Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Fiatalító, védő antioxidáns gél

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Fiatalító, védő antioxidáns gél"— Előadás másolata:

1

2 Fiatalító, védő antioxidáns gél
az arcbőr ápolására A bőr fiatalságának védelme és megtartása érdekében végzett 12 éves hatékony munka hozta meg a „Millenium” gélnek a legendás dicsőséget. Új életszakaszát a Társaság a legendás gél megújult változatával kezdi.

3 A bőrünket folyamatosan káros hatások érik – napsugárzás, hőingadozás, páratartalom változás, valamint a szennyezett környezet. Hogyan lehet megőrizni bőrünk szépségét és fiatalságát mindennapjaink során?

4 „Millenium” gél - az egészséges bőr titka a Vision-től!
A «Millenium” Gél –segít bőrünknek a mindennapos harcban, a környezet káros hatásaival, a fiatal és szép bőr legfőbb ellenségeivel, a szabadgyökökkel szemben - győzedelmeskedni. Millenium Gél - az egészséges bőr titka a Vision- től! „Millenium” gél - az egészséges bőr titka a Vision-től!

5 Új csomagolásban és új formulával!
A Legenda új életre kel Új csomagolásban és új formulával! A nátrium-hialuronát, melyet biotechnológiai folyamattal növényi alapból vonnak ki, helyettesíti az állati eredetű hialuronsavat. Mi a biztonságot választjuk!

6 Nátrium-hialuronát A hialuronsav sója Eredete: leggyakrabban –
moszatok + biotechnológia. Biztonságosság: teljes mértékben A szer allergiás reakciót nem tanúsít. Hatása a bőrre : Pontosan olyan magas, mint a hialuronsavnak. Előnyei: a veszélyes vírusok fertőzésétől való megbetegedés kizárása. Hipoallergén.

7 A legjobb kozmetikum Franciaországban kerül gyártásra
A kozmetológia hazájának a tradíciók szerint Franciaország számít. A «Millenium» gél – a tudósok sokéves vizsgálatainak az eredménye. Franciaországban gyártották a Vision Társaság igényei szerint , a Laboratories des Hautes Synergies (LHS)- ban.

8 Érdemek A gélszerű állag jótékony hatás fejt ki a bőrre:
● kiváló hidratáló hatású ● elősegíti a bőr lélegzését ● megőrzi a vitaminokat és a tápláló anyagokat ● könnyen felszívódik A flakon biztonságosabb a hagyományos tégelynél: higiénikus rendszer – az ujjak nem érintik a flakon tartalmát hermetikus rendszer – meggátolja a levegő bekerülését, valamint az összetevők oxidálódását, biztosítja a termék használati ideje alatt a maximális hatékonyságot.

9 A normális bőrfunkció legfontosabb feltétele a víz-só csere.
Bőrápolási- és védő program A bőr hidratálása A normális bőrfunkció legfontosabb feltétele a víz-só csere. A nedvesség csökkenése a szervezetben anyagcserezavart okoz a szövetekben, a bőr kiszáradásához és a ráncok kialakulásához vezet. A bőr víztartalma – 70% Rugalmasság.

10 A bőrünknek szüksége van hasznos tápanyagkomplexumokra.
Bőrápolási- és védő program Bőrtáplálás A tápanyagok hiánya nem csupán a bőr külső részén jelenik meg, hanem az öregedést is előidézheti! A bőrünknek szüksége van hasznos tápanyagkomplexumokra.

11 Bőrápolási- és védő program
Öregedést gátló ápolás Az öregedési folyamatok lassításában segítenek az antioxidánsok. A sejtek falait rugalmassá teszik, megvédik a sérülésektől, melyeket az UV- sugarak és a szabadgyökök okoznak.

12 A «Millenium» gél képlete – a természet és a tudomány egyesülése
A természetes antioxidánsok, vitaminok, bioflavonoidok,ásványi és más hasznos elemek fitokomponensként egyesülnek. A biotechnológia a sejtek és a molekulák lenyűgöző tulajdonságait alkalmazza, a szükséges termékek előállításához.

13 Az aktív összetevők hatása:
táplálás, hidratálás, védelem A fitokomponensek kivonatainak összessége egyesíti azokat a hatóanyagokat, melyek : a bőr fiatalságának és frissességének megőrzéséhez szükségesek.

14 Az aktív összetevők hatása:
táplálás, hidratálás, védelem Barbadoszi Aloe – Kitűnő természetes fertőtlenítő. Kivonatok: ●Ginkgo biloba – értágító hatása van, aktivizálja a vérkeringést és a sejt metabolizmust a szövetekben. ●Ginzenggyökér– erős regeneráló, ellenáll az öregedési folyamatoknak. Kínában az Élet Gyökerének nevezik.

15 Az aktív komponensek hatása :
táplálás, hidratálás, védelem Kivonatok: ●Mezei zsurló – javítja az anyagcserét, csökkenti a vizenyők kialakulását, fertőtlenítő hatással bír. ●Kínai kamélia (Zöld tea) – az antioxidánsok vezetője. ●Ázsiai Centella – stimulálja a hámszövetképződést, regenerálja a bőrsejteket, normalizálja a víz-só és zsír cserét, nagyon jól tisztítja a vért.

16 Az aktív komponensek hatása :
rugalmasság Búzafehérje kivonat (hidrolizált búzaprotein) Nagyon gyors hidratáló hatással van a bőrre, így növeli annak rugalmasságát. Alacsony molekulaszámú anyagok keveréke – a hidrolizált búza protein, melynek összetételébe tartoznak a telítetlen savak, vitaminok és foszfolipidek. Stimulálja a kollagén szintézist és a rugalmasságot, kisimítja az apró ráncokat és bőrhibákat, összehúzza a pórusokat. Aminosavak egész komplexusával rendelkezik. Nagyszerűen hidratálja és táplálja a stressztől legyengült bőrt.

17 Az aktív komponensek hatása :
hidratálás, a puha és selymes bőr eléréséhez: Nátrium-hialuronát (hialuronsav nátrium sója) – Az ember bőrének a legfontosabb víz megtartó eleme. Stabilizálja a bőr felépítését, gátolja a vízveszteséget sérthetetlen hártyát képezve a bőr felszínén. A bőrszövetek mélyére hatolva nem csupán külső, de a belső hidratálást is biztosítja. Elősegíti a szövetek regenerációját sebhelyek nélkül. A bőrt lágyabbá és selymesebbé teszi. A nátrium-hialuronát, melyet biotechnológiai módszerrel növényi alapból nyernek, tökéletesen helyettesíti az állati eredetű hialuronsavat.

18 Hogyan kell alkalmazni?
Minden este lefekvés előtt a megtisztított arcbőrre vigyen fel egy kis mennyiségű gélt. Főleg azokra a részekre, ahol különös gondoskodást igényel a bőr. Az első napokban ugyanez a folyamat megismételhető reggel is. Figyelem! Az érzékenybőrűek számára a gélt naponta kizárólag egy alkalommal ajánlatos használni.

19 «Millenium» Gél A «Millenium» gél napi használatával a bőr megőrzi
Fiatalságát Rugalmasságát Frissességét.


Letölteni ppt "Fiatalító, védő antioxidáns gél"

Hasonló előadás


Google Hirdetések