Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Görög Ibolya www.gprotokoll.hu.  A hitelesség feltétele: európaiság  A diplomáciai protokoll mint minden protokoll alapja  Miért a konzervatív megjelenés.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Görög Ibolya www.gprotokoll.hu.  A hitelesség feltétele: európaiság  A diplomáciai protokoll mint minden protokoll alapja  Miért a konzervatív megjelenés."— Előadás másolata:

1 Görög Ibolya www.gprotokoll.hu

2  A hitelesség feltétele: európaiság  A diplomáciai protokoll mint minden protokoll alapja  Miért a konzervatív megjelenés a nyerő ?  Pozitív külső – érzelmi megnyerés

3 A „buborékok”

4 Döntés, komoly megbeszélés.

5 A „karám-asztal” - TÁVOLSÁG.

6 Ülőgarnitúra. H

7 A KÖZLÉS TARTALMA

8 Öltözködés - nők A „tanult ember” külső a nőknél: Szoknya, blúz, blézer, kosztüm, top A szoknya nem lehet rövidebb, mint a térden fölül 3 ujjnyi A pulóver csak vékony nőnek áll jól A nadrág csak hűvös, hideg időben hordható, de akkor is csak szövetnadrág, nadrágkosztüm formában A cipő vékony talpú, mindig külön sarkú és nem feltűnő színű A PAPUCS TILOS!!!!!!!

9 A szoknya hossza

10 Öltözködés - férfiak A „tanult ember” külső férfiaknál: ing, nyakkendő, zakó, szövetnadrág a cipő és a zokni sötétebb a nadrágnál A cipő vékony talpú és fűzős A zokni hossza 28 cm télen szövetkabát, nem dzseki ha mégis pulóver, az ing gallérját nem szabad kihajtani az ing-mellény jelentése: nincs felöltözve, a mellény a három részes öltöny része ékszer: csak a karika- vagy pecsétgyűrű és a karóra (ez lapos és bőrszíjas).

11 Jó és rossz nyakkendő kötés

12 A zakó gombolása..

13 A férfi nadrág hossza

14 Így ne!!!!!

15 VISZONTLÁTÁSRA! Görög Ibolya (1) 260-48-26 gprotokoll@t-online.hu http://www.gprotokoll.hu


Letölteni ppt "Görög Ibolya www.gprotokoll.hu.  A hitelesség feltétele: európaiság  A diplomáciai protokoll mint minden protokoll alapja  Miért a konzervatív megjelenés."

Hasonló előadás


Google Hirdetések