Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

T i t i n e k Szeretettel 2009.ápr. Mama 2009.ápr.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "T i t i n e k Szeretettel 2009.ápr. Mama 2009.ápr."— Előadás másolata:

1

2 T i t i n e k Szeretettel 2009.ápr.

3 Mama 2009.ápr.

4

5

6

7

8

9 Nézz vissza most egy percre, nézz az útra, Nézd meg, mit tett, mit alkotott a munka, Nézz vissza… aztán ismét csak el ő re, S indulj tovább az alkotó jöv ő be. Kiss Jen ő Nézz vissza most egy percre, nézz az útra, Nézd meg, mit tett, mit alkotott a munka, Nézz vissza… aztán ismét csak el ő re, S indulj tovább az alkotó jöv ő be. Kiss Jen ő

10 Az élet szép, csak küzdeni kell érte, Boldog az, ki célját elérte Akarni kell és minden sikerül, Akarni és bízni rendületlenül. Az élet szép, csak küzdeni kell érte, Boldog az, ki célját elérte Akarni kell és minden sikerül, Akarni és bízni rendületlenül.

11 Indulni vígan és remélve, A boldog szebb jöv ő elébe. Miénk a hely a nap alatt, Míg szívünk bátor és szabad. Indulni vígan és remélve, A boldog szebb jöv ő elébe. Miénk a hely a nap alatt, Míg szívünk bátor és szabad.

12 Megcélozni a legszebb álmot, Komolyan venni a világot, Mindig hinni és remélni, Így érdemes a földön élni. (Shakespeare) Megcélozni a legszebb álmot, Komolyan venni a világot, Mindig hinni és remélni, Így érdemes a földön élni. (Shakespeare)

13 Szeretettel : Mama 2009.ápr.,, Csak az tud élni, ki mindig nevet, kib ő l kicsordul minden szeretet kinek lelke élett ő l vidám, ki himnuszt zeng az ég hajnalán, ki minden könnyb ő l virágot szakaszt, minden sziklából szivárványt fakaszt. Az élet útján gy ő ztesen robog, csak az tud élni : -Ki mindig mosolyog ! -,, Csak az tud élni, ki mindig nevet, kib ő l kicsordul minden szeretet kinek lelke élett ő l vidám, ki himnuszt zeng az ég hajnalán, ki minden könnyb ő l virágot szakaszt, minden sziklából szivárványt fakaszt. Az élet útján gy ő ztesen robog, csak az tud élni : -Ki mindig mosolyog ! -


Letölteni ppt "T i t i n e k Szeretettel 2009.ápr. Mama 2009.ápr."

Hasonló előadás


Google Hirdetések