Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Visibly Younger Hair in 7 Days Nu Skin ® Hair Care Nu Skin ®

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Visibly Younger Hair in 7 Days Nu Skin ® Hair Care Nu Skin ®"— Előadás másolata:

1 Visibly Younger Hair in 7 Days Nu Skin ® Hair Care Nu Skin ®

2 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Nu Skin ® Hajápolás

3 LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Tudta Ön? Hajunk állapota befolyásolja, hogy mennyi idősnek nézünk ki. Azokat, akiknek fiatalosabb a haja általában fiatalabbnak nézik. A haj egészsége egy hónap alatt helyreállítható, és ezáltal akár éveket letagadhat korából!

4 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Célok Ezt a prezentációt megtekintve a következőkről szerezhet behatóbb ismereteket: • A haj fiziológiájának alapjai • A Nu Skin ® Hajápoló család fiatalosabbá tevő hatásai • A Nu Skin ® Hajápoló család kulcsfontosságú összetevői • A Nu Skin ® Hajápoló család javasolt használata

5 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Tananyag Áttekintése “

6 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Mi a haj? A haj keratinból épül fel, amely egy erős rostszerkezetű fehérje. Ellenállóbb, mint a bőr mélyrétegeiben található keratin és tartósabb annál. Nem hámlik, hanem összetapad, ezáltal lehetővé téve, hogy a haj megnőjön. A keratin részecskék különböző mennyiségű és felépítésű ként tartalmaznak, ez határozza meg a haj típusát. • Az egyenes hajszál keresztmetszete kerek. • A hullámos hajszál keresztmetszete ovális. • A göndör hajszálé pedig lapos.

7 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Hajszál szerkezete A hajszál három részből épül fel: • Medulla – a hajszál velő állománya • Cortex – kéregállomány • Cuticle – kutikula, külső hámréteg, amely ki van téve a külső károsító tényezőknek

8 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® A hajszál velőállománya Néhány hajszál középső részében megtalálható a velőállomány ( medulla), ez a lágy, szivacsos szövet. A vastag szálú hajban általában jelen van ez az anyag, míg a vékony szálú hajból hiányzik. A medulla jelenléte nem befolyásolja a haj állagát, illetve azt, mennyire könnyen mosható, színezhető vagy formázható, ezért nem is olyan fontos a számunkra.

9 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Kéregállomány A hajszál velőállományát veszi körül a kéregállomány, ez határozza meg a haj speciális tulajdonságait, úgymint a rugalmasságát, illetve a göndörségét. A kéregállomány tartalmazza a haj pigmentjeit, az úgynevezett melanint, amely akkor keletkezik amikor a haj elkezd kinőni a szőrtüszőben. Ezek a részecskék kétfélék lehetnek: sima, sötét részecskék, amelyek a kéregállományban szabályos rendben helyezkednek el; valamint világosabbak, amelyek különféle alakúak és a kéregállományban elszórva helyezkednek el.

10 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Kutikula A hajszál külső hámrétege a kutikula. A kutikula felelős leginkább a hajszerkezet rostjainak fizikai ellenálló képességéért. A kutikula cserépzsindelyszerűen elhelyezkedő laphámsejtekből áll, amelyek úgy épülnek egymásra, mint a cserepek a háztetőn. Ez óvja meg a haj belső szerkezetét a külső károsító tényezőktől. Az emberi hajszál kutikula fedőrétege átlagosan hat-nyolc rétegű laphámból áll.

11 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Kutikula A fényes haj az egészség egyik jele, mert azt jelenti, hogy a a kutikula pikkelyei szépen egymásra simulnak és visszaverik a fényt. Amikor a pikkelyek cserépzsindelyszerűen helyezkednek el, szorosan fedik egymást, ezáltal óvják a hajszál belső rétegeit, a hőtől, a napsugárzástól, a klórtól és az egyéb károsító tényezőktől, amelyek kívülről érik a hajat. Amikor a haj szerkezete károsodik, a pikkelyek szétválnak, amely a haj kiszáradását eredményezheti. Mivel a száraz haj pikkelyei nem óvják a hajszerkezet két belső rétegét, a haj töredezetté és fakóvá válhat.

