Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Piac és Profit 2013. 11. 28. Csökkentse a nemfizetés kockázatát az Opten segítségével!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Piac és Profit 2013. 11. 28. Csökkentse a nemfizetés kockázatát az Opten segítségével!"— Előadás másolata:

1 Piac és Profit 2013. 11. 28. Csökkentse a nemfizetés kockázatát az Opten segítségével!

2 „A problémák mindig megtalálják a vállalkozásokat, a lehetőségeket azonban a vállalkozásoknak kell megtalálniuk!” Opten = Információ a sikerhez! Már 18 éve az üzleti és jogi információs piacon Angol, német és orosz nyelven is 100%-ban magyar tulajdonban MATISZ (Kiváló Magyar Tartalom) és InnoMax díjas szolgáltatások Business Superbrands 2013 Egyedi megoldások, tisztán online hozzáféréssel Mobiltelefonra és táblagépekre is optimalizált felületek

3 Megbízható partnerállomány? Feladataink: I.Bővítés és az új szereplők ellenőrzése terén Speciális célcsoport szűrés A leendő partnerek körültekintő elemzése (KH, Cégelemzés) II.A meglévő állomány kezelése során Adattisztítás, folyamatos monitorozás (APAFI, EOKR) Eredmény: frissen tartott adatbázis, lehetőség az események időben történő reagálásra!

4 Csökkentsük a kockázatot… de HOGYAN? Új ügyfelek körültekintő keresésével: Speciális leválogatás a teljes magyar cégadatbázisból egyedi igények alapján! Szűrési és listaleválogatási lehetőségek az Opten Cégtár használatával! A szűrési feltételek lehetőségei szinte korlátlanok!

5 Opten - Kapcsolati Háló Egy ábrán minden információ Tulajdonosok előélete Címkapcsolatok Személyes kapcsolatok Cégek, kockázati szintek alapján Mitől megbízható egy partner? Milyen magánszemélyek állnak a cég mögött? Milyen egyéb cégkapcsolataik vannak? Milyen a valós pénzügyi helyzetük? Milyen a csődesélyük? Ügyfelek elemzése Kapcsolati Hálóval

6

7

8 Körültekintő, gyors ellenőrzés Cégelemzés használatával! A Cégelemzés információi: Gyors, objektív és optimális döntési javaslat, Összehasonlít az adott ágazat egyéb szereplőivel, Nem csak szakértőknek! Kereskedelmi hitelkeret, Kockázati besorolás, Pénzügyi mutatók, stb.

9

10

11

12 Követeléskezelés – EOKR 0. lépés a behajtás terén, 20-30%-os fizetési arány, Heti email értesítés a negatív eseményekről, Korlátlan számú partnerállományra! Részletesen lehívható negatív információk egy cég esetén.

13 ÖSSZEFOGLALVA Partnerkör bővítés – Marketing lista, Cégtár Kockázat csökkentés, megítélés, ellenőrzés Kapcsolati háló, Cégelemzés Követeléskezelés – EOKR Bármikor, bárhol az interneten elérhető teljes körű Információk! Naprakész frissességgel!

14 Köszönöm megtisztelő figyelmüket! Bak Boglárka 70/337 9433 bak.boglarka@opten.hu


Letölteni ppt "Piac és Profit 2013. 11. 28. Csökkentse a nemfizetés kockázatát az Opten segítségével!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések