Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az új rendszer a CobraConto.NET.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az új rendszer a CobraConto.NET."— Előadás másolata:

1 Az új rendszer a CobraConto.NET

2 MS SQL adatbÁzis A CobraConto.Net vállalatirányítási rendszer MS SQL adatbázist használ, amely egy szerverre telepítendő. Ez elhelyezhető egy munkaállomásra is, de csak pár felhasználó kiszolgálása esetén. A szerver csak egy helyre telepíthető! A licencszerződés nem engedélyezi a több gépre történő telepítést. A kliens program tetszőleges számú gépen futtatható, a licenc a konkurens felhasználást figyeli.

3 Az adatbázis elérhetőség AZ ÖN IRODÁJÁBAN
A szervert elhelyezheti az irodájában is. Üzemeltetheti csak belső hálózaton, de lehetőség van interneten keresztüli kommunikációra is. Internetes kommunikáció esetén javasoljuk a VPN kapcsolat kialakítását, illetve fix IP cím szükséges az adatbázis eléréséhez. Partnerünk a Zyxel Hungary Kft. Routerei biztosítják a biztonságos VPN kommunikációt. Irodájában üzemeltetett szervert naponta mentse! Partnerünk az Adatkocka Kft. segít Önnek a szerver biztonságos adatmentésében. Az adatbázis elérhetőség AZ ÖN IRODÁJÁBAN

4 Partnerünk a GTS Hungary
Vegyen igénybe felhőalapú szolgáltatást és nem kell a szerver beszerzésével, üzemeltetésével törődnie. Elvégzik a mentést Nem kell fix IP cím Nem szükséges VPN router beruházás Havi kiszámolható költség Biztonságba tudhatja a szerverét (eltulajdonítás, elemi kár..stb ellen) Partnerünk a GTS Hungary

5 Bevezetési ütemterv javaslat
Szoftver és szolgáltatás megrendelése szeptember, október hónapban Telepítés elvégzése október, november hónapban Tesztadatbázis létrehozása, CCW-s törzsadatok migrálása a telepítéskor Oktatásokon való részvétel: csoportos és saját környezetben tartott Tesztidőszak felállítása (minimum két hét) 2012. január 1-től éles indulás, nyitóegyenlegek beimportálása

6 Árpolitika Kis csomagok kicsiknek: számlakészítő modul pénzügy modul
A CobraConto.NET Alap könyvelői csomag tartalma: számlakészítő modul pénzügy modul főkönyv modul csatolmánykezelés 3 fő felhasználó, korlátlan tételszám, korlátlan cég könyvelése Ára: 200 000,- Ft+Áfa – 60%-os kedvezmény december 31-ig: ,- Ft+Áfa 2012-es CCW TT terméktámogatással rendelkezőknek Megvásárolható a csomaghoz 50 000Ft+Áfa /modul áron: mérleg tárgyi eszköz banki kivonat feldolgozó adatváltozás naplózása Iktatás Megvásárolható a csomaghoz 30 000Ft+Áfa /funkciós áron: kompenzáció lejárt számlalista lejárt számlaértesítő + felhasználói felár: a licencérték 10%-a A licencet csak saját felhasználásra használhatja az adott cég. Terméktámogatás a licenc vásárlását követő egy év után az aktuális licenc díj (kedvezmények nélkül) 25%-a.

7 A CobraConto.NET Profi könyvelői csomag tartalma:
számlakészítő modul pénzügy modul banki kivonat feldolgozó kompenzáció lejárt számla lista főkönyv modul mérleg tárgyi eszköz csatolmánykezelés 3 fő felhasználó, korlátlan tételszám, korlátlan cég könyvelése Ára: 350 000,- Ft+Áfa helyett 60%-os kedvezménnyel ,- Ft+Áfa december 31-ig a 2012-es CCW terméktámogatással rendelkezőknek. Megvásárolható a csomaghoz 50 000Ft+Áfa /modul áron: adatváltozás naplózása feladat/eseménykezelés kintlévőség kezelő modul (fejlesztés alatt) Iktatás Megvásárolható a csomaghoz 30 000Ft+Áfa /funkciós áron: lejárt számlaértesítő + felhasználói felár: a licencérték 10%-a A licencet csak saját felhasználásra használhatja az adott cég. Terméktámogatás a licenc vásárlását követő egy év után az aktuális licenc díj (kedvezmények nélkül) 25%-a.

