Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?"— Előadás másolata:

1 Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?

2 „Sikeresnek lenni is néha pokoljárás, kudarcokkal élni is az, csak a végeredmény nem mindegy.” Tonk Emil

3 Hogyan fogjunk hozzá? ● A váltás, a 4 üzleti változó ● A miérted: álmok, célok ● Az MLM mint vállalkozás, az MLM mint szakma ● BE – DO – HAVE ● Hosszú távú gondolkodás: a következő havi csekk, vagy maga az élet?

4 Gyakorlati szempontok a jó üzleti partner kiválasztásában ● Létrehozott-e már önállóan bármit az életében? ● Ha pénzt be kellene fektetni festékbe, aztán 8 hónapon keresztül reggeltől estig csak kerítéseket festene, de 8 hónap múlva a munkájáért 1.653.120 Ft-ot kapna vissza havonta, megoldaná-e, hogy festeni tudjuk és festene-e? ● Egyedül dönt-e üzleti dolgokban, vagy a férjével, feleségével meg kell beszélnie? ● Szükség esetén a kisgyerekeit rá tudja-e bízni másokra (pl. nagyszülőkre)? ● Hajlandó-e hétvégén munkát végezni (pl. rendezvények)?

5 Elvárások ● Rendszeres kapcsolattartás (telefon, SMS, e-mail, Facebook stb.) ● Találkozókon, tréningeken való részvétel ● Tanulnia kell, képezni magát ● A kidolgozott stratégiát be kell tartania ● Részt kell vennie a csapatmunkában ● A saját munkatársainál ugyan ezt kell lemásolnia

6 Hol hibázhatsz, de nagyot? ● Vajon alaposan átnézted az mlmdiszkont kompenzációs tervét? Tisztában vagy a kifizetési rendszerrel? A pillérekkel? ● Vajon értelmezted, lépésről-lépésre levezetted egyszer is, hogy ha 3-nál több partnert hozol-e be, ha senkit sem, vagy inkább vásárlóid vannak? ● Mennyit kell dolgozni neked és a munkatársaidnak? ● Pontosan ki tudod számolni, hogy a teljesítményed hogyan aránylik a kifizetésekhez? ● Mennyire hamar tud megtérülni a befektetésed, mennyibe kerülnek a képzések, az utazások, az anyagok?

7 Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, amelyik minden hónapban növekvő forgalmat generál? ● Kell, hogy legyen egy ütős álmod! ● Ezt át kell konvertálnod céllá, melynek határideje van! ● Meg kell hoznod a döntést, hogy megcsinálod! ● Legyen egy kidolgozott üzleti terved (a konkrét CÉL, annak a határideje, stratégia), stratégiád, mely mindenki által lemásolható! ● El kell kezdened azonnal a gyakorlati munkát! ● Olyan munkatársakat válassz, akik megfelelnek a szempontjaidnak! Kulcsemberek! ● Legyenek a munkatársakkal szemben elvárásaid! ● Buldog módjára csináld az üzleti tervedet végig!

8 Soha nem tér vissza… ● a szó, ● az idő, ● az elszalasztott alkalom. Tönkre tehet… ● a lustaság, ● a büszkeség, ● a féltékenység, ● az irigység. Ami óriási érték… ● a szeretet, ● a pénz, ● az egészség, ● a család, ● a barátság, ● a kitartás. Sohasem szabad elveszíteni… ● a türelmet, ● a reményt, ● a tisztességet, ● a hitet, ● az alázatosságot.

9 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések