy egy ötperces, illetve hosszabb galvánáramos kezelés még a kezelést követően 24 órával is javítja a kulcsfontosságú összetevők bőrbe jutását, beleértve a kezelés után használt öregedés-gátló készítmények felszívódását is. * Az eredmények a jó minőségű bőrápoló termékek galvánáramos bevitelének hatását mutatják. A kutatásokat az Oklahomai Egyetemen hajtották végre 2006- ban egy laboratóriumi galvánáramos készülék segítségével. A z Ön eredményei Galvanic Spa™ System II készülékkel végzett kezelést követően ettől eltérhetnek. A z alkalmazás után eltel idő órában Amount of Active “A” Absorbed A galvánáramos kezelést követően használva Galvánáramos kezelés nélkül használva

23 Előnyök A spa kezelések megfizethető alternatívája A hagyományos galvánáramos kezelésekkel szemben, amelyeket a kozmetikákban végeznek, a Nu Skin® Galvanic Spa™ System II készülékkel végzett kezelés gazdaságos és csodálatos revitalizáló eredményt nyújt. Kényelem Élvezze a kozmetikai arc-, haj-, és testkezelések nyújtotta előnyöket kényelmesen, otthonában. A Nu Skin® Galvanic Spa™ System II készüléket a könnyű használat érdekében önszabályozó árammal, cserélhető kezelőfejekkel, valamint rugalmas időbeállításokkal és személyre szabott polaritással szereltük fel.

24 Előnyök Önszabályozó áramerősség Nem mindenkinek egyforma erősségű áramra van szüksége. Az áramerősség szabályozhatóságával a Nu Skin® Galvanic Spa™ System II készülék mindenkinek lehetővé teszi, hogy a bőrének legkényelmesebb és leghatásosabb kezelésben legyen része. Ahhoz, hogy személyre szabottan tudja beállítani az áramerősséget, a készülék bevezet egy bizonyos erősségű áramot a bőrbe, majd leméri, hogy az mennyi idő alatt jut vissza a készülékbe. Azok, akiknek a bőre jól vezeti az áramot, mert magas a víztartalma, illetve gazdag elektrolitokban, három sípszót fognak hallani, amely azt jelenti, hogy bőrük akár nagyobb erősségű áramot is elbír. Azok, akiknek bőre kevésbé jól vezeti az áramot egy vagy két sípszót fognak hallani attól függően, hogy mennyire alacsony a bőrük vezetőképessége. Ez a kezdőknek is lehetővé teszi, hogy azonnal szakértőként bánjanak a készülékkel.

25 Előnyök Cserélhető kezelőfejek A test különböző részein használható Nu Skin® Galvanic Spa™ System II négy könnyen cserélhető kezelőfejjel (arc, test, fejbőr, célzott-kezelőfej) kapható, ezáltal kiteljesítve az otthoni spa élményt. Rugalmas időbeállítások A Nu Skin® Galvanic Spa™ System II készülék egy, kettő, három, vagy ötperces beállításokra is programozható, lehetővé téve a felhasználó számára a szélesebb körű alkalmazást és hogy személyre szabja a kezelés hosszát az arcon, a fejbőrön és a testen. Az ötperces, illetve annál hosszabb Galvanic kezelések akár 24 órával a kezelést követően is javítják az ápoló összetevők felszívódását a bőrben, lehetővé téve, hogy bőre nagyobb mértékben részesüljön a készítmények előnyeiből. Személyre szabott polaritás A felhasználó maga választhatja meg a készülék polaritását, így egy egész sor Nu Skin® termékkel használható a készülék.

26 Galvanic Spa™ Facial Gels (Kezelő Arcgélek)

27 Galvanic Spa™ System II Treatment Gels (Kezelő Arcgélek) Mélytisztítás és revitalizálás Kiemeli a bőr természetes ragyogását, azáltal, hogy eltávolítja a szennyeződéseket és élénkíti a sejtenergiát. Amikor arcbőre fáradt és megviselt a stressztől, csak egy kozmetikai kezelés nyújthat megfelelő felfrissülést. Ennek az exkluzív, szabadalmazott technológiának köszönhetően, a Galvanic Spa™ System II készülékkel, az Arc- és Célzott-kezelőfejjel, valamint a speciálisan kialakított Kezelő Arcgélekkel a kozmetikai kezelésekhez hasonló eredményeket érhet el otthonában, mindössze 10 perc alatt.

28 Gondolkodott már azon, hogy miért néznek ki néhányan fiatalabbnak a koruknál? A vál a sz a Nu Skin® ageLOC™ technológiája

29 Az LOC™ Felfedezés A legújabb kutatások során a tudósok feltártak egy fontos, korábban rejtve maradt, bennünk lévő öregítő tényezőt, egy belső szabadgyök- generátort, amely a bőr mélyrétegeiben rejlik. Ez a sejtek felszínén lévő láthatatlan ellenség folyamatosan öregítő szabadgyököket termel, a kor előre haladtával egyre többet. Ellentétben a külső hatások, a napsugárzás és a szennyező anyagok miatt termelődő szabadgyökökkel, ennek a tevékenységét génjeink szabályozzák.

30 Ez a bels ő szabadgyök-generátor olyan gyorsan képes el ő állítani szabadgyököket, hogy még az antioxidánsoknak is segítségre van szükségük ahhoz, hogy megfékezzék. Az egyedülálló megoldás: lassítsa le a károsító szabadgyökök termel ő dését, közvetlenül a forrásuknál, és el ő zze meg az öregedés látható jeleinek megjelenését! Az LOC™ Felfedezés

31 Egy újabb áttörés, hogy a Nu Skin® tudósai létrehoztak egy olyan összetev ő t, amely lelassítja a szabadgyökök termel ő dését a b ő r mélyrétegeiben. Az ageLOC™ technológiáról bővebben: ez egy olyan technológia, amely csökkenti az öregedés látható jeleit, azáltal, hogy megcélozza ezt a láthatatlan öregítő tényezőt. Az LOC™ Felfedezés

32 Nu Skin® Galvanic Spa™ Facial Gels (Kezelő Arcgélek) ÚJ ageLOC™ technológiával Helyreállítják és megóvják a bőr fiatalos ragyogását. A Nu Skin® Galvanic Spa™ Pre-Treatment and Treatment Gels (Elő-, Kezelő Arcgélek) eltávolítják a szennyeződéseket és újjáélesztik a fáradt bőrt. A Nu Skin® Galvanic Spa™ Facial Gels (Kezelő Arcgélek) már az egyedülálló ageLOC™ technológiát használják – tartalmazzák ezt a szabadalmazott öregedés-gátló keveréket, amely segít lelassítani az öregedés jeleinek megjelenését közvetlenül a forrásuknál.

33 1. Lépés: Galvanic Spa™ Pre-Treatment Gel (Előkezelő gél)

34 1. Lépés: Előkezelő gél Előnyök a)Eltávolítja a szennyeződéseket, levegőhöz juttatva ezáltal a pórusokat. b)Kisimítja és kondicionálja a bőrt. Előkezelő Gél Kulcsfontosságú összetevők  Körömvirág-kivonat – nyugtatja és kisimítja a bőrt  Tengeri moszat – hidratálja és kondicionálja a bőrt  Vanília-kivonat – kondicionálja a bőrt.

35 1. Lépés: Elő-kezelés Előnyök a)Eltávolítja a szennyeződéseket, levegőhöz juttatva ezáltal a pórusokat. A negatív töltésű galvánáram megpuhítja és fellazítja a pórusokat, feloldja és cseppfolyósítja a faggyút, így megnyitja a pórusokat. A TEA cocoyl glutamate, ez a tisztító összetevő tisztítja a bőrt. b)Kisimítja és kondicionálja a bőrt. A körömvirág nyugtatja és táplálja az irritált, gyulladt bőrt. A vanília szintén bőrnyugtató hatású. A tengeri moszat elismerten gazdag bőrtápláló és kondicionáló összetevőkben. Ezek a természetes összetevők kondicionálják, nyugtatják, feltöltik és felfrissítik a bőrt.

