WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A gazdaságos közlekedésért... Budapest, FORENSIS Autóklub.
Advertisements

Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
Tekerd fel a hangerőt a prezentáció kezdődik! 3…2….1…
Hogy akarsz gyorsan pénzhez jutni? Avagy a jótündér elhagyta a varázspálcáját, úgyhogy ez maradt...
VIIII. Szalvéta bemutató
Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
Hitelek – pénzt kölcsönbe?. Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
Reklám, Marketing Yess Plus Reklám és csomagküldő szolgáltatás.
Új „termék” a hazai Jövedelemszerző piacon plusz egy zseniálisan egyszerű és MAXIMÁLIS jövedelemszerzést biztosító JUTALÉKRENDSZER!
2006. február 17. Valószínűségszámítás és statisztika II. Telefonos feladat Egy kalapban van két korong, az egyiknek mindkét oldala piros, a másiknak.
HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.
Hogyan gondolkodjunk az árakról Állnak a falak… BUDAPEST május 22.
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A Life Wave értékesítési terve
Tibai Eszter Indíts el új munkatársat! A képek származási helye: internet és saját.
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
A magyar gazdaság Dr. Veres János pénzügyminiszter október 13.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
HelpforYou, Minden jog fenntartva! Real-Own-Home Az elérhető otthonért! Egy neked is elérhető megoldás!
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy hitelt veszel fel. Mi a hitel?
Dollzonevelde! Csinálj magadnak saját Dollit!. Dolli nevelés szabályai Minden héten minimum egyszer látogasd meg! Ne feledd megetetni! Amint a kedve 0%
Olvasd lassan és csendben!.
Az Élet Igéje augusztus Chiara Lubich 1949-es írása.
A számítógép teljesítménye
Biztosítások : Kárigény érvényesítése. Mi a biztosítási kárigény?
Milliós jövedelem 500 Ft-ból! Avagy, hogyan tegyél szert azonnal, 200%- os folyamatosan növekedő haszonra!
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.

Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
VII. Szalvéta bemutató Hol töltsd az idődet. Kezdetben az időd 100% - át emberek szponzorálásával kellene töltened. Igaz, hogy az első néhány hét.
7 HATÉKONY JÖVEDELEM FORRÁS LEG LEG LEG ? A LEGEGYSZERŰBBEN ÉPÍTHETŐ A LEGNAGYOBB KIFIZETÉS A LEGGYORSABB NÖVEKEDÉS.
Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy hitelt veszel fel. Mi a hitel?
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
Köszöntünk az bemutatóján FUEL FREEDOM INTERNATIONAL HUNGARY.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Olvasd lassan és csendben!
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
SÍTÁBOR Ebben a tanévben is lesz SÍTÁBOR. Hova utazunk: AUSZTRIA OLASZORSZÁG.
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
»Profitál már a vásárlásaiból?« Ft /hónap fő Ft/hónap.
Rajta! Távolinak tűnik, hát nem indulunk el, Nehéznek látszik, hát nem emeljük fel, Lehetetlennek látjuk, nem próbáljuk meg. Talán éppen ezért veszünk.
7. fejezet Fogyasztóvédelem az élelmiszergazdaságban
SKY FORUM Online Advertising System Solutions Minden a megfelelő pillanatban jön el!
Vállalati Pénzügyek 3. előadás
Vállalati Pénzügyek 3. előadás
Nemzetközi Vásárlói Közösség,
Nemzetközi Vásárlói Közösség,
A Tudatos Vásárló Legjobb Döntése! Azonnali Kedvezmény Kártya!
Előadás másolata:

WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva

2011 Május 12-én elindult a WLS rendszere egyszerre 7 országban!!!!!!!!!

1.Ausztria 2.Szlovákia 3.Ukrajna 4.Románia 5.Szerbia 6.Horváth ország 7.Szlovénia 8.A központ Magyar ország

Mindenkinek lehetőség - Mindenkinek szólunk! 70 millió,7 mélységből, ha csinálod, ha nem! Ezért nem MLM! Ne hagyd ki!

Mi a termék? Egy olyan vásárlói kártya, mely AZONNALI kedvezményekre jogosít, tehát nem a kedvezmények visszatérítéséről szól. (A jutalék a tagsági díjból van, nem visszatérítésekből). A tagsági díj 44$ ez kb Ft/év, amely tartalmazza a kártyát is vagy akár 50%-kal olcsóbban vásárolhatod majd meg azokat a fogyasztási cikkeket, amelyeket tegnap is megvásároltál. Benzint, élelmiszert, éttermi szolgáltatásokat vagy akár a villamos bérletet is olcsóbban veheted majd meg. Kevesebbet fizethetsz majd a konditeremben, a fodrásznál vagy a bútor boltban. Ezért a fantasztikus lehetőségért nem többet, mint 10 ezer forintot kell fizetni.

· A lényeg a marketing rendszerről: 5-ös mátrixban indulunk! Minden regisztrált tag bekerül a mátrixba, töltődik a rendszer. Minden alád került tag után (akkor is ha nem Te hoztad), kapsz $3,5 jutalékot. Mindig, akár mennyi tag kerül alád! Ezt a jutalékot akkor tudod hetente felvenni, ha csatlakoztattál a rendszerhez 5 főt. Amíg nincs meg az öt fő, addig gyűlik a belső irodádban a jutalékod. 7 mélységig kapsz az alád kerülő tagok után jutalékot. Ez azt jelenti, hogy ha májusban ezren csatlakoznak az alattad levő mátrixba, akkor Te májusban már keresel 3500$-t vagyis Ft- ot.

Nem kell semmilyen könyvelést vezetni, mert a kedvezmény azonnali, azonnal a csökkentett összeget fizetjük a helyszínen. Kiszámolva, hogy mennyit takaríthatsz meg éves szinten, elmondanád a környezetedben levő embereknek, hogy nekik is lehessen ilyen kártyájuk, és ezért ajánlói díjat is fizetnek? Igen? 5 ismerősöd ajánlásával, több ezer ember után kapsz ajánlási jutalékot. Vagyis mindössze annyit kell tenni, hogy az információt tovább adni másoknak is.

Tudod mennyi embernek lesz ez segítség? s-még sokan fel sem fogják mekkora szerencse érte őket, hogy tudomásuk van erről a nagyszerű pénzkereseti lehetőségről és részt vehetnek benne az induláskor!

A kifizetés minden kártya után jár, nem feltétel az adott mélységben levő pozíciók teljes feltöltődése. Pl.: ha megvan a saját magad által regisztrált 5 fő és bekerült a saját regisztráltjaiddal együtt, 500 fő bármilyen elosztásban a struktúrádba, akkor ez számodra 500x3,5 $-t azaz 1750 $-t jelent ami 220 Ft/$ árfolyammal számolva Ft.

Nos? Mit gondolsz? Van miről beszéljünk? Úgy vélem igen, jelentkezz, lehetőleg minél gyorsabban, mert akkor a leges-legelsők között indulhatsz Magyarországon és még további 7 országban! Vedd fel a kapcsolatot azzal a személlyel aki meg mutatta neked azt a bemutatót!!

Ez fontos! A cég minden hatósági szervtől megkérte az engedélyeket, VPOP, APEH stb.

Bízom benne, hogy nagyon eredményesen fogunk együtt dolgozni ebben a fantasztikus üzletben!

Próbáld meg a lehetetlent. Ne lentről kezdd, mert már eleve lent vagy. Gyorsan mássz fölfelé, mielőtt még kihúzzák alólad a létrát. Paulo Coelho