Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Nu Skin Személyes Ápolás

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Nu Skin Személyes Ápolás"— Előadás másolata:

1 Nu Skin Személyes Ápolás

2 Nu Skin® Hajápolás

3 Tudta Ön? Hajunk állapota befolyásolja, hogy mennyi idősnek nézünk ki. Azokat, akiknek fiatalosabb a haja általában fiatalabbnak nézik. A haj egészsége egy hónap alatt helyreállítható, és ezáltal akár éveket letagadhat korából!

4 Célok Ezt a prezentációt megtekintve a következőkről szerezhet behatóbb ismereteket: A haj fiziológiájának alapjai A Nu Skin® Hajápoló család fiatalosabbá tevő hatásai A Nu Skin® Hajápoló család kulcsfontosságú összetevői A Nu Skin® Hajápoló család javasolt használata

5 Tananyag Áttekintése

6 Mi a haj? A haj keratinból épül fel, amely egy erős rostszerkezetű fehérje. Ellenállóbb, mint a bőr mélyrétegeiben található keratin és tartósabb annál. Nem hámlik, hanem összetapad, ezáltal lehetővé téve, hogy a haj megnőjön. A keratin részecskék különböző mennyiségű és felépítésű ként tartalmaznak, ez határozza meg a haj típusát. Az egyenes hajszál keresztmetszete kerek . A hullámos hajszál keresztmetszete ovális. A göndör hajszálé pedig lapos.

7 Hajszál szerkezete A hajszál három részből épül fel:
Medulla – a hajszál velőállománya Cortex – kéregállomány Cuticle – kutikula, külső hámréteg, amely ki van téve a külső károsító tényezőknek

8 A hajszál velőállománya
Néhány hajszál középső részében megtalálható a velőállomány (medulla), ez a lágy, szivacsos szövet. A vastag szálú hajban általában jelen van ez az anyag, míg a vékony szálú hajból hiányzik. A medulla jelenléte nem befolyásolja a haj állagát, illetve azt, mennyire könnyen mosható, színezhető vagy formázható, ezért nem is olyan fontos a számunkra.

9 Kéregállomány A hajszál velőállományát veszi körül a kéregállomány, ez határozza meg a haj speciális tulajdonságait, úgymint a rugalmasságát, illetve a göndörségét. A kéregállomány tartalmazza a haj pigmentjeit, az úgynevezett melanint, amely akkor keletkezik amikor a haj elkezd kinőni a szőrtüszőben. Ezek a részecskék kétfélék lehetnek: sima, sötét részecskék, amelyek a kéregállományban szabályos rendben helyezkednek el; valamint világosabbak, amelyek különféle alakúak és a kéregállományban elszórva helyezkednek el.

10 Kutikula A hajszál külső hámrétege a kutikula. A kutikula felelős leginkább a hajszerkezet rostjainak fizikai ellenálló képességéért. A kutikula cserépzsindelyszerűen elhelyezkedő laphámsejtekből áll, amelyek úgy épülnek egymásra, mint a cserepek a háztetőn. Ez óvja meg a haj belső szerkezetét a külső károsító tényezőktől. Az emberi hajszál kutikula fedőrétege átlagosan hat-nyolc rétegű laphámból áll.

11 Kutikula A fényes haj az egészség egyik jele, mert azt jelenti, hogy a a kutikula pikkelyei szépen egymásra simulnak és visszaverik a fényt. Amikor a pikkelyek cserépzsindelyszerűen helyezkednek el, szorosan fedik egymást, ezáltal óvják a hajszál belső rétegeit, a hőtől, a napsugárzástól, a klórtól és az egyéb károsító tényezőktől, amelyek kívülről érik a hajat. Amikor a haj szerkezete károsodik, a pikkelyek szétválnak, amely a haj kiszáradását eredményezheti. Mivel a száraz haj pikkelyei nem óvják a hajszerkezet két belső rétegét, a haj töredezetté és fakóvá válhat.

12 Bevezetés

13 A hajat öregítő tényezők
A haj állapotát, a bőrhöz hasonlóan, számos öregítő tényező befolyásolja. Ezek a következők lehetnek: biológiai tényezők környezeti tényezők mechanikai tényezők

14 A haj állapotát befolyásoló biológiai tényezők
A kor előrehaladtával a haj anagén fázisa (növekvő fázis) rövidül, ezáltal csökken a maximálisan elérhető hajhossz. Ezen felül a haj természetes kondicionáló anyagának (faggyú) termelődése csökken. A haj ezáltal kiszárad, elveszíti fényét és puhaságát, miközben megnő a porózussága. Ennek eredményeként még jobban kiszárad, meggyengül és fénytelenné válik.

15 A haj állapotát befolyásoló környezeti tényezők
A napfény, a környezet károsító hatásai, úgymint a klór, a nehézfémek, a nikotin és a kipufogógáz károsítják a hajszál kutikula rétegét. Ezáltal a kéregállomány védtelenné válik, jobban kopik, amely a haj töredezettségéhez vezet.

16 A hajat károsító mechanikai tényezők
A festés, a dauerolás, a szárítás és a durva fésülés roncsolhatják a hajat, mivel ezek a külső hatások mind a kutikulát roncsolják. Ezáltal a haj további mélyebb szerkezeti károsodásoknak van kitéve.

17 Hajszerkezet roncsolódás
A legtöbb dolog, amit teszünk befolyásolja a haj kutikula rétegét és ezáltal a haj egészségi állapotát. A haj állapotán nyomot hagynak az azt ért környezeti, mechanikai és kémiai hatások. A haj roncsolódását a következők eredményezhetik: az időjárás hatásai vágás és formázás kezelések UV sugárzás mechanikai károsító tényezők

18 Fiatalos haj Egy gyártó által készített közvélemény kutatásból az derült ki, hogy az egészségtelen haj öregíti a nőket. A kutatás során „hátulról fényképezett” fejeket értékeltek a megkérdezettek. Hátulról fényképezett hölgyek fejét láthatták és öt másodperc gondolkodási idő után kellett választ adniuk. Az eredmény: a sprőd, fakó hajjal megjelenő hölgyeket következetesen idősebbnek tippelték, mint a fényes, sima hajúakat.

19 Tudáspróba Mi a hajkéreg? Mi a kutikula?
A haj velőállományát körülvevő kéreg, ez határozza meg haj speciális tulajdonságait, úgymint rugalmasság és göndörség. Mi a kutikula? A hajszál külső fedőrétege. A kutikula állapota határozza meg, hogy mennyire ellenálló a rostos hajszerkezet. Mely tényezők befolyásolják a haj külső megjelenését? biológiai tényezők (A kor előrehaladtával a haj anagén fázisa (növekvő fázis) rövidül, ezáltal csökken a maximálisan elérhető hajhossz és a haj természetes kondicionáló anyagának (faggyú) termelődése csökken.) környezeti tényezők (A napfény, a környezet károsító hatásai, úgymint a klór, a nehézfémek, a nikotin…károsítják a hajszál felhám rétegét.) mechanikai tényezők ( az időjárás, a vágás és formázás, illetve a kezelések, a mechanikai hatások és a hő)

20 Nu Skin® Hajápolás

21 Láthatóan Fiatalosabb Haj
A Nu Skin® Hajápoló termékek helyreállítják a haj puhaságát és fényét, ezáltal visszaadva a haj fiatalos külsejét és állagát, és mindezt már hét nap használat után tapasztalhatja!

22 Nu Skin® Hajápolás Ez a tudományosan továbbfejlesztett három lépésből álló rendszer helyreállítja a haj kéregállományának állapotát és megóvja a kutikulát, ezáltal visszaadva a haj fiatalos erejét, a könnyebben kezelhető, fényesebb hajért! Állítsa helyre haja egészségét és óvja meg a mechanikai, biológiai és környezeti károsító tényezőktől! Nyerje vissza haja egészséges, fiatalos külsejét mindössze egy hét használat után!

23 Erősíti a hajszál kéregállományát
Az alapoktól indulva állítja helyre az egészségesen fénylő hajat! Tudományosan bizonyított tény, hogy mennél erősebb a haj belső szerkezete, annál fiatalabbnak tűnik. A speciálisan kialakított Nu Skin® samponok tisztítás közben erősítik a hajszál kérgállományát. Moisturising Shampoo (Hidratáló sampon) – kényeztetésre készült. Balancing Shampoo (Regeneráló sampon) – élje át a tiszta, fénylő haj élményét! Clarifying Shampoo (Mélytisztító sampon) – fedezze fel újra haja természetes erejét!

