Más lettem? Más lettem..

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Advertisements

Készítette: Ötvös Zsolt 13DK. Oktober.6.án indultunk 6-an Németországba gyakorlatra Márton Zsuzsanna tanárnővel. Hosszú út után megérkeztünk észak-németországba.
A mai expedíciónk: hogyan jut el a földgáz iskolánkba?
Egy tudományos felmérés részeként kutatók megkérdeztek néhány 4 és 8 év közti gyermeket arról, hogy szerintük mi a szeretet. A kérdésekre adott válaszok.
Nyári gyakorlat Szentendre 2013 Hajózás. Megérkeztünk Szentendrére, a komppal átmentünk a szálláshelyünkre.
Önkéntes program a Budapest Kőbányai Önkormányzat
A söjtöri Deák Ferenc Általános Iskola látogatása a Tömörkény István Munkaegységben.
Készítette:Tóth Nikolett
Óvoda.
A téli időjárás hatása az emberekre
A barát az, akihez akkor fordulunk, amikor bátorításra van szükségünk.
Szeretteim! Nemsokára elérkezik a születésnapom. Nagyon sok ember vásárol ilyenkor és készülnek már külön erre az alkalomra szóló rádió- és TV-műsorok,
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Jobbágy Piroska
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Galacz Adri
8.C OSZTÁLY KÉSZÍTETTE: KUTTOR CSABA. TALÁLKOZÁSUNK M ár óvodában is összetalálkoztunk, de más-más csoportokban voltunk. Az 1. osztályban találkoztunk,
Antibiotikum- rezisztencia
Me to you, szakadt mackó. Me to you, szakadt mackó.
Egy kis gesztus.
 Hát először is a kedvenc játékom a Wow itt van pár kép!
„Kukaszépítő” – pályázat
A kínos helyzet Egy csaj története. Köszönöm hogy,megmentettetek.
Így tanítanám a kördokumentumok készítését
A sütemény.
Családom eredetéről. Kislányom azt kérdezte anyukájától: „Egyáltalán – hogyan kezdődött az élet ezen a Földön?" Anyukája így felelt: „Isten megteremtette.
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
Gazdasági ismeretek. Elsőként az iskolánkról. A Ceglédi Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola nagy múltú, idén lesz 40 éves. A város legfiatalabb.
Szerző: a szövegek és képek az internetről
VÉDŐBÁSTYA hargitai fenyves erdők Csáki Tibor
Idézetek Charles Chaplin - töl
Szajkó Gréta Találkozás Zizivel. 1. RÉSZ Márc. 32-én,- mert nálunk ilyen is van-unatkoztam, ezért beültem a rakétámba, és elmentem a Marsra. Amikor odaértem,
Local BEST Group Budaprém. 1. Miért gyűltünk ma össze? Azért gyűltünk ma itt, a legmenőbb szak (VM) kolijában össze, 1. hogy ne legyünk szanaszét, 2.
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
„A hátrányos helyzetű gyerekek anyanyelvi kompetenciáinak megalapozása, fejlesztése” c. könyvtári program gyakorlati tapasztalatainak összegzése.
„Ott föntről, ha ránk tekintenek a szüleink, örülnek.”
1. osztályos példa Bubernik Eszter
Nem kell,hogy megbocsáss…
Ökoiskolai beszámoló 2010/2011
Lons-le-Saunier 2008.április 2-9. Franche-Comté megye.
TÁMOP / Önálló innováció az Erkel Ferenc Tagintézményben Délutáni sportfoglalkozás alsó tagozatos gyerekek részére készítette: Mócsán.
Vilmos, a kis futóbicikli
Idézetek Charles Chaplin - től
Még kicsi ovis voltam amikor az óvónénikkel részt vettünk a szüreti felvonuláson. A nővérem már akkor a néptánc csoport tagja volt és természetesen.
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
Volt egyszer egy karácsony…
A tanulói jelentés.
Jókai Mór Általános Iskola 3
Általános iskola első osztály
Mindszenty József Általános Iskola Gimnázium és Kollégium és a Miasszonyunk Időskorúak Otthona TÁRS-Önkéntes program 2010/11-es tanév II. félév Zalaegerszeg.
IRÁNYÍTOTT BETEGELLÁTÁSI MODELL
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
F AKULTÁCIÓ A P ÉCSI L EŐWEY K LÁRA G IMNÁZIUMBAN Tájékoztató a 10.a, 10.b, 10.d és 10.f osztályokban tanulók és szüleik számára.
BENI B E N I BENI TÖRTÉNETE ÚGY KEZDŐDÖTT, MINT EGY MESE, VAGY MINT EGY ÁLOM… ÉLT BUDAPEST XVI.KERÜLET VILLŐ U. 9.SZÁMÚ HÁZBAN EGY CUKRÁSZMESTER ÉS A.
KