Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

JÓ REGGELT !. Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "JÓ REGGELT !. Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság."— Előadás másolata:

1 JÓ REGGELT !

2 Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett. Menny, föld, magasztald,imádd A világosság Urát!

3 Álmod úgy valósul meg, ha apránként építsz A sok kicsi sokra megy, Műved így gyarapszik. Életed éld szabadon Szánj időt a szépre Ne sokat tégy, de azt jól S öröm lesz a bére. Kőre követ, nap, mint nap Titkod lassan érik. Míg növekszel nap, mint nap Míg elérsz az égig!

4 Kis telefonom van nekem, két öszetett kezem. Mit lenn a földön mondok el, megváltóm hallja fenn. Ha hívom őt barátomat, ő mindig válaszol,felhangzik már HALLO!HALLO!S a szivem hallja jól. Csingi-lingi,csingi-ling, szólj kis telefon, összekulcsolom kezem, s felhívom Jézusom.

5 ORSZÁG ÉS AKARAT

6

7 KÍNA 1 362 160 000 fő lakos 136-szor több, mint Magyarországé

8 OROSZORSZÁG 17 075 200 km² 183-szor nagyobb, mint Magyarország

9 VATIKÁN 0,44 km 2 233-szor beleférne Kiskőrösbe

10 ORSZÁG - URUSÁG

11

12 3. Jézus iskolájában – más a földrajz! Jézus iskolájában más a földrajz!

13

14

15

16

17

18 LEGYEN VIDÁM NAPOD !


Letölteni ppt "JÓ REGGELT !. Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság."

Hasonló előadás


Google Hirdetések