Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„Életünk napjai közül egyik sem annyira kárba veszett, mint az, amelyen nem nevettünk.” /Chamfort/ Tisztelt Szülők! Szeretettel köszöntjük Önöket a Hunyadi.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„Életünk napjai közül egyik sem annyira kárba veszett, mint az, amelyen nem nevettünk.” /Chamfort/ Tisztelt Szülők! Szeretettel köszöntjük Önöket a Hunyadi."— Előadás másolata:

1

2 „Életünk napjai közül egyik sem annyira kárba veszett, mint az, amelyen nem nevettünk.” /Chamfort/ Tisztelt Szülők! Szeretettel köszöntjük Önöket a Hunyadi Tantestülete nevében! Kérjük, tekintsék meg power-point bemutatónkat az iskolánkról, az általunk kínált lehetőségekről!

3 Jánoshalma önkormányzati általános iskolája, jelenleg 35 osztályban 666 tanuló tölti napjai nagy részét igényesen kialakított környezetben.

4 Tantestületünk jól képzett, nagy tudású, magas fokú szakmai intelligenciával és nagy empátiával rendelkező, gyermekszerető pedagógusokból áll. 2007-től 15 kolléga MC, illetve egyetemi végzettséget szerzett, 3 fő szakvizsgázott.

5 Pedagógiai programunk a tanulók egyéni képességeinek fejlesztését tűzte ki célul, kiemelten kezeljük a felzárkóztatást és a tehetséggondozást! anyanyelvi nevelés matematika-oktatás idegennyelv-oktatás az informatika oktatása testnevelés és sport Kiemelt területeink:

6

7

8

9 Iskolánk ér el országos, megyei és városi szinten aerobic, sportágakban.Ezek mellett megismerkedhetnek tanulóink a kézilabda, kosárlabda, labdarúgás, a játékos sport alapjaival is. Kiemelkedő sporteredmények!

10 Pedagógusaink minőségi munkáját fejlesztő pedagógus és utazó gyógypedagógus segíti. Iskolánk nevelő-oktató munkáját az Invokáció Alapítvány Invokáció Alapítvány, a rászoruló gyermekeket a HSZDE HSZDE támogatja.

11 Alsó és felső tagozaton is sportkör, szakkör, tehetséggondozó foglalkozás közül választhatnak a diákok: rajz, színjátszó, média szakkör, énekkar… Iskolai könyvtárunk ideális környezetben biztosítja az olvasás, a kulturált időtöltés lehetőségét. Fontosnak tartjuk, hogy az iskola ne csak a tanulás színtere legyen a gyermekek számára.

12 • mert 6-22 éves korig a gyermekek/diákok képességeit és készségeit úgy fejlesztjük, hogy felkészültek legyenek a további tanulás különféle lehetőségeire és a társadalomba való beilleszkedésre • mert fontos a test, a lélek és a szellem harmonikus fejlesztése • mert pedagógusaink hisznek a nevelés és az oktatás csodájában

13 azokat a gyermekeket és szüleiket, akik a 2013 / 2014-es tanévtől elsősök lesznek. A HUNYADI ISKOLA szeretettel meghívja és várja,

14 Javasoljuk a foglalkozásainkon való részvételt, mert: 1. A gyermekek még az iskolába lépés előtt megismerkedhetnek tanítóikkal és egymással is. 2. Felfedezhetik az iskola épületét, környezetét. 3. A játékos foglakozások során fokozatosan hozzászokhatnak az iskolai módszerekhez. 4. Az osztály kiválasztása előtt kiderül, hogy a gyermek érdeklődése és adottságai melyik osztály kínálatához állnak közelebb, megkönnyítve ezzel a szülők döntését. 5. Kialakulhatnak olyan csoportkohéziós jellemzők, amelyek elősegítik a gyermek beilleszkedését a közösségbe.

15 2012. október 1-jétől péntek 9:00 órától hunyadis testnevelésórák a gimnázium tornatermében Iskola A nagycsoportos óvodásokat várjuk közös rendezvényeinkre! Iskolaváró iskolakóstoló Lesz sok-sok kacagás játék Gyere Te is Hunyadiba! A Gyere Te is Hunyadiba! Rendezvénysorozatunk programjai időrendi sorrendben a következők: móka

16  2013. január 12. Hunyadi jótékonysági pótszilveszter.  2013. márciusában minden óvodába elmennek a diákjaink a Gergely-járás alkalmából.  2013. A Költészet Napja alkalmából láncszavalás az ovisoktól a 22 évesekig.  2013. május – „Moccanj – show” a Hunyadiban – játékos sportvetélkedő együtt az óvodásokkal.  2013. június - Sulizsúr Nyílt nap 2012. november 20. Iskolánk a nagycsoportos óvodások - szüleit várja a 2. tanórára, (3/4 9)

17 2013. január 12. szombat 19:00 óra Szeretettel várjuk a leendő elsős szülőket is! PÓTSZILVESZTER Invokáció Alapítványi

18 1.a osztály: német nemzetiségi Tanító: Csobánné Jelenics Klára 1.b osztály: cigány nemzetiségi Tanítók: Gundáné Farkas Ágnes 1.c osztály: későbbiekben angol nyelvet tanulók Tanító: Jáksó Lászlóné

19 Gyermekeik számára barátságos, szeretetteljes és kiegyensúlyozott légkörű iskolát kínálunk! Elérhetőségeink: 06-77-501-180 6440 Jánoshalma, Béke tér 11. e-mail: e-mail: hunyai.kir@gmail.com honlap: honlap: www.hunyadi.janoshalma.hu

20


Letölteni ppt "„Életünk napjai közül egyik sem annyira kárba veszett, mint az, amelyen nem nevettünk.” /Chamfort/ Tisztelt Szülők! Szeretettel köszöntjük Önöket a Hunyadi."

Hasonló előadás


Google Hirdetések