Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hétvégi Rafting Túra Szlovénia Bovec

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hétvégi Rafting Túra Szlovénia Bovec"— Előadás másolata:

1 Hétvégi Rafting Túra Szlovénia Bovec
Fröccs Vadvízi Klub Tel: , RAFTING Weboldal:

2 Gyere velünk raftingolni! Ne félj, nem ilyen borzasztó!
Fröccs Vadvízi Klub Tel: , RAFTING Weboldal:

3 De nem is ilyen unalmas!

4 Pontosan ez az amire számíthatsz, ezek vagyunk mi!

5 A program helyszíne: Szlovénia, Bovec
Fröccs Vadvízi Klub Tel: , RAFTING Weboldal:

6 Programjaink: RAFTING vagy KENU TÚRA A SOČÁN: 2-3 személyes vadvízi kenu vagy 6-nál több személyes raftig hajóban történő evezést jelent, amit a csapatmunka tesz érdekessé. A hajó méretéből adódóan (általában személyes) stabilabb, de nehézkesebb, mint a kétszemélyes vadvízi kenu. Az evezés a Soča alsó 8 km-es szakaszán történik (WW II-IV). Kép galéria Videó Fröccs Vadvízi Klub Tel: , RAFTING Weboldal:

7 Programjaink: Kép galéria Videó Extrém canyon Web
CANYONING (KANYONMÁSZÁS) - Egy speciálisan megerősített neoprén ruhában felkapaszkodunk egy hegyi patak szűk völgyében. A felső indulási helytől lefelé követjük a patakot, miközben métereket csúszdázunk a kanyargós sziklafalak között, több méter magas sziklákról ugrálunk a patak összegyűlt vizébe, és az utunkba kerülő barlangokat is megtekintjük. Kép galéria Videó Extrém canyon Web HYDROSPEED - A folyó meghódításában mindössze egy műanyagból készült (levegővel teli) úszótest, mentő mellény, sisak, egy pár békatalp (uszony), és persze egy neoprén ruha van a vállalkozó szelleműek segítségére. Az úszódeszkán hasalva lehet szembeszállni a hullámokkal, az irányítást békatalp segítségével lehet megoldani.

8 Programjaink: Zipline - Egy beülőben ülve rácsatlakozol az átlagosan 600 m hosszú drótkötélre. Görgők segítségével csúszol végig a két hegygerinc között. 4 csúszás van, melyen átlagosan 30 m szintkülönbséget ereszkedsz. Web Kép galéria Videó

9 Programjaink: Hydrospeed Kajak Tubing SUP

10 Gyakori kérdések: Mit vigyünk magunkkal? Szállás / ellátás Egyéb:
Zárt cipő Meleg ruházat Eső kabát Fürdőruha Törülköző Jó hangulat 2-6 ágyas apartmanok Teljesen felszerelt konyhával Ágyneművel Reggeli önállóan vagy étteremben Helyi boltok jól felszereltek Szombat esti folyóparti bogrács vacsora Egyéb: Sportjainkhoz sima biztosítás nem elegendő (extrém sport kiegészítés) Szlovéniában személyi igazolvánnyal is lehet utazni Euró a hivatalos pénznem, de bankkártyával is fizethetsz Az utazás autóval kb. 6 óra, busszal inkább 7 óra A folyóra csak vízhatlan dolgokat lehet vinni Úszás tudás nem szükséges, de ne félj a víztől Fröccs Vadvízi Klub Tel: , RAFTING Weboldal:

11 Kedvcsináló képek és videóink: Kövess minket a következő csatornákon!
Kép galériáink: Honlapunkon Facebook Videóink: Program ízelítő Kanyoning másképpen Kövess minket a következő csatornákon! Fröccs Vadvízi Klub Tel: , RAFTING Weboldal:


Letölteni ppt "Hétvégi Rafting Túra Szlovénia Bovec"

Hasonló előadás


Google Hirdetések