12 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Bevezetés

13 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® A hajat öregítő tényezők A haj állapotát, a bőrhöz hasonlóan, számos öregítő tényező befolyásolja. Ezek a következők lehetnek: • biológiai tényezők • környezeti tényezők • mechanikai tényezők

14 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® A haj állapotát befolyásoló biológiai tényezők A kor előrehaladtával a haj anagén fázisa (növekvő fázis) rövidül, ezáltal csökken a maximálisan elérhető hajhossz. Ezen felül a haj természetes kondicionáló anyagának (faggyú) termelődése csökken. A haj ezáltal kiszárad, elveszíti fényét és puhaságát, miközben megnő a porózussága. Ennek eredményeként még jobban kiszárad, meggyengül és fénytelenné válik.

15 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® A haj állapotát befolyásoló környezeti tényezők A napfény, a környezet károsító hatásai, úgymint a klór, a nehézfémek, a nikotin és a kipufogógáz károsítják a hajszál kutikula rétegét. Ezáltal a kéregállomány védtelenné válik, jobban kopik, amely a haj töredezettségéhez vezet.

16 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® A hajat károsító mechanikai tényezők A festés, a dauerolás, a szárítás és a durva fésülés roncsolhatják a hajat, mivel ezek a külső hatások mind a kutikulát roncsolják. Ezáltal a haj további mélyebb szerkezeti károsodásoknak van kitéve.

17 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Hajszerkezet roncsolódás A legtöbb dolog, amit teszünk befolyásolja a haj kutikula rétegét és ezáltal a haj egészségi állapotát. A haj állapotán nyomot hagynak az azt ért környezeti, mechanikai és kémiai hatások. A haj roncsolódását a következők eredményezhetik: • az időjárás hatásai • vágás és formázás • kezelések • UV sugárzás • mechanikai károsító tényezők • hő

18 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Fiatalos haj Egy gyártó által készített közvélemény kutatásból az derült ki, hogy az egészségtelen haj öregíti a nőket. A kutatás során „hátulról fényképezett” fejeket értékeltek a megkérdezettek. Hátulról fényképezett hölgyek fejét láthatták és öt másodperc gondolkodási idő után kellett választ adniuk. Az eredmény: a sprőd, fakó hajjal megjelenő hölgyeket következetesen idősebbnek tippelték, mint a fényes, sima hajúakat.

19 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Tudáspróba Mi a hajkéreg? A haj velőállományát körülvevő kéreg, ez határozza meg haj speciális tulajdonságait, úgymint rugalmasság és göndörség. Mi a kutikula? A hajszál külső fedőrétege. A kutikula állapota határozza meg, hogy mennyire ellenálló a rostos hajszerkezet. biológiai tényezők (A kor előrehaladtával a haj anagén fázisa (növekvő fázis) rövidül, ezáltal csökken a maximálisan elérhető hajhossz és a haj természetes kondicionáló anyagának (faggyú) termelődése csökken.) környezeti tényezők (A napfény, a környezet károsító hatásai, úgymint a klór, a nehézfémek, a nikotin…károsítják a hajszál felhám rétegét.) mechanikai tényezők ( az időjárás, a vágás és formázás, illetve a kezelések, a mechanikai hatások és a hő) Mely tényezők befolyásolják a haj külső megjelenését?

20 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Nu Skin ® Hajápolás

21 LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Láthatóan Fiatalosabb Haj A Nu Skin ® Hajápoló termékek helyreállítják a haj puhaságát és fényét, ezáltal visszaadva a haj fiatalos külsejét és állagát, és mindezt már hét nap használat után tapasztalhatja!

22 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Nu Skin ® Hajápolás Ez a tudományosan továbbfejlesztett három lépésből álló rendszer helyreállítja a haj kéregállományának állapotát és megóvja a kutikulát, ezáltal visszaadva a haj fiatalos erejét, a könnyebben kezelhető, fényesebb hajért! Állítsa helyre haja egészségét és óvja meg a mechanikai, biológiai és környezeti károsító tényezőktől! Nyerje vissza haja egészséges, fiatalos külsejét mindössze egy hét használat után!

23 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Erősíti a hajszál kéregállományát Az alapoktól indulva állítja helyre az egészségesen fénylő hajat! Tudományosan bizonyított tény, hogy mennél erősebb a haj belső szerkezete, annál fiatalabbnak tűnik. A speciálisan kialakított Nu Skin ® samponok tisztítás közben erősítik a hajszál kérgállományát. • Moisturising Shampoo (Hidratáló sampon) – kényeztetésre készült. • Balancing Shampoo (Regeneráló sampon) – élje át a tiszta, fénylő haj élményét! • Clarifying Shampoo (Mélytisztító sampon) – fedezze fel újra haja természetes erejét!

24 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Helyreállítja a hajszálak állapotát Lépjen a hajápolás magasabb szintjére a Nu Skin ® hajkondicionálókkal! Fényes és puha haj kompromisszumok nélkül! Ezek a termékek regenerálják a hajszálakat, kisimítják azok felületét, amelyek így még jobban visszaverik a fényt, ragyogóbb, fiatalosabb megjelenést kölcsönözve hajának és Önnek. • Rich Conditioner (Gazdag hidratáló balzsam)- oázis a túlterhelt hajfürtöknek. • Weightless Conditioner (Könnyű hidratáló balzsam) – miért kellene kompromisszumot kötnie? • ReNu Hair Mask (Hajpakolás) – rögzítse a ragyogást egész héten át!

25 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Óvja a kutikulát Haja biztosan ragyogni fog, ha Nu Skin ® hajformázó termékekkel teszi teljessé a hajápolást. A termékeket úgy alakítottuk ki, hogy elősegítsék a hajszálak pikkelyeinek egymáshoz simulását és megóvják a hajat a környezeti, mechanikai és hőhatásoktól, az optimális ragyogás, és a fiatalosabb külső megőrzése érdekében.

26 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Az összhang érdekében kialakítva A Nu Skin ® samponokat úgy alakítottuk ki, hogy hatásukat a hajbalzsamokkal összhangban fejtsék ki. Termékeink olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek elősegítik a szilícium egyenletes elosztását, és haja érezhetően és láthatóan lágyabbá és ragyogóbbá válik.

27 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Erősíti a hajszál kéregállományát

28 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Kényeztetésre készült Ha a túl sok szárítástól, festéstől haja fénytelen és gyenge, részesítse magasabb szintű luxus ápolásban a Moisturizing Shampoo-val (Hidratáló samponnal)! Gyapotvirág kivonatot, természetes szterineket, és shea vajat tartalmaz, így ez a tápláló sampon helyreállítja a haj külső kutikula rétegének ellenálló képességét, élettel és ragyogással tölti fel a száraz, roncsolódott fürtöket.

29 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Moisturizing Shampoo (Hidratáló sampon) Legfontosabb összetevők: • Gyapotvirág kivonat – kisimítja a kutikulát, megóvja a haj keratin szerkezetét és hét összehangolt oligoszacharid segítségével intenzíven hidratálja a hajat. • Shea vaj – a hajlipidekhez hasonlóan kitölti a kutikula repedéseit, ezáltal növelve a haj ellenálló képességét.

30 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Előnyök a. A tápanyagvesztés elkerülése érdekében erősíti a hajszál kéregállományát. b. Gyengéden tisztítja a megviselt hajat. c. Pótolja a lipideket, megfelelő hidratálást biztosítva hajának. d. A hajápoló rendszer részeként használva érezhetően és láthatóan javítja a roncsolódott haj megjelenését,a láthatóan fiatalosabb, egészségesebb külsejű hajért.

31 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Mindennapi ápolás, amely nem fakít A mindennapos hajmosás megviseli a normál, zsíros hajat, megfosztja természetes nedvességtartalmától, kiszárítva, kifakítva és meggyengítve azt. A Balancing Shampoo (Regeneráló sampon) gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket, miközben hidratálja a hajat, amely ezáltal megőrzi természetes fényét. Ez a készítmény gyapotvirág kivonattal állítja helyre a hajszál kéregállományának ellenálló képességét, megerősíti a keratin rostokat és növeli a kutikula védekező képességét. Haja minden mosással jobban néz ki és jobban is érzi magát!

32 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Balancing Shampoo (Regeneráló sampon) Főbb összetevők • Gyapotvirág kivonat- kisimítja a kutikulát, megóvja a keratin szerkezetét és a benne lévő hét aktívan együttműködő oligoszacharid segítségével természetes módon hidratálja a hajat. • Búzaprotein – cisztein (kulcsfontosságú aminosav) tartalmával segít helyreállítani a festéstől és mechanikai hatásoktól roncsolódott haj állapotát, az erős, egészséges hajért.

33 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Előnyök a. Erősíti a hajszál kéregállományát, ezáltal megvédve azt a tápanyagok elvesztésétől. b. Mindennapi tisztaságot biztosít, nem fakítva a hajat és megőrizve annak természetes nedvességtartalmát. c. Mindennapos ápolásra kifejlesztett készítmény. d. Javítja a roncsolódott haj külsejét és közérzetét a láthatóan fiatalabb, egészségesebb megjelenésű hajért, hatását a hajápoló rendszer részeként használva fejti ki legjobban.

34 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Fedezze fel haja természetes erejét Mondjon búcsút a fakító szennyeződéseknek a Clarifying Shampoo-val (Mélytisztító samponnal)! Ez az erőteljes mélytisztító készítmény anélkül távolítja el a szennyeződéseket, hogy megfosztaná a hajat természetes nedvességtartalmától, az ellenállóbb, fiatalosabb külsejű hajért! A készítményben található shea vaj hozzátapad a hajban lévő szennyeződésekhez, a nikotinhoz, a klórhoz és más külső szennyező anyagokhoz és Ön a samponnal együtt kiöblíti azokat. Tapasztalja meg az egészséges, tiszta haj érzését a Clarifying Shampoo-val (Mélytisztító samponnal)!

35 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Clarifying Shampoo (Mélytisztító sampon) Főbb összetevők • Shea vaj kivonat – ez a természetes méregtelenítő és antioxidáns összetevő csökkenti a környezeti szennyeződések fakító, fénytelenné tevő hatását. • Gyapotvirág kivonat – kisimítja a kutikulát, megóvja a hajszál keratin szerkezetét és hét aktívan együttható oligoszachariddal természetesen hidratálja haját.

36 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Előnyök a. Erősíti a kéregállományt, megőrizve a haj tápanyagtartalmát. b. Alaposan tisztítja a hajat, megőrizve annak természetes nedvességtartalmát. c. Lemossa a haj öregedésének látható jeleit, eltávolítva a kémiai és környezeti szennyeződéseket a hajból. d. Javítja a roncsolódott haj külső megjelenését és közérzetét a láthatóan fiatalosabb, egészségesebb megjelenésű hajért. Hatását legjobban a hajápoló rendszer részeként használva fejti ki!

37 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Helyreállítja a hajszál egészségét

38 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Személyre szabott kondicionálás Az Ön hajának igényeihez alkalmazkodó kondicionáló tulajdonságokkal bíró készítmények. Mennél tovább hagyja haján a kondicionálókat, annál jobb hatást érhet el! Alacsonyabb pH értéküknek köszönhetően a Nu Skin ® hajkondicionálók lezárják a kutikula pikkelyeit, fiatalos közérzetű és megjelenésű hajat biztosítva Önnek.

39 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Oázis a túlterhelt fürtöknek A Rich Conditioner (Gazdag hidratáló balzsam) enyhíti a haj nedvesség iránti igényét. Kifinomult, alacsony pH értékű készítmény, amely lezárja a kutikulát, ellenállhatatlan ragyogást és hidratálást biztosítva hajának. Amíg a shea vaj átitatja haját a természetes olajokhoz hasonló lipidekkel, a tajtékvirág helyreállítja a roncsolódott hajszerkezetet és megelőzi a haj kiszáradását, töredezetté válását, revitalizálva ezáltal haját. Feltölti fürtjeit éltető nedvességgel a selymesebb, fényesebb és egészségesebb hajért!

40 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Rich Conditioner (Gazdag hidratáló balzsam) Főbb összetevők • Shea vaj –a haj lipidjeihez hasonlóan feltölti a kutikula repedéseit, ellenállóbbá varázsolva ezáltal haját. • Tajtékvirág – a tajtékvirág magjából kivont könnyű olaj dús hatást biztosít, anélkül, hogy elnehezítené haját. Segít megőrizni a hajszál nedvességtartalmát, és így haja egészségesebb hatásúvá válik.

41 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Előnyök a. Alacsony pH értékének köszönhetően lezárja a kutikula pikkelyeit az ellenállhatatlanul ragyogó és hidratált hajért. b. Helyreállítja a hajszál külső hámrétegét, megőrizve a fiatalosan selymes és sima hajat. c. Átitatja haját a természetes olajokhoz hasonló lipidekkel. d. Javítja a roncsolódott haj közérzetét és kinézetét a láthatóan fiatalosabb, egészségesebb külsejű és közérzetű hajért. Hatását legjobban a hajápoló rendszer részeként használva fejti ki!

42 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Miért kellene kompromisszumot kötnie? Ha elege van abból, hogy választania kell a hidratált és a dús haj között, szerezze meg mindkettőt a Weightless Conditioner-rel (Könnyű hidratáló balzsammal)! Tajtékvirág kivonattal állítja helyre és előzi meg a haj roncsolódását, valamint a szükséges aminosavakkal könnyen kezelhetővé teszi haját. Így ez a hajbalzsam érzékien hidratálttá varázsolja haját, anélkül, hogy elnehezítené azt. A hajszál belsejébe behatolva eredményez egészségesebb hajat, amely ragyogóan néz ki!

43 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Weightless Conditioner (Könnyű hidratáló balzsam) Főbb összetevők • Tajtékvirág— ez a tajtékvirág magjából kivont könnyű olaj dúsabb hatást kölcsönöz hajának, anélkül, hogy elnehezítené azt. Segít megőrizni a hajszálak nedvességtartalmát, amely dúsabb hajat eredményez. • Aminosavak—a maximálisan könnyen kezelhető hajért.

44 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Előnyök a. Könnyen kezelhetővé teszi a hajat. b. Helyreállítja a hajszál külső rétegének egészségét, fiatalos puhaságot és simaságot biztosítva ezáltal hajának. c. Érzéki hidratálást biztosít, anélkül, hogy elnehezítené a hajat. d. Javítja a roncsolódott haj állapotát és kinézetét a láthatóan fiatalosabb, egészségesebb külsejű és közérzetű hajért. Hatását legjobban a hajápoló rendszer részeként használva fejti ki!

45 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Rögzítse a ragyogást egész héten át Haja egész héten át keményen helytáll Önért, hálálja meg ezt a ReNu Hair Mask-kal (Hajpakolással)! Úgy alakítottuk ki, hogy a hajszál belsejébe hatolva megháromszorozza a roncsolódott haj erejét. Ez a mélyreható kondicionáló kezelés egy újonnan kifejlesztett kisimító vegyületet, CS7-et tartalmaz, amely kötést alakít ki a kutikulával, hihetetlenül sima és könnyen kezelhető hajat biztosítva akár 7 napon át. Tegye a ReNu Hair Mask-ot (Hajpakolást) titkos fegyverévé a töredezett hajvégek elleni küzdelemben, erősítse meg haját és rögzítse a ragyogó eredményt hétről hétre!

46 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® ReNu Hair Mask (Hajpakolás) Főbb összetevők • Kreatin – növeli a haj kéregállományának szakítószilárdságát. • CS7 – ez a zöldségekből kivont csúcstechnológiát képviselő összetevő kisimítja a kutikulát, olyan ragyogást biztosítva hajának, amely több hajmosáson át kitart.

47 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Előnyök a. A hajszálak belsejébe hatolva hidratál és megháromszorozza a roncsolódott haj ellenálló képességét. b. CS7-et tartalmaz, amely lezárja, kisimítja és ezáltal erősíti a kutikulát. c. Helyreállítja a hajszál külső rétegének egészségét, megőrizve ezáltal a haj fiatalos puhaságát és simaságát. d. Javítja a roncsolódott haj közérzetét és kinézetét a láthatóan fiatalosabb, egészségesebb külsejű és közérzetű hajért. Hatását legjobban a hajápoló rendszer részeként használva fejti ki!

48 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Nu Skin ® Hajpakolás Tanulmány A vizsgálat során a Nu Skin ® ReNu Hair Mask-ot (Hajpakolást) abból a szempontból vizsgálták, hogy mennyire képes kisimítani a kutikulát. A ReNu Hair Mask-kal (Hajpakolással) kezelt haj rostjainak kutikulája a kezelést követő öt hajmosás után is jóval simábbnak bizonyult, mint a kezeletlen hajé. A többszöri ReNu Hair Mask kezelésen átesett, majd ezt követően öt hajmosásnak kitett haj rostjai vastagabbak és kutikulája egészségesebb maradt.

49 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Megóvja a kutikulát

50 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Nu Skin ® Hajformázó készítmények Óvja meg haja kutikula rétegét a Nu Skin ® Hajformázó termékcsaláddal! Hamarosan jön!

51 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Nu Skin ® Hajápolási Kísérlet

52 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Nu Skin ® Kísérlet * Saját értékelésük alapján a résztvevők 96%-a ítélte úgy, hogy az új Nu Skin ® Hajápoló termékcsalád legalább annyira jó vagy még jobb, mint a korábbi hajápoló termékeink és 87% nyilatkozott úgy, hogy kellemes élményt nyújtott a használatuk. Habár a résztvevők nem feltétlenül a hajtípusuknak megfelelő termékeket használták, így is látható javulást érzékeltek hajukon mindössze hét nap alatt, a következő arányban: • a száraz hajra való, mindennapos használatra kifejlesztett sampont és hajbalzsamot használók 60%-a tapasztalt javulást • a normál/zsíros hajra való mindennapos használatra kifejlesztett sampont és hajbalzsamot használók 82%-a érzékelt javulást *A kutatásban 42-en vettek részt, olyanok, akik vállalták, hogy hét napon keresztül használnak egy teljes Nu Skin® hajápoló termékcsaládot. A kaukázusi és ázsiai résztvevők 18 és 64 év közöttiek voltak, félhosszú, illetve hosszú hajjal és véletlenszerűen jelentkeztek különböző, naponta alkalmazható samponok és hajbalzsamok használatára és az egyszeri hajkondicionáló kezelésre a hét során.

53 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® A Nu Skin ® Hajápoló termékek 7 napos használata után.

54 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Használat

55 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® A megfelelő Nu Skin ® sampon és hajbalzsam kiválasztása Weightless Conditioner (Könnyű hidratáló balzsam) Rich Conditioner (Gazdag hidratáló balzsam) Balancing Shampoo (Regeneráló sampon) Zsíros, dúsítást igénylő hajra Normál/zsíros hajra, a sima, egyenes hajért Moisturizing Shampoo (Hidratáló sampon) Hidratált, tiszta és dús hatású haj Száraz, töredezett hajra a sima, egyenes végeredményért

56 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Használati utasítás Hetente 1xHetente 2xHetente 3xHetente több, mint 3x Clarifying Shampoo (Mélytisztító sampon) Egészséges, száraz/ normál hajra Zsíros vagy igénybevett hajra Nagyon zsíros és erősen igénybevett hajra (pl.:úszók) Nagyon rövid, zsíros, igénybevett hajra ReNu Hair Mask (Hajpakolás) Egészséges, normál hajra Enyhén töredezett, festett, száraz hajra Festett hajraFestett, nagyon száraz hajra

57 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Ismétlés A Nu Skin ® Hajápoló termékcsalád egy tudományosan továbbfejlesztett, három lépésből álló rendszert alkot, amely már egy hét használat után javítja a mechanikai, környezeti és biológiai hatások által károsodott hajszerkezetet a láthatóan fiatalosabb, egészségesebb hajért! Előnyök a. Láthatóan fiatalosabb, egészségesebb külsejű haj mindössze egy hét rendszeres használat után. b. Javítja a hajszál külső szerkezetének állapotát a fiatalosan sima, selymes hajért. c. Erősíti a haj kéregállományát, és megvédi azt a tápanyagok elvesztésétől. d. Megóvja a haj kutikuláját a környezeti hatásoktól, és hosszan tartó ragyogást biztosít. Termékek: Balancing Shampoo, Moisturizing Shampoo, Clarifying Shampoo, Rich Conditioner, Weightless Conditioner, és ReNu Hair Mask

58 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Tudáspróba Száraz, durva tapintású hajra ajánlott leginkább. Milyen három lépésből áll a Nu Skin ® Hajápoló rendszer? 1.A samponok erősítik a haj kéregállományát. 2.A hajbalzsamok helyreállítják a hajszál állapotát. 3.A hajformázók megóvják a kutikula egészségét. Melyik hajtípusra alkalmas leginkább a Balancing Shampoo (Regeneráló sampon)? Normál/ zsíros hajra, mindennapos használatra. Melyik hajtípusra alkalmas leginkább a Moisturising Shampoo (Hidratáló sampon)?

59 Nu Skin ® Hajápolás LÁTHATÓAN FIATALOSABB HAJ MINDÖSSZE 7 NAP ALATT Nu Skin ® Tudáspróba Ez az erőteljes tisztító hatású készítmény, alaposan tisztít anélkül, hogy megfosztaná a hajat a fiatalos, egészséges hajra jellemző természetes nedvességtartalomtól. Mi a különbség a Könnyű és a Gazdag hidratáló balzsam között? Weightless conditioner (Könnyű hidratáló balzsam): Hidratálja a hajat, anélkül, hogy elnehezítené. Rich Conditioner (Gazdag hidratáló balzsam): Feltölti fürtjeit éltető nedvességgel a hidratáltabb, selymesebb, ragyogóbb és egészségesebb hajért. Hogyan használjam a ReNu Hair Mask-ot (Hajpakolást)? A haj típusától és állapotától függően, használja hetente 1-3 alkalommal a megszokott hajkondicionálója helyett. Mitől más a Clarifying Shampoo (Mélytisztító sampon)?


Letölteni ppt "Visibly Younger Hair in 7 Days Nu Skin ® Hair Care Nu Skin ®"

Hasonló előadás


Google Hirdetések