36 2. Lépés: Kezelő Arcgél ageLOC™-kal

37 2. Lépés: Kezelő arcgél ageLOC™-kal Előnyök  Egyedülálló, szabadalmazott ageLOC™tehcnológiával készült – ez egy függő szabadalommal rendelkező, exkluzív öregedés-gátló keverék.  Segíti a stessz utáni regenerálódást; élénkíti a sejtenergiát.  Hidratálja a bőrt, hihetetlenül puha, üde és bársonyos bőrt eredményezve. Kezelő arcgél ageLOC™ tehcnológiával

38 Kezelő Arcgél ageLOC™technológiával Kulcsfontosságú összetevők  A szabadalmazott ageLOC™ keverék közvetlenül a forrásuknál segít lelassítani a szabadgyökök termelődését és meggátolja az öregedés látható jeleinek megjelenését.  Arginin – aminosav, amely segíti a bőr stressz utáni regenerálódását.  Magnézium - a sejtenergia élénkítéséhez szükséges összetevő.

39 2. Lépés: Kezelő Arcgélek ageLOC™-kal Előnyök ismertetése Az ageLOC™ összetevő bizonyítottan megelőzi az arNOX enzim által kibocsátott szabadgyökök megjelenését. Ez a védelem segíthet lelassítani az öregedés jeleit, amelyet a felgyorsult szabadgyök-képződés idéz elő. a)Egyedülálló, szabadalmazott ageLOC™ technológiával készült – ez egy függő szabadalommal rendelkező, exkluzív öregedés-gátló keverék. arNOX activity Az ageLOC keverék alkalmazása

40 2. Lépés: Kezelő Arcgélek ageLOC™-kal a)Egyedülálló, szabadalmazott ageLOC™ technológiával készült – ez egy függő szabadalommal rendelkező, exkluzív öregedés-gátló keverék. Egy nemrégiben a Stanford Egyetemen (USA) végzett kutatás kimutatta, hogy az alacsony arNOX szinttel rendelkezők, klinikai szempontok szerint értékelve átlagosan hét évvel fiatalabbna k néznek ki a koruknál. A magas arNOX szintte l rendelkezők ellenben átlagosan hét évvel idősebbne k tűnnek a koruknál. Alacsony arNOX= Átlag évvel fiatalabb Magas arNOX= Átlag évvel idősebb 7 +18 +16 +14 +12 +10 +8 +6 +4 +2 Tényleges életkor -2 -4 -6 -8 -10 -12 -14 -16 7

41 b)Segíti a stressz utáni regenerálódást; élénkíti a sejtenergiát. Az arginin egy olyan aminosav, amely részt vesz az apró vérerek ellazításában, amely a keringés javulásához vezet. Az arginin elősegíti a stressz utáni regenerálódást, amelyet a szabadgyökök, a tápanyaghiány vagy a beépült mérgek stb. okozhatnak, illetve valamilyen sérülés. A magnézium elengedhetetlen összetevője a mitokondriális folyamatoknak. A mitokondriumok a sejtben található, a sejtenergia előállításában szerepet játszó sejtszervecskék. c)Hidratálja a bőrt, hihetetlenül puha, üde és bársonyos bőrt eredményezve. Enyhe oldószert tartalmaz, a hidratálás elősegítése végett, ugyanakkor a rózsa, szantálfa és jázmin kivonat újjáéleszti a bőrt, friss érzést hagyva maga után. 2. Lépés: Kezelő Arcgélek ageLOC™-kal Előnyök ismertetése

42 Célzott-kezelőfej és a Tru Face™ Line Corrector

43 Célzott-kezelőfej & Tru Face™ Line Corrector Pozitív Peptid erő A Tru Face™ Line Corrector egy pozitív töltésű peptidet tartalmaz. A peptidek képesek arra, hogy öregedés-visszafordító jelzést küldjenek a kollagént termelő sejteknek, ezáltal fiatalosabbá téve a bőrt. A Célzott-kezelőfej sima ovális gumója segítségével jobban illeszkedik a kezelni kívánt bőrfelülethez, segítve ennek a peptidnek a felszívódását, a hatékonyabb eredmény elérése érdekében.

44 Célzott-kezelőfej & Tru Face™ Line Corrector Előnyök:  Csökkenti a finomabb és mélyebb ráncok, illetve barázdák megjelenését.  Élénkíti a nedvességmegkötő glycosaminoglycan-ok és a kollagén szintézisét.  Javítja a bőr állapotát, és növeli nedvességtartalmát.  Már négy hét használat után látható eredményeket nyújt, amelyek 6 hónap használat után még szembetűnőbbek. Kulcsfontosságú összetevők:  Palmitoyl pentapeptide-3 (prokollagén peptid):  Hasonlóan működnek mint egy slusszkulcs; a pro-kollagén peptidek indítják be a kollagén termelését.  A kollagén erősíti és feszesíti a bőrt.

45 Galvanic Spa™ System II Body Shaping Gel (Alakformáló gél)

46 A Galvanic Spa™ System II és a Body Shaping Gel (Alakformáló gél) Hozza formába magát! A Body Shaping Gel (Alakformáló gél) a Galvanic Spa™ System II készülékkel együttműködve szünteti meg a narancsbőrt és simítja ki a bőrt.

47 Body Shaping Gel (Alakformáló gél) Előnyök Ez az exkluzív készítmény megcélozza a bőr alatti zsírpárnákat és a felhalmozódott méreganyagokat, a feszesebb megjelenésért. Kulcsfontosságú összetevők  Teobromin – a zsírlebontásért felelős enzimet serkentő molekulákban gazdag, segíti a lipolízist, azaz a zsír lebontását.  Krizantém-kivonat (Chrysanthellum Indicum) – flavonoidokban gazdag, amely az antioxidánsok egy fajtája. A klinikai kutatások azt mutatják, hogy a flavonoidok segítenek megelőzni a zsír lerakódását.

48 Nutriol® Hair Fitness Treatment (Hajkezelés)

49 Nutriol ® Hair Fitness Treatment & Galvanic Spa™ System II (Hajkezelés) Táplálja haját és fejbőrét! A Nutriol® Hair Fitness Treatment (Hajkezelés) revitalizálja és erősíti a hajat, azáltal, hogy:  Javítja az aktív tápanyagok és vitaminok felszívódását a hajhagymákban.  Segít helyreállítani a fejbőr és a haj állapotát az egészséges, fényes haj érdekében. Használja a Nutriol® Hair Fitness Treatment-et (Hajkezelést) a Galvanic Spa™ készülékkel a további előnyökért!

50 Nutriol® Hair Fitness Treatment (Hajkezelés) Előnyök Modern technológiát alkalmazó készítmény, amely revitalizálja és erősíti a hajat. Kulcsfontosságú összetevők  Tricalgoxyl®, egyfajta barnamoszatból kivont, poliszacharidokban gazdag összetevő, amely ásvány anyagokkal tölti fel a fejbőrt, revitalizálja, fényessé és dússá varázsolja a hajat.

51 Építse fel Üzletét a Nu Skin® Galvanic Spa™ System II-vel

52  Szponzorálás  Mutassa be a kozmetikai kezelésekhez hasonló eredményeket produkáló Galvanic Spa™ System II készüléket lehetséges üzletfeleinek.  Hangsúlyozza a rendszer egyedülálló tulajdonságait, a szabadalmazott technológiát és a Nu Skin® egyedülálló összetevőit!