24 Helyreállítja a hajszálak állapotát
Lépjen a hajápolás magasabb szintjére a Nu Skin® hajkondicionálókkal! Fényes és puha haj kompromisszumok nélkül! Ezek a termékek regenerálják a hajszálakat, kisimítják azok felületét, amelyek így még jobban visszaverik a fényt, ragyogóbb, fiatalosabb megjelenést kölcsönözve hajának és Önnek. Rich Conditioner (Gazdag hidratáló balzsam)- oázis a túlterhelt hajfürtöknek. Weightless Conditioner (Könnyű hidratáló balzsam) – miért kellene kompromisszumot kötnie? ReNu Hair Mask (Hajpakolás) – rögzítse a ragyogást egész héten át!

25 Óvja a kutikulát Haja biztosan ragyogni fog, ha Nu Skin® hajformázó termékekkel teszi teljessé a hajápolást. A termékeket úgy alakítottuk ki, hogy elősegítsék a hajszálak pikkelyeinek egymáshoz simulását és megóvják a hajat a környezeti, mechanikai és hőhatásoktól, az optimális ragyogás, és a fiatalosabb külső megőrzése érdekében.

26 Az összhang érdekében kialakítva
A Nu Skin® samponokat úgy alakítottuk ki, hogy hatásukat a hajbalzsamokkal összhangban fejtsék ki. Termékeink olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek elősegítik a szilícium egyenletes elosztását, és haja érezhetően és láthatóan lágyabbá és ragyogóbbá válik.

27 Erősíti a hajszál kéregállományát

28 Kényeztetésre készült
Ha a túl sok szárítástól, festéstől haja fénytelen és gyenge, részesítse magasabb szintű luxus ápolásban a Moisturizing Shampoo-val (Hidratáló samponnal)! Gyapotvirág kivonatot, természetes szterineket, és shea vajat tartalmaz, így ez a tápláló sampon helyreállítja a haj külső kutikula rétegének ellenálló képességét, élettel és ragyogással tölti fel a száraz, roncsolódott fürtöket.

29 Moisturizing Shampoo (Hidratáló sampon)
Legfontosabb összetevők: Gyapotvirág kivonat – kisimítja a kutikulát, megóvja a haj keratin szerkezetét és hét összehangolt oligoszacharid segítségével intenzíven hidratálja a hajat. Shea vaj – a hajlipidekhez hasonlóan kitölti a kutikula repedéseit, ezáltal növelve a haj ellenálló képességét.

30 Előnyök A tápanyagvesztés elkerülése érdekében erősíti a hajszál kéregállományát. Gyengéden tisztítja a megviselt hajat. Pótolja a lipideket, megfelelő hidratálást biztosítva hajának. A hajápoló rendszer részeként használva érezhetően és láthatóan javítja a roncsolódott haj megjelenését,a láthatóan fiatalosabb, egészségesebb külsejű hajért.

31 Mindennapi ápolás, amely nem fakít
A mindennapos hajmosás megviseli a normál, zsíros hajat, megfosztja természetes nedvességtartalmától, kiszárítva, kifakítva és meggyengítve azt. A Balancing Shampoo (Regeneráló sampon) gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket, miközben hidratálja a hajat, amely ezáltal megőrzi természetes fényét. Ez a készítmény gyapotvirág kivonattal állítja helyre a hajszál kéregállományának ellenálló képességét, megerősíti a keratin rostokat és növeli a kutikula védekező képességét. Haja minden mosással jobban néz ki és jobban is érzi magát!

32 Balancing Shampoo (Regeneráló sampon)
Főbb összetevők Gyapotvirág kivonat- kisimítja a kutikulát, megóvja a keratin szerkezetét és a benne lévő hét aktívan együttműködő oligoszacharid segítségével természetes módon hidratálja a hajat. Búzaprotein – cisztein (kulcsfontosságú aminosav) tartalmával segít helyreállítani a festéstől és mechanikai hatásoktól roncsolódott haj állapotát, az erős, egészséges hajért.

33 Előnyök Erősíti a hajszál kéregállományát, ezáltal megvédve azt a tápanyagok elvesztésétől. Mindennapi tisztaságot biztosít, nem fakítva a hajat és megőrizve annak természetes nedvességtartalmát. Mindennapos ápolásra kifejlesztett készítmény. Javítja a roncsolódott haj külsejét és közérzetét a láthatóan fiatalabb, egészségesebb megjelenésű hajért, hatását a hajápoló rendszer részeként használva fejti ki legjobban.

34 Fedezze fel haja természetes erejét
Mondjon búcsút a fakító szennyeződéseknek a Clarifying Shampoo-val (Mélytisztító samponnal)! Ez az erőteljes mélytisztító készítmény anélkül távolítja el a szennyeződéseket, hogy megfosztaná a hajat természetes nedvességtartalmától, az ellenállóbb, fiatalosabb külsejű hajért! A készítményben található shea vaj hozzátapad a hajban lévő szennyeződésekhez, a nikotinhoz, a klórhoz és más külső szennyező anyagokhoz és Ön a samponnal együtt kiöblíti azokat. Tapasztalja meg az egészséges, tiszta haj érzését a Clarifying Shampoo-val (Mélytisztító samponnal)!

35 Clarifying Shampoo (Mélytisztító sampon)
Főbb összetevők Shea vaj kivonat – ez a természetes méregtelenítő és antioxidáns összetevő csökkenti a környezeti szennyeződések fakító, fénytelenné tevő hatását. Gyapotvirág kivonat – kisimítja a kutikulát, megóvja a hajszál keratin szerkezetét és hét aktívan együttható oligoszachariddal természetesen hidratálja haját.

36 Előnyök Erősíti a kéregállományt, megőrizve a haj tápanyagtartalmát.
Alaposan tisztítja a hajat, megőrizve annak természetes nedvességtartalmát. Lemossa a haj öregedésének látható jeleit, eltávolítva a kémiai és környezeti szennyeződéseket a hajból. Javítja a roncsolódott haj külső megjelenését és közérzetét a láthatóan fiatalosabb, egészségesebb megjelenésű hajért. Hatását legjobban a hajápoló rendszer részeként használva fejti ki!

37 Helyreállítja a hajszál egészségét

38 Személyre szabott kondicionálás
Az Ön hajának igényeihez alkalmazkodó kondicionáló tulajdonságokkal bíró készítmények. Mennél tovább hagyja haján a kondicionálókat, annál jobb hatást érhet el! Alacsonyabb pH értéküknek köszönhetően a Nu Skin® hajkondicionálók lezárják a kutikula pikkelyeit, fiatalos közérzetű és megjelenésű hajat biztosítva Önnek.

39 Oázis a túlterhelt fürtöknek
A Rich Conditioner (Gazdag hidratáló balzsam) enyhíti a haj nedvesség iránti igényét. Kifinomult, alacsony pH értékű készítmény, amely lezárja a kutikulát, ellenállhatatlan ragyogást és hidratálást biztosítva hajának. Amíg a shea vaj átitatja haját a természetes olajokhoz hasonló lipidekkel, a tajtékvirág helyreállítja a roncsolódott hajszerkezetet és megelőzi a haj kiszáradását, töredezetté válását, revitalizálva ezáltal haját. Feltölti fürtjeit éltető nedvességgel a selymesebb, fényesebb és egészségesebb hajért!

40 Rich Conditioner (Gazdag hidratáló balzsam)
Főbb összetevők Shea vaj –a haj lipidjeihez hasonlóan feltölti a kutikula repedéseit, ellenállóbbá varázsolva ezáltal haját. Tajtékvirág – a tajtékvirág magjából kivont könnyű olaj dús hatást biztosít, anélkül, hogy elnehezítené haját. Segít megőrizni a hajszál nedvességtartalmát, és így haja egészségesebb hatásúvá válik.

41 Előnyök Alacsony pH értékének köszönhetően lezárja a kutikula pikkelyeit az ellenállhatatlanul ragyogó és hidratált hajért. Helyreállítja a hajszál külső hámrétegét, megőrizve a fiatalosan selymes és sima hajat. Átitatja haját a természetes olajokhoz hasonló lipidekkel. Javítja a roncsolódott haj közérzetét és kinézetét a láthatóan fiatalosabb, egészségesebb külsejű és közérzetű hajért. Hatását legjobban a hajápoló rendszer részeként használva fejti ki!

42 Miért kellene kompromisszumot kötnie?
Ha elege van abból, hogy választania kell a hidratált és a dús haj között, szerezze meg mindkettőt a Weightless Conditioner-rel (Könnyű hidratáló balzsammal)! Tajtékvirág kivonattal állítja helyre és előzi meg a haj roncsolódását, valamint a szükséges aminosavakkal könnyen kezelhetővé teszi haját. Így ez a hajbalzsam érzékien hidratálttá varázsolja haját, anélkül, hogy elnehezítené azt. A hajszál belsejébe behatolva eredményez egészségesebb hajat, amely ragyogóan néz ki!

43 Weightless Conditioner (Könnyű hidratáló balzsam)
Főbb összetevők Tajtékvirág— ez a tajtékvirág magjából kivont könnyű olaj dúsabb hatást kölcsönöz hajának, anélkül, hogy elnehezítené azt. Segít megőrizni a hajszálak nedvességtartalmát, amely dúsabb hajat eredményez. Aminosavak—a maximálisan könnyen kezelhető hajért.

44 Előnyök Könnyen kezelhetővé teszi a hajat.
Helyreállítja a hajszál külső rétegének egészségét, fiatalos puhaságot és simaságot biztosítva ezáltal hajának. Érzéki hidratálást biztosít, anélkül, hogy elnehezítené a hajat. Javítja a roncsolódott haj állapotát és kinézetét a láthatóan fiatalosabb, egészségesebb külsejű és közérzetű hajért. Hatását legjobban a hajápoló rendszer részeként használva fejti ki!

45 Rögzítse a ragyogást egész héten át
Haja egész héten át keményen helytáll Önért, hálálja meg ezt a ReNu Hair Mask-kal (Hajpakolással)! Úgy alakítottuk ki, hogy a hajszál belsejébe hatolva megháromszorozza a roncsolódott haj erejét. Ez a mélyreható kondicionáló kezelés egy újonnan kifejlesztett kisimító vegyületet, CS7-et tartalmaz, amely kötést alakít ki a kutikulával, hihetetlenül sima és könnyen kezelhető hajat biztosítva akár 7 napon át. Tegye a ReNu Hair Mask-ot (Hajpakolást) titkos fegyverévé a töredezett hajvégek elleni küzdelemben, erősítse meg haját és rögzítse a ragyogó eredményt hétről hétre!

46 ReNu Hair Mask (Hajpakolás)
Főbb összetevők Kreatin – növeli a haj kéregállományának szakítószilárdságát. CS7 – ez a zöldségekből kivont csúcstechnológiát képviselő összetevő kisimítja a kutikulát, olyan ragyogást biztosítva hajának, amely több hajmosáson át kitart.

47 Előnyök A hajszálak belsejébe hatolva hidratál és megháromszorozza a roncsolódott haj ellenálló képességét. CS7-et tartalmaz, amely lezárja, kisimítja és ezáltal erősíti a kutikulát. Helyreállítja a hajszál külső rétegének egészségét, megőrizve ezáltal a haj fiatalos puhaságát és simaságát. Javítja a roncsolódott haj közérzetét és kinézetét a láthatóan fiatalosabb, egészségesebb külsejű és közérzetű hajért. Hatását legjobban a hajápoló rendszer részeként használva fejti ki!

48 Nu Skin® Hajpakolás Tanulmány
A vizsgálat során a Nu Skin® ReNu Hair Mask-ot (Hajpakolást) abból a szempontból vizsgálták, hogy mennyire képes kisimítani a kutikulát. A ReNu Hair Mask-kal (Hajpakolással) kezelt haj rostjainak kutikulája a kezelést követő öt hajmosás után is jóval simábbnak bizonyult, mint a kezeletlen hajé. A többszöri ReNu Hair Mask kezelésen átesett, majd ezt követően öt hajmosásnak kitett haj rostjai vastagabbak és kutikulája egészségesebb maradt.

