Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Csökkentse a nemfizetés kockázatát az Opten segítségével!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Csökkentse a nemfizetés kockázatát az Opten segítségével!"— Előadás másolata:

1 Csökkentse a nemfizetés kockázatát az Opten segítségével!
Piac és Profit

2 Opten = Információ a sikerhez!
„A problémák mindig megtalálják a vállalkozásokat, a lehetőségeket azonban a vállalkozásoknak kell megtalálniuk!” Opten = Információ a sikerhez! Már 20 éve az üzleti és jogi információs piacon Angol, német és orosz nyelven is 100%-ban magyar tulajdonban MATISZ (Kiváló Magyar Tartalom) és InnoMax díjas szolgáltatások Business Superbrands 2013 Egyedi megoldások, tisztán online hozzáféréssel Mobiltelefonra és táblagépekre is optimalizált felületek

3 Megbízható partnerállomány?
Feladataink: I. Bővítés és az új szereplők ellenőrzése terén Speciális célcsoport szűrés A leendő partnerek körültekintő elemzése (KH, Cégelemzés) II. A meglévő állomány kezelése során Adattisztítás, folyamatos monitorozás (APAFI, EOKR) Eredmény: frissen tartott adatbázis, lehetőség az események időben történő reagálásra!

4 Csökkentsük a kockázatot… de HOGYAN?
Új ügyfelek körültekintő keresésével: Speciális leválogatás a teljes magyar cégadatbázisból egyedi igények alapján! Szűrési és listaleválogatási lehetőségek az Opten Cégtár használatával! A szűrési feltételek lehetőségei szinte korlátlanok!

5 Ügyfelek elemzése Kapcsolati Hálóval
Mitől megbízható egy partner? Milyen magánszemélyek állnak a cég mögött? Milyen egyéb cégkapcsolataik vannak? Milyen a valós pénzügyi helyzetük? Milyen a csődesélyük? Opten - Kapcsolati Háló Egy ábrán minden információ Tulajdonosok előélete Címkapcsolatok Személyes kapcsolatok Cégek, kockázati szintek alapján

6

7

8 Körültekintő, gyors ellenőrzés Cégelemzés használatával!
A Cégelemzés információi: Gyors, objektív és optimális döntési javaslat, Összehasonlít az adott ágazat egyéb szereplőivel, Nem csak szakértőknek! Kereskedelmi hitelkeret, Kockázati besorolás, Pénzügyi mutatók, stb.

9

10

11

12 Követeléskezelés – EOKR
0. lépés a behajtás terén, 20-30%-os fizetési arány, Részletesen lehívható negatív információk egy cég esetén. APAFI – Automatikus Partnerfigyelő Rendszer Naprakész információ a partnerállományt érintő változásokról, Heti értesítés, Negatív információk-, Cégjegyzéki adatváltozások-, Kockázati besorolás változásfigyelése.

13 Kapcsolati háló, Cégelemzés
ÖSSZEFOGLALVA Partnerkör bővítés – Marketing lista, Cégtár Kockázat csökkentés, megítélés, ellenőrzés Kapcsolati háló, Cégelemzés Követeléskezelés – EOKR Partnerállomány-figyelés – APAFI Bármikor, bárhol az interneten elérhető teljes körű Információk! Naprakész frissességgel!

14 Köszönöm megtisztelő figyelmüket!
Drexler Tünde 20/


Letölteni ppt "Csökkentse a nemfizetés kockázatát az Opten segítségével!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések