Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,"— Előadás másolata:

1 * * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
keressétek orcáját szüntelen!" * * * "Közeledjetek az Istenhez, és ő közeledni fog hozzátok."

2 Nyisd meg szemed, lásd meg dicsőségét
Nyisd meg szemed, lásd meg dicsőségét! Nyisd meg szíved, ismerd meg teremtőjét! Oly jó az Úr, oly felséges, ott áll ajtód előtt, és zörget. (2x)

3 Ő alkotód, aki gondot visel rád. Magához von, kegyelmével vigyáz
Ő alkotód, aki gondot visel rád. Magához von, kegyelmével vigyáz. Oly jó az Úr, oly hűséges, mindörökké áldott az Ő neve! Oly jó az Úr, oly hűséges, Mindörökké áldott az Ő neve!

4 Áldalak Istenem, tiéd az életem, Szeretlek, és mindig követlek! (2x)
MERT VELEM VAGY, hűséged el nem hagy soha. ÖRÖKKÉ TART SZERELMED, vége nincs soha. ERŐS KAROD MEGTART, nem enged el… SOHA.

5 ISTEN IGÉJE MONDJA: „Ha félek is, benned bízom! Istenben, akinek igéjét dicsérem, Istenben bízom, nem félek, ember mit árthat nekem?!” (56. Zsoltár 4-5.) „Meddig tart ez, Uram? Végképp megfeledkeztél rólam? Meddig rejted el orcádat előlem?” … „Tekints rám, hallgass meg, Uram, Istenem! Tartsd meg szemem ragyogását, ne jöjjön rám halálos álom! Ne mondhassa ellenségem: Végeztem vele! Ne ujjonghassanak ellenfeleim, hogy ingadozom! Mert én hűségedben bízom, szívből ujjongok, hogy megsegítesz. Éneklek az Úrnak, mert jót tett velem.” (13. Zsoltár 2-6.)

6 Jó vagy velem, reményem, békém lett szent kereszted.
Rám várt a vég, irgalmas voltál még: helyettem így Te haltál meg.

7 Lelkem nézz, nézz csak fel,
Ragyogó mint a Nap, ilyen Úr csak Te vagy. Végtelen dicső! Lelkem nézz, nézz csak fel, sok angyal énekel: örök Isten, szent, szent az Úr!

8 ISTEN IGÉJE MONDJA: „Bizony, az Úr nevét hirdetem, magasztaljátok Istenünket! Kőszikla ő, cselekvése tökéletes, minden útja igazságos. Hű az Isten, nem hitszegő, igaz és egyenes ő.” (V. Mózes 32: 3-4.) „Te vagy, Uram, a mécsesem, az Úr fénysugarat ad nekem a sötétségben. Veled a rablóknak is nekirontok, ha Isten segít, a falon is átugrom. Az Isten útja tökéletes, az Úr beszéde színigaz. Pajzsa ő mindazoknak, akik hozzá menekülnek. Van-e Isten az Úron kívül, és van-e kőszikla Istenünkön kívül? Isten az én erős menedékem, ő vezeti útján a feddhetetlent.” (II. Sámuel 22: 22-33)

9 Zene nem szól már és minden távol jár, jöhetek Hozzád
Zene nem szól már és minden távol jár, jöhetek Hozzád. Mit is mondhatnék, mit hozhatnék Eléd, mi Neked is érték?

10 Többet mint egyszerű dal, ami halkan elhal, hadd hozzam azt, amit vársz. Tudom, hogy mélyebbre látsz, puszta felszínen át: bennem Te kincset találsz.

11 Adj nekem Uram imádó szívet,
Adj nekem Uram imádó szívet, ami csak Rólad szól, csak Rólad szól, Jézus. Ne ródd fel nekem, hogy mássá tettem, ami csak Rólad szól, csak Rólad szól, Jézus.

12 Szavak nem tudnák elmondani, Atyám, ami méltó Hozzád
Szavak nem tudnák elmondani, Atyám, ami méltó Hozzád. Lehet, semmim sincs, mit adhatnék neked, fogadd lényemet

13 Több ez, mint egyszerű dal, ami halkan elhal, hadd hozzam azt, amit vársz. Tudom, hogy mélyebbre látsz, puszta felszínen át: bennem Te kincset találsz.

14 Adj nekem Uram imádó szívet,
Adj nekem Uram imádó szívet, ami csak Rólad szól, csak Rólad szól, Jézus. Ne ródd fel nekem, hogy mássá tettem, ami csak Rólad szól, csak Rólad szól, Jézus.

15


Letölteni ppt "* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések