Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Érdemes végignézned e képsort! Különleges, gyógyító, erőt adó hatása van! Nyugtatja, feltölti a lelket! Érdemes végignézned e képsort! Különleges, gyógyító,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Érdemes végignézned e képsort! Különleges, gyógyító, erőt adó hatása van! Nyugtatja, feltölti a lelket! Érdemes végignézned e képsort! Különleges, gyógyító,"— Előadás másolata:

1

2 Érdemes végignézned e képsort! Különleges, gyógyító, erőt adó hatása van! Nyugtatja, feltölti a lelket! Érdemes végignézned e képsort! Különleges, gyógyító, erőt adó hatása van! Nyugtatja, feltölti a lelket! D ő lj hátra nyugodtan és élvezd a zenét és a látványt!

3 Aludj keveset! De álmodj többet! Hisz minden behunyt szemmel töltött perccel hatvan másodpercnyi fényt vesztesz.

4 Élni annyi, mint szeretni! Szeretni, látni és megmutatni, érezni és érzékeltetni, meghallani és meghallgatni, magasba szállni, felröpíteni, kinyílni, felnyitni, megérteni, megértetni, együtt érezni -és tudni, hogy a szeretet a legmagasabb rendű alkotás. Szeretni, látni és megmutatni, érezni és érzékeltetni, meghallani és meghallgatni, magasba szállni, felröpíteni, kinyílni, felnyitni, megérteni, megértetni, együtt érezni -és tudni, hogy a szeretet a legmagasabb rendű alkotás.

5 Meglátod, felragyog a Napnak fénye és a fellegeken át, hozzád is elér, bearanyozva lelkedet! Mindenki a hegytetőn akar élni, ám a boldogság a meredély megmászásában rejlik.

6 Dolgozz úgy, mintha nem lenne szükséged pénzre. Szeress úgy, mintha sohasem bántottak volna meg. Táncolj úgy, mintha senki sem nézné. Énekelj úgy, mintha senki sem hallgatná. Élj úgy, mintha a földi paradicsomban volnál. Kezdet, és vég mely maga a kezdet. Kezdet, és vég mely maga a kezdet. Mert nincsen vég, csak újabb kezdeteknek Mert nincsen vég, csak újabb kezdeteknek Kapuja, mely újabb kapukra tárul, Kapuja, mely újabb kapukra tárul, És fény ragyog a kapuk során túl. És fény ragyog a kapuk során túl.

7 Egy embernek csak akkor van joga lenézni egy másikra, amikor segítenie kell neki felállni!

8 Mindenki számára létezik egy sziget, Hová er ő t gy ű jteni mindig visszatérhet…

9 Nékünk is van egy saját kis szigetünk, Ha Vidámságra vágysz, Boldogan Üdvözlünk!

10 Kenkon Ning A mi Szigetünk!!! Légy üdvözölve nálunk! Egy hely, mely általunk, de Érted van!

11 Egy sziget, hol megpihen a megfáradt lélek és új er ő vel innét a harcba visszatérhet!

12

13 Egy talpalatnyi föld Néked is jár! Állj fel ismét és karod kitárd!

14 Az Élet viharai sok er ő nket felemésztik, ám van egy szín, melynek csodás hatása feltölt Lendülettel és Energiával!

15 A narancsszín maga az Élet! Ezeknek a képeknek gyógyító erejük van! Egészséget, boldogságot és sikert hoz mindenkinek, aki láthatja!

16 Narancssárga: - Öröm, Vitalitás és Életkedv! Szabadságra és mozgásra serkent! Vitalitása elűzi a depressziót. Fokozza az életerőt! Elősegíti a gyógyulást! Erősíti az immunrendszert! Általános frissítő, görcsoldó! Enyhíti az izom feszültségeit és görcseit. Leküzdi a gátlásokat, függetlenné és társasági lénnyé tesz.

17 Most pedig d ő lj hátra és tölt ő dj fel a narancsszín erejével!

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30 És egy leny ű göz ő folytatásos REGÉNY! Csak nálunk! Egy nagyszerű, megértő és szórakoztató társaság! Vidám hangulat! Képek, videók …

31

32

33

34

35


Letölteni ppt "Érdemes végignézned e képsort! Különleges, gyógyító, erőt adó hatása van! Nyugtatja, feltölti a lelket! Érdemes végignézned e képsort! Különleges, gyógyító,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések