Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Pályázó tájékoztató felület és a WEB-es feltöltés használata, tipikus hibák Előadó: Kocsik Zsuzsanna.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Pályázó tájékoztató felület és a WEB-es feltöltés használata, tipikus hibák Előadó: Kocsik Zsuzsanna."— Előadás másolata:

1

2 A Pályázó tájékoztató felület és a WEB-es feltöltés használata, tipikus hibák Előadó: Kocsik Zsuzsanna

3 Pályázó tájékoztató felület FONTOS: A Közvetítői szerephez kapcsolódó minden adatkérés esetén ugyanazt az egyetlen e-mail címet kell használni!!! –Minden átvett pályázat adatlapjának 3.17 pontjában –PályTáj felületre való belépéshez –Azonnali e-mail értesítések fogadásához A legfontosabb státuszváltozások EMIR-ben való rögzítésekor/jóváhagyásakor automatikus e-mail értesítés indul a megadott e-mail címre –Befogadás –Elutasítás –Támogatás –Pályázat visszavonása

4 Azonnali e-mail értesítések Az e-mail értesítés tartalmazza az ÚSZT PályTáj felület elérhetőségét, ahol a levél részletes tartalma elolvasható. Tisztelt Cím! Ezúton tájékoztatjuk, hogy a GOP-2011-2.1.1/M-2011-0000 EMIR azonosítószámú projektet érintően változás történt. Az üzenet részletes tartalma itt tekinthető meg: Pályázó tájékoztató Üdvözlettel, EMIR Pályázó Tájékoztató Jelen e-mail üzenetet a rendszer automatikusan generálta, kérem, ne válaszoljon rá.

5 Pályázó Tájékoztató Felület Az alintézkedést kiválasztva (GOP v. KMOP) csak azok a pályázatok láthatók, melyeknek 3.17 pontjában a bejelentkezési e-mail cím lett kitöltve. A Pályázat kiválasztása, és az azonnali üzenetek elolvasásának bejelölése után a bal oldali menüsorban olvasási joggal láthatóak a Pályázó által használható funkciók. ÚJ, csak közvetítői jogosultsággal használható funkció: „Közvetítői levelek”

6 Pályázó Tájékoztató Felület Közvetítői PályTáj felület elérhetősége: http://emir.nfu.hu/nd/uszt/410aF957Fa4 9bEd.php http://emir.nfu.hu/nd/uszt/410aF957Fa4 9bEd.php Közvetítői PályTáj TESZT felület: http://emir.nfu.hu/test/umft_kozvetitok/410a F957Fa49bEd.php Pályázók PályTáj felület elérhetősége: http://emir.nfu.hu/nd/uszt/index.php

7 Pályázó tájékoztató felülethez kapcsolódó tipikus hibák A Pályázati adatlap 3.17. funkciójába rossz e-mail címek kerülnek feltüntetésre. Továbbá, ha az e-mail cím mezőbe „plusz space” vagy egyéb más karakter kerül, a pályázatok már nem láthatóak a PályTáj felületen. Az e-mail cím után szereplő „plusz space” karakter, melyeket a MAG Zrt. már nem lát az EMIR-ben, valószínűleg akkor jön létre, amikor vágólappal másolják a mezőbe az e-mail címet.

8 WEB-es felület használata Célja: Postai kézbesítéssel szemben gyorsabb; Regisztrációs szám generálás, ami összeköti a pályázatot és a hitelkérelmet; Közvetítők regisztrációja: Közvetítő szervezet neve; Közvetítő szervezet postacíme; Felhasználó neve; Telefonszám; E-mail cím; Jelszó; A regisztrációt követően e-mail értesítést kap a MAG Zrt. felelőse a megadott címre, aki megvizsgálja a regisztráció jogosságát. A döntésről a Közvetítő szervezet munkatársa a regisztrációkor megadott címre e-mail értesítés kap.

9 Pályázatok regisztrációja Kódszám Pályázó teljes neve; Pályázó adószáma; Projekt címe; Nyilatkozat (pdf) feltöltése; Pályázati anyag (xzip) feltöltése; Egyéb dokumentumok feltöltése: ha van olyan dokumentum, amit a fentieken kívül szeretnének a pályázati anyaghoz csatolni, itt van rá lehetőség. Pályázati regisztráció mentése után még lehetőség van a pályázat adatait módosítani a „Pályázatok listája” felületen a Módosításra kattintva vagy beküldeni az EMIR rendszerbe a pályázatot a „Véglegesítés”-re kattintva.

10 A pályázatok és közvetítők regisztrációs felülete az alábbi címen érhető el: emir.nfu.hu/nd/kwr Pályázat regisztrálása tesztfelület: http://emir.nfu.hu/test/kulso/kwr_felulet/kwr/

11 WEB-es felülethez kapcsolódó tipikus hibák Nem egyértelmű, hogy a pálytáj és WEB-es felületet mikor és mire kell használni. Minden esetben szükséges a xzip feltöltésekor a véglegesítés gombra való kattintás, ha már nem szeretnénk módosítani. Ennek hiányában nem jelenik meg az EMIR rendszerben a regisztrációs szám. Továbbra is kötelező a postai benyújtás és a WEB-es regisztráció! A feltölthető xzip fájl mérete maximálisan 50 MB lehet, így célszerű a Közvetítőnek ellenőriznie a pályázótól való átvételkor az xzip fájl méretét. (A formátum megváltoztatásával, vagy tömörítéssel kicsinyíthető.)

12 Tipikus hibák a pályázatokban Az értékbecslésben a telekre meghatározott érték meghaladja az összes elszámolható költség 10 %-át. A projekt nem elszámolható költségtételeket tartalmaz: – ingatlan beruházás esetén: bontás, sittszállítás, kertépítés – eszközbeszerzés esetén: nem megfelelő vámtarifa számú eszközök beszerzése, értékhatár (200.000 Ft alatti a beszerezni kívánt eszköz) – hardverbeszerzés esetén 30.000 Ft alatti hardverek beszerzése – szoftverbeszerzés esetén: egyedi fejlesztésű szoftver beszerzése A pályázó a beszerezni kívánt ingatlanban nem szerez 1/1 tulajdoni hányadot A pályázó a beruházást nem per- és igénymentes ingatlanon kívánja végrehajtani Nem megfelelően teljesített hiánypótlás A pályázó közeli hozzátartozótól szerzi be az ingatlant A projekt Annex-es beruházásra irányul

13 Tipikus hibák a pályázatokban Tartalmi módosítás hiánypótlás után A pályázó az értékbecslésben megállapított piaci értéknél magasabb áron szerzi be az ingatlant A projekt tárgya telekhatáron kívüli infrastrukturális beruházás (volt ilyen, de nem jellemző) A projekt tartalmaz olyan költségtételt, mely a pályázó saját maga által előállított, forgalmazott eszköz, szoftver, saját maga által nyújtott szolgáltatás, saját maga által forgalmazott rendszer bevezetésének költsége (volt ilyen, de nem jellemző) Megkezdett projekt (volt ilyen, de nem jellemző) Negatív hitelbírálat, vagy 30 napon belül nincs hitelbírálat.

14 Köszönöm megtisztelő figyelmüket!


Letölteni ppt "A Pályázó tájékoztató felület és a WEB-es feltöltés használata, tipikus hibák Előadó: Kocsik Zsuzsanna."

Hasonló előadás


Google Hirdetések