Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Élménybeszámoló Molnár Dávid 9/B. Mikor az előtérbe értünk, egy fura szerkezet tárult elénk… Egy autó volt kiegyensúlyozva, ezért egy kötélen keresztül.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Élménybeszámoló Molnár Dávid 9/B. Mikor az előtérbe értünk, egy fura szerkezet tárult elénk… Egy autó volt kiegyensúlyozva, ezért egy kötélen keresztül."— Előadás másolata:

1 Élménybeszámoló Molnár Dávid 9/B

2 Mikor az előtérbe értünk, egy fura szerkezet tárult elénk… Egy autó volt kiegyensúlyozva, ezért egy kötélen keresztül lehetett billegtetni a kocsit.

3 Majd mikor bejutottunk, egy folyosó tárult elénk. Ezen a kb. 10 méter hosszú helyen egy stopper mérte le a lefutott táv sebességét,, melyet egy lézer indított, illetve állított meg.

4 Volt szöges ágy is, amit egy gomb vezérelt.

5 Különféle hipnotikus képeket is lehetett találni.

6 Különleges bicikli is volt, ami nem az aszfaltot tépte, hanem egy drótkötelet, 3 méter magasban. A titka a hajókon is használt tőkesúlyban rejlik, ami nem engedi hogy felboruljon a szerkezet.

7 A csodás palotában megismerkedhettünk a folyékony nitrogénnel.

8 Lufikkal is kísérleteztünk

9 VÉGE


Letölteni ppt "Élménybeszámoló Molnár Dávid 9/B. Mikor az előtérbe értünk, egy fura szerkezet tárult elénk… Egy autó volt kiegyensúlyozva, ezért egy kötélen keresztül."

Hasonló előadás


Google Hirdetések