Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Öltözködés szabályának megsértése esetén figyelmezte- tés; csak az országos döntőn történik levonás -0,3 p. Csapatversenyen a csapat végső pontszámából,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Öltözködés szabályának megsértése esetén figyelmezte- tés; csak az országos döntőn történik levonás -0,3 p. Csapatversenyen a csapat végső pontszámából,"— Előadás másolata:

1 Öltözködés szabályának megsértése esetén figyelmezte- tés; csak az országos döntőn történik levonás -0,3 p. Csapatversenyen a csapat végső pontszámából, egyéni versenyen az adott szeren történik a levonás! ( Az adott versenyen csak egy alkalommal. Nem egységes a csapat öltözéke ! Hosszú nadrág zokni nélkül !

2 Nem tornásztrikóban versenyeznek! (országos döntőn -0,3 p. levonás)

3 Jelentkezés a gyakorlat előtt a gyakorlat befejezése után Fontos, hogy a tornászok ismerjék a gyakorlat megkezdése előtt a helyes jelentkezési formát, valamint a bíró felé fordulva a gyakor- lat befejezésének egyértelműsítését. Ennek elmulasztása esetén a vezető bíró figyelmezteti a versenyzőt, de pontlevonást nem alkal- maz! (Kerüljük a túlzott pózolást, ügyetlenkedést!)

4 Lányoknál gyakrabban láthatunk eltérő jelentkezési formát, túlzott karmunkát, pózolást, ügyetlenkedést. Törekedjünk az egyszerűségre!


Letölteni ppt "Öltözködés szabályának megsértése esetén figyelmezte- tés; csak az országos döntőn történik levonás -0,3 p. Csapatversenyen a csapat végső pontszámából,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések