Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Injekciómentes Hyaluronplasztika Világújdonság Magyarországon!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Injekciómentes Hyaluronplasztika Világújdonság Magyarországon!"— Előadás másolata:

1 Injekciómentes Hyaluronplasztika Világújdonság Magyarországon!

2 A HYAMATRIX ® mátrix peptid a HYAMATRIX® cég egyedi fejlesztése! Nem csupán az életkorral járó bőrelváltozásokkal harcol, hanem leállítja az öregedési folyamatokat és képes csökkenteni a bőr biológiai korát, mely visszanyeri emlékezőképességét a tartós fiatalság érzetével! Mindezt injekciós beavatkozás nélkül!

3 HYAMATRIX® kezelés  tűs eljárást nem igényel  a bőr struktúrája megváltozik  a pigment foltok halványodnak  az arckontúr megváltozik  a szemöldök megemelkedik  a bőr rugalmassá válik A kezelés célja: hidratálás, regeneráció, a bőr újramodellezése.

4

5 Miért lehet jobb egy esetleges plasztikai feltöltésnél illetve botox kezelésnél? Ha csak ráncfeltöltést végeznénk az adott bőrön, nagy mennyiségű töltőanyagra lenne szükség, de hosszú távon a bőr minősége nem változna meg. Biológiai helyreállítás nem tud bekövetkezni az adott szövetben ezeknél az eljárásoknál. Nem beszélve róla, hogy ezek a kezelések anyagilag sok… és fájdalmasak!

6 Egy kezelés is látványos eredményt nyújt! Ezért ideális alkalmak (esküvő, bál stb.) előtt 1-2 kezelést igénybe venni, hogy ragyogjon a bőre az eseményen. Az ideális, hosszan tartó eredmény eléréséhez, kortól, bőr minőségétől függően hetente, két hetente 1 kezelés szükséges, 4 - 6 alkalommal, esetenként 10 kezelés. A HYAMATRIX® professzionális kozmetikai szereket és otthoni használatra szánt bőrfiatalító készítményeket egyaránt kínál. Extra hatékony megoldás az öregedési folyamatok megállítására! Tartósan fenntartják a fiatalság érzését és látványát!

7 A képen lévő hölgy 65 éves és 5 intenzív HYAMATRIX® kezelést vett igénybe!

8 …. Így már érthető miért válasszunk HYAMATRIX® kezelést. www.hyamatrix.hu Laki Hajnalka – kozmetikus 06 30/650 33 53 Zalaegerszeg Neszele Jégmadár utca 23/A

9


Letölteni ppt "Injekciómentes Hyaluronplasztika Világújdonság Magyarországon!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések