Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

MAMMUTMAIL.COM MAMMUTSHARE.COM MÉDIAAJÁNLAT:. MAMMUTMAIL ÉS -SHARE A MammutMail nagyméretű fájlok küldéséhez kifejlesztett szolgáltatás 2006 óta. 2012-ben.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "MAMMUTMAIL.COM MAMMUTSHARE.COM MÉDIAAJÁNLAT:. MAMMUTMAIL ÉS -SHARE A MammutMail nagyméretű fájlok küldéséhez kifejlesztett szolgáltatás 2006 óta. 2012-ben."— Előadás másolata:

1 MAMMUTMAIL.COM MAMMUTSHARE.COM MÉDIAAJÁNLAT:

2 MAMMUTMAIL ÉS -SHARE A MammutMail nagyméretű fájlok küldéséhez kifejlesztett szolgáltatás 2006 óta. 2012-ben megújult, és kiegészült a MammutShare azonnali fájlcserélővel. További újítás a felhasználók számára a MammutPrém prémium szolgáltatás: egyedi háttérkép és domain, valamint reklámmentes környezet. Ennek hirdetők számára továbbfejlesztett, teljesen az igényekre szabható változata a MammutChannel.

3 3 000+ fájlküldés/nap PIACVEZETŐ FÁJLKÜLDŐ 150 000+ egyedi látogató/hó

4 NÖVEKVŐ NÉPSZERŰSÉG + 38 % oldalletöltés oldalletöltés + 37 % látogatás látogatás AV VISIT

5 FULL SCREEN WALLPAPER: A LEGNAGYOBB HAZAI HIRDETÉS! ÚJ HIRDETÉSI FORMA ÚJ

6 A LEGMAGASABB DWELL-RÁTÁT BIZTOSÍTÓ FELÜLET

7 WALLPAPER HIRDETÉS • Teljes képernyőméret! • Nem csak mérete, hanem a reklámmal eltöltött idő tekintetében is egyedülálló megoldás, hiszen feltöltés vagy letöltés közben a felhasználók hosszabb időt töltenek az oldalon várakozással. • A wallpaper lehet statikus kép, flash vagy akár videó is. ÚJ HIRDETÉSI FORMA ÚJ http://videohirdetes.mammutmail.com/hu/mail

8 EGÉSZOLDALAS VIDEÓ- HIRDETÉSI FELÜLET www.mammutmail.com/videohirdetes NÉZD MEG ÉLŐBEN! MEG ÉLŐBEN! NÉZD MEG ÉLŐBEN! MEG ÉLŐBEN! 1920x1200 px méretű videóháttér – hanggal, pause funkcióval! 10% feletti átlagos átkattintási aránnyal! ÚJ HIRDETÉSI FORMA ÚJ

9 ALSÓ STICKY LAYER Jobb alsó sarokból becsúszó, szöveges-képes hirdetés ÚJ HIRDETÉSI FORMA ÚJ

10 BANNER HIRDETÉSEK Felületek: 728x90, 250x250

11 ÉRTESÍTŐ LEVÉL Értesítő levelet küldünk egy fájl feltöltésekor, a címzetteknek és a feladónak egyaránt. A levélben elhelyezett szöveges-képes hirdetések kattintási aránya különösen magas, hiszen az értesítő fontos információkat tartalmaz, így a címzettek többsége figyelmesen elolvassa.

12 MAMMUT CHANNEL Egyedi webcímen, egyedi háttérképpel, egyéb kiegészítő szolgáltatásokkal (videó, játék, chat stb.) futó, a hirdető igénye szerint kialakított oldalszerkezetű, márkázható fájlküldő. Nagy fájlok beküldésével járó promóciókhoz, saját vagy céges fájlok küldéséhez és letöltéséhez ideális felület, extra funkciókkal.

13 FELTÖLTŐ-FELÜLET SZPONZORÁCIÓ A MammutMail és a MammutShare egyedi feltöltő-felület átszínezése

14 HIRDETŐINK

15 TARIFALISTA Az árak listaárak, forintban értendőek, az ÁFA-t nem tartalmazzák.

16 KONTAKT Bokor Péter bokor.peter@mammutmail.com bokor.peter@mammutmail.com 0620 553-8714


Letölteni ppt "MAMMUTMAIL.COM MAMMUTSHARE.COM MÉDIAAJÁNLAT:. MAMMUTMAIL ÉS -SHARE A MammutMail nagyméretű fájlok küldéséhez kifejlesztett szolgáltatás 2006 óta. 2012-ben."

Hasonló előadás


Google Hirdetések