Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!"— Előadás másolata:

1 Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!

2 Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!

3 Mit árul az Arrabona Shop? Szinte mindent ami a hétköznapi életben nélkülözhetetlen. Olyan termékeket, amiket eddig is megvásárolt valahol. Főként háztartási vegyi árukat, a tisztálkodás kellékeit, és tartós élelmiszereket. • Ide tartoznak természetesen a mosószerek, öblítők, tusfürdők, szappanok, fogkrémek, dezodorok...., valamint élelmiszerek közül száraztészták, mustár, ketchup, édességek, stb. • De kaphatók vitaminok, és más egyéb termékek is.

4 Az Arrabona Shop azonban nem csupán egy webáruház, hanem ezzel együtt egy többszintű törzsvásárlói rendszer is, amely önfogyasztásra épül. Az Arrabona Shop lehetőséget ad tagjainak, hogy újabb vásárlókat invitáljanak ebbe a törzsvásárlói rendszerbe. Ha él a lehetőséggel és másoknak is ajánlja hogy vásároljanak nálunk, mi megjutalmazzuk. Jutalékot fizetünk Önnek mások vásárlásai után!

5 Rendszerünket úgy alkottuk meg, hogy bárki könnyen képes legyen nálunk pénzt keresni, iskolai végzettségtől, anyagi helyzettől, életkortól függetlenül. Minden vásárlás után az elköltött összeg egy része közös jutalékalapba kerül, melyet szétosztunk azok között akik másoknak is ajánlják az Arrabona Shop-ot! Felmerülhet a kérdés: - Ennyire egyszerű lenne? A válasz: - IGEN! Legyen tagunk, és éljen a lehetőséggel!

6 Hogyan lehet tag valaki? Regisztráljon a www.arrabonashop.hu weboldalon. Ha Önnek ajánlotta valaki ezt a lehetőséget, akkor adja meg az ajánló regisztrációs számát, így Ön az ajánlója csoportjába kerül. Kérjük figyeljen rá, hogy regisztrációkor az ajánlója fel legyen tüntetve, mert ha ezt elfelejti, a rendszer automatikusan a legközelebbi szabad helyre helyezi el Önt a hálózatban, és nem az ajánlója csoportjába fog kerülni. Ha Ön nem más ajánlása által szerzett tudomást az Arrabona Shopról, hanem például az interneten talált ránk, akkor nem kell ajánlót megneveznie. Belépésekor a rendszer a legközelebbi üres helyre helyezi el Önt. Taggá váláshoz szükséges még az Arrabona Shop törzsvásárlói kártya kiváltása, amely egy egyszeri jelképes összegbe, 500 Forintba kerül.

7 Regisztráció után már csak két teendője van. Az egyik hogy havonta legalább 12* pont értékben vásároljon az Arrabona Shop webáruházban, vagy egy Arrabona partner üzletben. Ha ezt a minimális elvárást teljesíti, Ön jogosulttá válik jutalékra. A másik, hogy másoknak is ajánlja figyelmébe az Arrabona Shop-ot. * Webáruházunkban minden termék mellett fel van tüntetve egy pont érték. Vásárláskor ezeket a pontokat kell figyelembe venni a minimális 12 pont értékhez, kivéve az egyes termékeknél előforduló extra pontokat. Az extra pontok ilyenkor nem számítanak.

8 Hogyan lesz Önnek jövedelme? Ahogy ismertetőnkben már olvashatta, a vásárlásokból származó bevétel egy részét szétosztjuk azok között, akik újabb vásárlókkal bővítik vevőkörünket. Az Arrabona Shop törzsvásárlói rendszere 3 - as mátrixban épül, és 7 szinten át javadalmaz. A 3- as mátrix azt jelenti, hogy minden újabb vásárló alatt 3 üres hely van, tehát közvetlenül mindenki 3 újabb tag ajánlására jogosult.

9 A 7 szint közül az 1. szint az a 3 új vásárló, aki közvetlenül Önhöz kapcsolódik. A 2. szintet azok alkotják, akik az 1. szinten lévőkhöz kapcsolódnak, és így tovább… Az Ön ajánlása révén bármennyi új vásárló csatlakozhat, de mivel a rendszerben Ön alatt az első szinten 3 üres hely van, a további újabb vásárlók a 2. 3. stb. szintekre kerülhetnek. Így segítheti az Ön alatti szinteken lévőket is, de ezzel együtt saját magát is segíti. A rendszer felépülése jól látható a jutaléktáblázaton.

10 Jutaléktáblázat 396 7203279 Összesen: 262 4401021877. 87 480107296. 29 160102435. 9 72010814. 4 86015273. 2 1602092. 9002531. Jutalék(Ft)‏Jutalék(%)‏Tagok számaSzintek A fenti táblázatban feltüntetett értékek a minimum 12 pont értékű vásárlás esetén érvényesek. A jutalék összege a vásárlások mértékének megfelelően változhat. 1 pont értéke 100 Forint. 12 pont tehát 1200 Forintnak felel meg. A szintek értékei összeadódnak. Jutalék már akkor is jár, ha Ön alatt az 1 szinten csak egy vásárló van, és vásárol az adott hónapban.

11 Az ajánlások révén Önnek tehát egy egyre több vásárlóból álló csoportja lesz. A jutaléktáblázatban ismertetett összegek ezen csoport vásárlásai után járnak Önnek. Bizonyos termékeknek extra pont értékük is van. Az extra pontok nem kerülnek be a jutalékalapba, de a tag pontjainak számát növelik. Még több jövedelem! Amennyiben csoportjában a havi vásárlások száma eléri a 200-at, lehetősége van 1 újabb taggal bővíteni legelső szintjét mely alatt újabb csoport épülhet. Későbbiekben egy ötödik tag beléptetése is lehetséges lesz!

12 A jutaléktáblázatot szemlélve jól látható, hogy ahogy növekszik az Ön csoportjában lévő vásárlók és vásárlások száma, úgy nő folyamatosan a jutalék összege is. Az Arrabona Shop biztosít Önnek egy ingyenes webirodát ahol folyamatosan követheti mennyien vannak az Ön csoportjában és hogy mekkora összeg halmozódott fel a vásárlások után. Ezt az összeget vásárláskor felhasználhatja mint kedvezményt. Így a vásárlás az adott összeggel kevesebbe kerül, vagy akár több is lehet a rendelkezésre álló összeg mint amit Ön éppen költeni akar. Ha egy idő után akkora lesz az összeg hogy Ön már nem szándékozik levásárolni, úgy az Arrabona Shop igény szerint jutalékként kifizeti Önnek.

13 Az Arrabona Shop tehát egy egyszerű és kitűnő lehetőséget kínál! A siker kulcsa az Ön kezében van! Csak egy kattintás: www.arrabonashop.hu Érdemes még megtekinteni weboldalunkon a Gy. I. K. menüt, ahol esetleges további kérdésekre is választ kaphat. Köszönjük a figyelmet!


Letölteni ppt "Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések