Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

2009.nov.19 "Felvirradt a hajnal, nézd milyen szép reggel, köszöntünk ma téged sok-sok szeretettel. Fogadd el szívünk köszöntő szavát, hogy veled ünnepelhessünk.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "2009.nov.19 "Felvirradt a hajnal, nézd milyen szép reggel, köszöntünk ma téged sok-sok szeretettel. Fogadd el szívünk köszöntő szavát, hogy veled ünnepelhessünk."— Előadás másolata:

1

2 2009.nov.19 "Felvirradt a hajnal, nézd milyen szép reggel, köszöntünk ma téged sok-sok szeretettel. Fogadd el szívünk köszöntő szavát, hogy veled ünnepelhessünk a Nevednapján ! Adjon a jó Isten erőt, egészséget Néked!" "Felvirradt a hajnal, nézd milyen szép reggel, köszöntünk ma téged sok-sok szeretettel. Fogadd el szívünk köszöntő szavát, hogy veled ünnepelhessünk a Nevednapján ! Adjon a jó Isten erőt, egészséget Néked!" (automatic)

3 Illatos reggelen, harmatos fűben, Egy vidám, ugráló kismadárra leltem. Elküldtem hozzád, repüljön frissen, Kedves szép szavával Téged éltessen! Illatos reggelen, harmatos fűben, Egy vidám, ugráló kismadárra leltem. Elküldtem hozzád, repüljön frissen, Kedves szép szavával Téged éltessen! Bettinek szeretettel: Anyu 2009.nov.19

4 „Nemes szép élethez nem kellenek nagy cselekedetek. Csupán tiszta szív és sok,- sok szeretet.” „Nemes szép élethez nem kellenek nagy cselekedetek. Csupán tiszta szív és sok,- sok szeretet.” (Pázmány Péter) (Pázmány Péter) ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG !

5 ADD TOVÁBB Ha van valamid, ami jó, Ami barátaiddal megosztható, Legyen bár csak egy apróság: Hozhatja Isten áldását. Add tovább! ADD TOVÁBB Ha van valamid, ami jó, Ami barátaiddal megosztható, Legyen bár csak egy apróság: Hozhatja Isten áldását. Add tovább! Lehet, hogy csak egy dal, mely vidám, De segít megharcolni egy-egy csatát. Lehet, hogy egy könyv, mely érdekes, Egy kép vagy pillantás, mely kellemes. Add tovább! (E. Isenhour) Lehet, hogy csak egy dal, mely vidám, De segít megharcolni egy-egy csatát. Lehet, hogy egy könyv, mely érdekes, Egy kép vagy pillantás, mely kellemes. Add tovább! (E. Isenhour) (Jézust vélték lefotózni,a dobogók ő i szivcsakrában ! )

6 1 2 0 7 1 2 3 1

7


Letölteni ppt "2009.nov.19 "Felvirradt a hajnal, nézd milyen szép reggel, köszöntünk ma téged sok-sok szeretettel. Fogadd el szívünk köszöntő szavát, hogy veled ünnepelhessünk."

Hasonló előadás


Google Hirdetések