Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Jánoshalmi Hunyadi János Általános Iskola,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Jánoshalmi Hunyadi János Általános Iskola,"— Előadás másolata:

1 Jánoshalmi Hunyadi János Általános Iskola,
Gimnázium és Szakgimnázium „Életünk napjai közül egyik sem annyira kárba veszett, mint az, amelyen nem nevettünk.” /Chamfort/ Tisztelt Szülők! Szeretettel köszöntjük Önöket a Hunyadi Iskola Tantestülete nevében! Kérjük, tekintsék meg power-point bemutatónkat az iskolánkról, az általunk kínált lehetőségekről!

2 Tantestületünk jól képzett, nagy tudású, magas fokú szakmai intelligenciával és nagy empátiával rendelkező, gyermekszerető pedagógusokból áll. Pedagógusaink minőségi munkáját a fejlesztő pedagógusok, a pedagógiai szakszolgálat szakemberei, és utazó gyógypedagógus segítik. Jelenleg 25 osztályban 420 tanuló tölti napjai nagy részét, igényesen kialakított környezetben. Különösen büszkék vagyunk Informatikai Centrumunkra, melyben már második osztálytól használhatják az eszközöket tanulóink.

3 Pedagógiai programunk a tanulók egyéni képességeinek fejlesztését tűzte ki célul, kiemelten kezeljük a felzárkóztatást és a tehetséggondozást. Kiemelt területeink: anyanyelvi nevelés matematika-oktatás idegennyelv-oktatás az informatika oktatása testnevelés és sport

4 Iskolánkban a tanulóknak lehetőségük van
német és angol nyelv tanulására. Az idegen nyelvvel 1. osztálytól a nemzetiségi német, illetve a cigány nemzetiségi oktatás folyik az 1. a és az 1. b osztályokban. Az 1. c osztályban a tanulók angol nyelv oktatásban részesülnek. 4. osztályig az órarendben heti két órában tanítjuk az angol nyelvet, mert lehetőségünk van tehetséggondozásra e téren is. A nemzetiségi németet 5+1, a lovari nyelvet 3+1 órában tanítjuk első osztálytól kezdve.

5 Iskolai könyvtárunk ideális környezetben biztosítja az olvasás, a kulturált időtöltés lehetőségét.
Fontosnak tartjuk, hogy az iskola ne csak a tanulás színtere legyen a gyermekek számára. Alsó és felső tagozaton is sportkör, szakkör, tehetséggondozó foglalkozás közül választhatnak a diákok: színjátszó, fotószakkör, …

6 Miért jó HUNYADISNAK lenni?
mert 6-18 éves korig a gyermekek/diákok képességeit és készségeit úgy fejleszthetjük, hogy felkészültek legyenek a további tanulás különféle lehetőségeire és a társadalomba való beilleszkedésre; mert fontos a test, a lélek és a szellem harmonikus fejlesztése; mert pedagógusaink hisznek a nevelés és az oktatás csodájában; mert e-naplónkból, az e-ellenőrző segítségével naponta tájékozódhat.

7 a leendő elsős gyermekek szüleit
Tanítóink majd márciusban, előre meghirdetett időpontban, szeretettel várják a leendő elsős gyermekek szüleit NYÍLT NAPUNKRA!

8 Tervezett egész napos 1. osztályaink a 2017/2018-as tanévre:
1.a osztály: német nemzetiségi Tanítók: Dervadericsné Ádám Judit – Pusenszki Mariann 1.b osztály: cigány nemzetiségi Tanítók: Gundáné Farkas Ágnes – Kővári Liliána 1.c osztály: angol nyelvet tanulók Tanítók: Ságodi Henrietta – Marancsikné Kubatov Ágnes

9 Elérhetőségeink: 6440 Jánoshalma, Béke tér 11. honlap: Gyermekeik számára barátságos, szeretetteljes és kiegyensúlyozott légkörű iskolát kínálunk!


Letölteni ppt "Jánoshalmi Hunyadi János Általános Iskola,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések