Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

MEGHÍVÓ Üzleti képzésre 2011. Március 26. (szombat) 10 óra. Budapest NOVOTEL hotel Rákóczi út 43-45. Részvételi díj 2000 Ft/fő Hozd el azt az embert erre.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "MEGHÍVÓ Üzleti képzésre 2011. Március 26. (szombat) 10 óra. Budapest NOVOTEL hotel Rákóczi út 43-45. Részvételi díj 2000 Ft/fő Hozd el azt az embert erre."— Előadás másolata:

1 MEGHÍVÓ Üzleti képzésre 2011. Március 26. (szombat) 10 óra. Budapest NOVOTEL hotel Rákóczi út 43-45. Részvételi díj 2000 Ft/fő Hozd el azt az embert erre az előadásra, aki a legközelebb áll a szívedhez. Nem baj, ha nem csatlakozik hozzád, de tiszta lesz a lelkiismereted, hogy megismertettél velük egy lehetőséget annak érdekében, hogy segíts rajtuk. „Ha mindent nyerhetsz és semmit nem veszíthetsz CSELEKEDJ AZONNAL”

2 +18 Az előadás ideje alatt, sokkoló képek, tények, adatok, kerülnek bemutatásra és megdöbbentő megállapítások hangozhatnak el. „Az amatőrök reménykednek a profik dolgoznak” „Az emberek többsége szeretne az ünnepelt győztesek között lenni. Ami nagyrészüket ebben megakadályozza, az a versenyekre felkészülni akarás hiánya”

3 Az előadás tartalmából:

4 Nincs az a kérdés, probléma, amiről minden embernek ugyanaz lenne a véleménye. Nincs az a zene, illat vagy íz, ami mindannyiunk kedvence. Az üzleti életben nincs az termék szolgáltatás amely mindenkinek egyformán tetszene. HOGYAN ismerheted fel a különböző ember típusokat, és ezáltal hogyan tudod kielégíteni az igényeit?

5 Aculife a forgalmad növelésére. Mérés a gyakorlatban

6 Cleaner a konyhában. Egy eszköz a sikeredért.

7 A sikered TITKA! Kezdőknek és haladóknak.

8 A STANDARD struktúra. A TIENS jövője

9 Várunk Téged, munkatársaidat, és azokat, akiket meghívsz!


Letölteni ppt "MEGHÍVÓ Üzleti képzésre 2011. Március 26. (szombat) 10 óra. Budapest NOVOTEL hotel Rákóczi út 43-45. Részvételi díj 2000 Ft/fő Hozd el azt az embert erre."

Hasonló előadás


Google Hirdetések