49 Megóvja a kutikulát

50 Nu Skin® Hajformázó készítmények
Óvja meg haja kutikula rétegét a Nu Skin® Hajformázó termékcsaláddal! Hamarosan jön!

51 Nu Skin® Hajápolási Kísérlet

52 Nu Skin® Kísérlet* Saját értékelésük alapján a résztvevők 96%-a ítélte úgy, hogy az új Nu Skin® Hajápoló termékcsalád legalább annyira jó vagy még jobb, mint a korábbi hajápoló termékeink és 87% nyilatkozott úgy, hogy kellemes élményt nyújtott a használatuk. Habár a résztvevők nem feltétlenül a hajtípusuknak megfelelő termékeket használták, így is látható javulást érzékeltek hajukon mindössze hét nap alatt, a következő arányban: a száraz hajra való, mindennapos használatra kifejlesztett sampont és hajbalzsamot használók 60%-a tapasztalt javulást a normál/zsíros hajra való mindennapos használatra kifejlesztett sampont és hajbalzsamot használók 82%-a érzékelt javulást *A kutatásban 42-en vettek részt, olyanok, akik vállalták, hogy hét napon keresztül használnak egy teljes Nu Skin® hajápoló termékcsaládot. A kaukázusi és ázsiai résztvevők 18 és 64 év közöttiek voltak, félhosszú, illetve hosszú hajjal és véletlenszerűen jelentkeztek különböző, naponta alkalmazható samponok és hajbalzsamok használatára és az egyszeri hajkondicionáló kezelésre a hét során.

53 A Nu Skin® Hajápoló termékek 7 napos használata után.

54 Használat

55 A megfelelő Nu Skin® sampon és hajbalzsam kiválasztása
Weightless Conditioner (Könnyű hidratáló balzsam) Rich Conditioner (Gazdag hidratáló balzsam) Balancing Shampoo (Regeneráló sampon) Zsíros, dúsítást igénylő hajra Normál/zsíros hajra, a sima, egyenes hajért Moisturizing Shampoo (Hidratáló sampon) Hidratált, tiszta és dús hatású haj Száraz, töredezett hajra a sima, egyenes végeredményért

56 Használati utasítás Hetente 1x Hetente 2x Hetente 3x
Hetente több, mint 3x Clarifying Shampoo (Mélytisztító sampon) Egészséges, száraz/ normál hajra Zsíros vagy igénybevett hajra Nagyon zsíros és erősen igénybevett hajra (pl.:úszók) Nagyon rövid, zsíros, igénybevett hajra ReNu Hair Mask (Hajpakolás) Egészséges,normál hajra Enyhén töredezett, festett, száraz hajra Festett hajra Festett, nagyon száraz hajra

57 Ismétlés A Nu Skin® Hajápoló termékcsalád egy tudományosan továbbfejlesztett, három lépésből álló rendszert alkot, amely már egy hét használat után javítja a mechanikai, környezeti és biológiai hatások által károsodott hajszerkezetet a láthatóan fiatalosabb, egészségesebb hajért! Előnyök Láthatóan fiatalosabb, egészségesebb külsejű haj mindössze egy hét rendszeres használat után. Javítja a hajszál külső szerkezetének állapotát a fiatalosan sima, selymes hajért. Erősíti a haj kéregállományát, és megvédi azt a tápanyagok elvesztésétől. Megóvja a haj kutikuláját a környezeti hatásoktól, és hosszan tartó ragyogást biztosít. Termékek: Balancing Shampoo, Moisturizing Shampoo, Clarifying Shampoo, Rich Conditioner, Weightless Conditioner, és ReNu Hair Mask

58 Tudáspróba Milyen három lépésből áll a Nu Skin® Hajápoló rendszer?
A samponok erősítik a haj kéregállományát. A hajbalzsamok helyreállítják a hajszál állapotát. A hajformázók megóvják a kutikula egészségét. Melyik hajtípusra alkalmas leginkább a Balancing Shampoo (Regeneráló sampon)? Normál/ zsíros hajra, mindennapos használatra. Melyik hajtípusra alkalmas leginkább a Moisturising Shampoo (Hidratáló sampon)? Száraz, durva tapintású hajra ajánlott leginkább.

59 Tudáspróba Mi a különbség a Könnyű és a Gazdag hidratáló balzsam között? Weightless conditioner (Könnyű hidratáló balzsam): Hidratálja a hajat, anélkül, hogy elnehezítené. Rich Conditioner (Gazdag hidratáló balzsam): Feltölti fürtjeit éltető nedvességgel a hidratáltabb, selymesebb, ragyogóbb és egészségesebb hajért. Hogyan használjam a ReNu Hair Mask-ot (Hajpakolást)? A haj típusától és állapotától függően, használja hetente 1-3 alkalommal a megszokott hajkondicionálója helyett. Mitől más a Clarifying Shampoo (Mélytisztító sampon)? Ez az erőteljes tisztító hatású készítmény, alaposan tisztít anélkül, hogy megfosztaná a hajat a fiatalos, egészséges hajra jellemző természetes nedvességtartalomtól.


Letölteni ppt "Nu Skin Személyes Ápolás"

Hasonló előadás


Google Hirdetések