Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

CSAK LELKESEN LEHET ELINDÍTÁS. Előzmények Röviden A potenciális jelölt, ha nyitott:  Egyszerű beszélgetésből, jól felvezetve!  Házi infót néz, vagy.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "CSAK LELKESEN LEHET ELINDÍTÁS. Előzmények Röviden A potenciális jelölt, ha nyitott:  Egyszerű beszélgetésből, jól felvezetve!  Házi infót néz, vagy."— Előadás másolata:

1 CSAK LELKESEN LEHET ELINDÍTÁS

2 Előzmények Röviden A potenciális jelölt, ha nyitott:  Egyszerű beszélgetésből, jól felvezetve!  Házi infót néz, vagy maga szervezi meg!  Nyílt infót hallgat a Ramadában (Kosiba József) Ha ezek valamelyike sikeres volt: CSATLAKOZIK!

3 CSATLAKOZTATÁS LEHET: ¤Interneten ¤Személyesen a Központban ¤Személyesen otthon Postai úton való feladással (ha nyitott azonnal lépj, kérd el az árát, ne hagyj neki egérutat) 

4 Mindvégig légy határozott!!! LELKES! Mindig Mosolyogj! 

5 HATÁROZOTTAN  Ha megkapta a mappát a kártyát, szinte azonnal rendelni szeretne! ¤Itt tájékoztatom a 100 pont fontosságáról! ¤Ha nyitott a továbbiakra, akkor Cél a 200 pé!!! Megrendeljük a termékeket.( ha van rá lehetőség együtt regisztráljuk az oldalakra, ha nincs mi segítünk benne) ¤ Ezeknek az adatoknak célszerű egy külön füzetet nyitni!

6 ELINDÍTÁS (Előzmények) HATÁROZOTTAN!!!! Én magam tudom mit is akarok? Miért is csatlakoztatom az illetőt? Miért is fontos nekünk, hogy mindenről tájékoztassuk!?

7 ELINDÍTÁS (Előzmények)  Ha ezekkel nem vagy egészen tisztában NE CSATLAKOZTASS SENKIT SEM!!! Inkább kérd a felsőbb szponzorod segítségét, és ő foglalkozni fog vele!!! Később, ha Neked „bekattan” már lesz egy komoly csapatod, akik után szép jutalékod lehet!

8 Ha már tudod miért csinálod! Legyél: HATÁROZOTT!!!!!!! LELKES, TISZTELETTUDÓ, BECSÜLETES, MINDIG LÉGY ELÉRHETŐ ÉS LÁTHATÓ!

9 ELINDÍTÁS (Előzmények) Míg a rendelt termék megérkezik: HATÁROZOTTAN! Megkérem annyi tegyen meg NEKEM, hogy OLVASSA EL a regisztrációs MAPPÁT! és tedd hozzá: (kb. fél órát vesz igénybe)

10 ELINDÍTÁS (Előzmények) FONTOS! Még hozzáteszem: (KOMOLYAN, ELSZÁNTAN és HATÁROZOTTAN!) ¤Ezt mindenkitől kérem, aki nagykerjogot vált ki! Hogy tudja mit is vásárolt meg magának, így a későbbiekben tudok segíteni neki bármilyen kérdése is legyen! ¤Aztán megkérem szánjon RÁM időt, hogy JÓL tudjam végezni a MUNKÁM, (kb. 1,5-2 órát) még akkor is, ha csak vásárlóként csatlakozik!

11 ELINDÍTÁS  Nála vagy nálam…  Ha van internet a további oldalakra is regisztráljuk! Mindegyikről részletesen beszélgetünk, hogyan lehet hozzájutni ezekhez a termékekhez! Az erre szánt külön füzetbe írjuk ezen oldalak adatait, jelszavait! Rendelési lehetőségek átbeszélése: személyes, internet, posta, fax, vagy csoportos rendelés, stb. Mindenképpen MEGOLDÁSRA törekszünk!

12 ELINDÍTÁS  MAPPA Elolvasta? Igen! Kérdések? Ha vannak… Átbeszéljük lapozgatva a Mappát! Fontos Információk: Mindenképpen kitöltjük és elmagyarázzuk miért is tesszük ezt!

13 ELINDÍTÁS Céljaim, Elvárásaim, Vállalásaim az ÖKONET üzletben! (kitöltése) MIELŐTT az 1 -es kérdést megválaszolná: Újra elolvastatom vele az A – B - C lehetőségeket! Mindegyiket külön értelmezem vele. Ha már biztos a döntésében engedem aláhúzni!

14 ELINDÍTÁS CÉLJAIM, ELVÁRÁSAIM, VÁLLALÁSAIM AZ ÖKONET ÜZLETBEN  a) Egyszerűen fogyasztóként szeretnék részt venni az ÖKONET - ben, olcsóbban vásárolni magam és családom részére.  b) Közvetlen eladással, direkt eladóként a termékek eladásából a 25% árréssel szeretnék pénzt keresni.  c ) Az előzőeken kívül az üzlet teljes lehetőségeit kihasználva („nagykereskedelmi” árrést, vagyis piacfejlesztési jutalékot sok ember munkája után), és hálózat építésével, működtetésével nagyobb jövedelmet is szeretnék elérni.

15 ELINDÍTÁS Ha a C -t karikázta be: Csak akkor megyek tovább, ha vállalja a havi 2 képzést és minimum heti 1 házi-infót!

16 ELINDÍTÁS A 2-es, 3-as kérdéseket direkt cseréltem fel!!! Hogy miért?  Könnyű a számokat leírni, de nem érzünk késztetést a megvalósítására! Ezért inkább a MIÉRT - re összpontosítok! Így, ha kell könnyebben szembe fordítom Önmagával! 

17 ELINDÍTÁS Rövid távú célom: ( 1,5 éven belül ) …………………………………………………………………….. Közép távú célom: ( 1,5 2 éven belül ) …………………………………………………… Hosszú távú célom: ( 2-5 éven belül ) ………………………………………………….

18 ELINDÍTÁS Jövedelem igényem:  Havonta szeretnék CSINÁLNI (keresni): (0,5 éven belül) ……………………………………………….. Ft-ot Az ÖKONET –tel !

19 ELINDÍTÁS Ha C munkatárs értelemszerűen a következő kérdésekre mindenre IGEN a válasz !!! NÉVLISTÁLYÁN szerepel minimum 150 név. Akiket a szponzorral együtt Csoportosít ! ( idős, fiatal, dolgozó, netán munkanélküli, beteg, sportoló, szereti a pénzt, ingyen nyaralást, stb.)

20 TŐKE Mivel nagyobb tőke nélkül indul a vállalkozásunk, ezért az eddig leírt és folyamatosan bővített NÉVLISTA lesz a Tőkénk!

21 Vállalkozásunk alapköve: A LECKEFÜZET! Vásárlók füzete Külön pénztárca De nem mindegy hogyan használod!

22 Start START 

23


Letölteni ppt "CSAK LELKESEN LEHET ELINDÍTÁS. Előzmények Röviden A potenciális jelölt, ha nyitott:  Egyszerű beszélgetésből, jól felvezetve!  Házi infót néz, vagy."

Hasonló előadás


Google Hirdetések