Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mi hisszük, hogy megtaláltuk a módját a tökéletes, élő és nyers táplálékok előállításának, és megalkottunk egy olyan módszert, amit követve bárki folyamatos.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mi hisszük, hogy megtaláltuk a módját a tökéletes, élő és nyers táplálékok előállításának, és megalkottunk egy olyan módszert, amit követve bárki folyamatos."— Előadás másolata:

1

2 Mi hisszük, hogy megtaláltuk a módját a tökéletes, élő és nyers táplálékok előállításának, és megalkottunk egy olyan módszert, amit követve bárki folyamatos bevételre és komoly vagyonokra tehet szert. 2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni

3 A MAGOK erejét használjuk fel, egyesítve az Ókori tudást a mai modern tudománnyal 30 alatt kinyerjük az olajokat, majd a rosttal együtt alkalmazzuk, tartósítás és hőkezelés nélkül. 20-30x hatékonyabb a növény bármely más részével szemben.

4 A SOUL az alábbi összetevők természetes arányú elegye: Feketemálna mag, Feketekömény mag, Chardonnay szőlőmag, D-ribóz és xillitol. Koncentráltan tartalmazza: Omega 3, 6, 9, Rezveratrol, Antioxidánsok, Fitonutriensek, 8 féle E – vitamin, 3 féle A – vitamin, C -, K – vitamin, B1, B2, B3, B6, Pantoténsav, Folsav, Szelén, Kálium, Kalcium, Magnézium, Foszfor, Nátrium, Vas, Réz, Cink, Rostanyag

5 Ragadja meg az új trendet! A táplálék kiegészítők ideje lejárt SZUPER ÉLELMISZEREK

6 A szakértők így ítélik meg a helyzetet Paul Zane Pilzer Közgazdász, Professzor, Író, Gazdasági szakértő „ez az ÚJ TREND több milliomost fog kitermelni, mint eddig bármelyik.”

7 Egészsége, és pénze is legyen egyszerre! SOUL Inni és másoknak is megmutatni

8 9 féle jutalék hetente Most bemutatjuk az első hat jutalékot:

9 PREFERRED CUSTOMER PROGRAM FOGYASZTÓI PROGRAM Ha a közvetlen ismerősei fogyasztóként vásárolnak, az Ön jutaléka 4.600 HUF / DOBOZ

10 ELSŐ RENDELÉSI JUTALÉK ÖN Ezt a bónusz PARTNEREI első rendelése után kapja 1 doboz: 10$ (2.300 HUF) 4 doboz: 30$ (6.900 HUF) 10 doboz: 90$ (20.700 HUF)

11 ELSŐ RENDELÉS VEZETŐI BÓNUSZ ÖN személyes partnere Az ÖN partnere személyes partnere 1 doboz: 5$ (1.150 HUF) 4 doboz: 10$ (2.300 HUF) 10 doboz: 30$ (6.900 HUF)

12 BINÁRIS JUTALÉK Mindenki két csoportot épít, ahol a vásárlásokból keletkező forgalom kerül elszámolásra. Bal csoportJobb csoport 9.000 pont 12.000 pont Minden héten a kevesebb pontforgalom 10%-a kerül kifizetése dollárban, és levonódik mindkét oldalról. Ebben a példában a bináris jutalék 900 $ 1$ = FIX 230 HUF

13 VEZETŐI OSZTALÉK Minden héten szétosztásra kerül a cég teljes forgalmának a 3% -a a partnerek közt

14 ÉLETSTÍLUS BONUS $ 200 /hét PEARL ELITE $ 300 /hét SAPPHIRE ELITE $ 400 /hét DIAMOND ELITE $ 500 /hét BLACK RAIN DIAMOND

15 Hozzon létre egy üzletet, ami már Ön nélkül is pénzt termel! Ehhez csak kövesse a kidolgozott módszerünket, és használja az eszközeinket! További részletekért forduljon az Ön kapcsolattartójához! Sok sikert és jó egészséget kívánunk!

16 „Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”


Letölteni ppt "Mi hisszük, hogy megtaláltuk a módját a tökéletes, élő és nyers táplálékok előállításának, és megalkottunk egy olyan módszert, amit követve bárki folyamatos."

Hasonló előadás


Google Hirdetések