53 Építse fel Üzletét a Nu Skin® Galvanic Spa™ System II-vel  Forgalom:  Ez a rendszer széles közönség megcélzására alkalmas.  25-65 év közötti nők és férfiak. Nagyszerű piaci kilátások!  Emlékeztesse vásárlóit a rendszer által kínált előnyökre, a kozmetikai szalonokban eltöltött idővel és otthagyott pénzzel szemben.

54 Építse fel Üzletét a Nu Skin® Galvanic Spa™ System II-vel  Megtartás  A fogyasztói szokások azt mutatják, hogy a kozmetikai kezelések ma már többet jelentenek csupán „kényeztetésnél”, az egészség és a fiatalos külső megtartásának elengedhetetlen követelményei.  Amint megtapasztalták a Galvanic Spa™ System II készülékkel elérhető eredményeket, bíztassa vásárlóit arra, hogy otthon is élvezzék az kozmetikai kezelések előnyeit és ezáltal ápolják megjelenésüket.

55 Építse fel Üzletét a Nu Skin® Galvanic Spa™ System II-vel  Megtartás  Az Elő-, Kezelő Arcgélek, a Body Shaping Gel, a Nutriol® Hair Fitness Treatment, és a Tru Face™ Line Corrector automatikus csomagkiszállítási programban (ADP-ben) is megrendelhető.

56 Fontos Galvanic Spa™ Használati Utasítások  Egészségügyi figyelmeztetés: Kérje ki orvosa véleményét a Galvanic Spa™ System II használata előtt abban az esetben, ha terhes, pacemakere van, epilepsziás, fém fogszabályzót visel vagy fém implantátum van a szervezetében. Ugyanakkor, a Galvanic Spa™ készülék használata nem ajánlott gyulladt, nyílt hajszáleres, sebes bőrfelületen. * Kizárólag a Galvanic Spa™ System II Használati Utasításában leírtak szerint használja a készüléket!

57 Kiegészítő termékek  Tru Face® Essence Ultra – szabadalmazott öregedés-gátló összetevőt, Ethocyn ® -t tartalmazó arcszérum, amely helyreállítja a bőr feszességét és az arc kontúrját, valamint egy antioxidáns védelmi rendszerrel óvja a bőrben lévő fehérjét.  Tru Face™ Line Corrector – a forradalmi prokollagén peptidek segítségével varázsolja puhává a bőrt, valamint enyhíti a száj, szem körüli és a homlokon megjelenő mély ráncokat. A még hatékonyabb eredmény érdekében használja együtt a Galvanic SpaTM System II készülékkel.  • Nu Skin 180 Anti-Ageing System (Öregedés-gátló rendszer) – Az öregedés összes jelének megjelenését visszafordítja, a rendszer termékei együtt hatva fejtik ki öregedés-gátló hatásukat az optimális eredmény elérése érdekében.

58 Ismétlés A „galvánáramot” kozmetikai célokra, a hatóanyagok felszívódásának a megkönnyítésére a bőrben, használjuk. A cserélhető kezelőfejek, arcra, fejbőrre és testre, lehetővé teszik, hogy a Galvanic Spa™ System II készülékkel Ön a spa kezelésekhez hasonló eredményeket érjen el otthonában. Elsődleges előnyök: A kulcsfontosságú összetevők jobban bevihetők a bőrbe, a spa kezelések megfizethető alternatíváját kínálja, kényelmes, önszabályozó áramerősséggel, cserélhető kezelőfejekkel, rugalmasan programozható és választható polaritással kerül forgalomba. Termékek: Pre-Treatment and Treatment Facial Gels (Elő-, Kezelő Arcgélek), Body Shaping Gel, Nutriol ® Hair Fitness Treatment, és Tru Face™ Line Correcto r


Letölteni ppt "Bringing the Spa to You. Célok Az előadás megtekintésével a következőkről szerezhet átfogó ismereteket:  A galvánáram története és működése  A Galvanic."

Hasonló előadás


Google Hirdetések