8 A CobraConto.NET Alap kereskedelmi csomag tartalma:
számlázó modul terméktörzs nyilvántartása készletkezelés Vevőegyenleg nyilvántartása (pénzügy) e-számlázás csatolmánykezelés 3 fő felhasználó, korlátlan tételszám Csomag ára: 150 000,- Ft+Áfa helyett 70%-os kedvezménnyel ,- Ft+Áfa december 31-ig a 2012-es CCW terméktámogatással rendelkezőknek. Megvásárolható a csomaghoz 50 000Ft+Áfa /modul áron: értékesítés modul (ajánlatkészítése, küldése, bejövő rendelés kezelése) beszerzés (ajánlatkérése, beszerzések, kimenő rendelések kezelése) feladat/eseménykezelés jövedéki nyilvántartás Megvásárolható a csomaghoz 30 000Ft+Áfa /funkciós áron: intrastat lejárt számlalista lejárt számlaértesítő + felhasználói felár: a licencérték 10%-a A licencet csak saját felhasználásra használhatja az adott cég. Terméktámogatás a licenc vásárlását követő egy év után az aktuális licenc díj (kedvezmények nélkül) 25%-a.

9 A CobraConto.NET Profi kereskedelmi csomag tartalma:
számlázó modul terméktörzs nyilvántartása készletkezelés (korlátlan raktárkezeléssel) Vevőegyenleg nyilvántartása (pénzügy) e-számlázás csatolmánykezelés értékesítés modul (ajánlatkészítése, küldése, bejövő rendelés kezelése) beszerzés (ajánlatkérése, beszerzések, kimenő rendelések kezelése) feladat/eseménykezelés  3 fő felhasználó, korlátlan tételszám Ára: 300 000,- Ft+Áfa helyett 70%-os kedvezménnyel ,- Ft+Áfa december 31-ig a 2012-es CCW terméktámogatással rendelkezőknek. Megvásárolható a csomaghoz 50 000Ft+Áfa /modul áron: pénztárgép (fejlesztés alatt) adatváltozás naplózása jövedéki nyilvántartás Megvásárolható a csomaghoz 30 000Ft+Áfa /funkciós áron: Intrastat lejárt számlalista lejárt számlaértesítő Egyedi igény alapján: Web-áruház kapcsolat kialakítása (Specifikáció ismeretében tudunk ajánlatot adni!). + felhasználói felár: a licencérték 10%-a A licencet csak saját felhasználásra használhatja az adott cég. Terméktámogatás a licenc vásárlását követő egy év után az aktuális licenc díj (kedvezmények nélkül) 25%-a.

10 Vállalatirányítási rendszer árképzése
Felhasználói hozzáférés, amely tartalmazza a keretrendszert és a partner modult: ,- Ft+Áfa/felhasználó (ez szorzandó a felhasználók számával) Fix áras (a felhasználók számától független ár): Számla modul: ,- Ft+Áfa Pénzügy modul: ,- Ft+Áfa Főkönyv modul: ,- Ft+Áfa Mérleg modul: ,- Ft+Áfa Tárgyi eszköz modul: ,- Ft+Áfa Iktatás: ,- Ft+Áfa Készletkezelő modul: ,- Ft+Áfa Értékesítő modul: ,- FT+Áfa Beszerzési modul: ,- Ft+Áfa Feladat-/eseménykezelő modul: ,- Ft+Áfa Munkalap modul: ,- Ft+Áfa Lekérdezés építő: ,- Ft+Áfa A könyvelést támogató modulok és ahhoz tartozó felhasználókra 60%-os kedvezmény, a kereskedelmi modulokra és ahhoz tartozó felhasználókra 70%-os kedvezményt biztosítunk december 31-ig a 2012-es CCW terméktámogatással rendelkezők számára. Azok a vásárlók akik könyvelési és kereskedelmi modulokat is vásárolnak együttesen azok részére a 70%-os kedvezményt a könyvelési modulokra is biztosítjuk december 31-ig (a 2012-es CCW terméktámogatással rendelkezők részére)

11 Köszönöm megtisztelő figyelmüket!


Letölteni ppt "Az új rendszer a CobraConto.NET."

Hasonló előadás


Google Hirdetések