Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Fekvése Magyarország legkeletibb csücskében, a magyar-ukrán határtól 10km-re, az Öreg- túr ölelésében, az Erdőháton fekszik.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Fekvése Magyarország legkeletibb csücskében, a magyar-ukrán határtól 10km-re, az Öreg- túr ölelésében, az Erdőháton fekszik."— Előadás másolata:

1

2 Fekvése Magyarország legkeletibb csücskében, a magyar-ukrán határtól 10km-re, az Öreg- túr ölelésében, az Erdőháton fekszik.

3 Katolikus templom A településnek más a XV. század elején volt katolikus temploma és papja. A barokk stílusban épült első templomot 1696-ban Kölcsey György építette újjá, amikor áttért a protestáns vallásra. Az eredeti templomhoz előteret építettek, a berendezési tárgyakat kicserélték.

4 Vendéglátás  Medve Kúria Vendégház  Kis Túr Vendégház  Sziget Vendégház  Gesztenyés Ház

5 Általános Iskola Kölcse község Általános Iskolája Kölcse, Sonkád, Fülesd települések 1-8. osztályos tanulóinak alapfokú oktatását, nevelését hivatott szolgálni. Jelenleg a három település 290 iskolása jár ide.

6 Kölcse Nagyközség hivatalos címere


Letölteni ppt "Fekvése Magyarország legkeletibb csücskében, a magyar-ukrán határtól 10km-re, az Öreg- túr ölelésében, az Erdőháton fekszik."

Hasonló előadás


Google Hirdetések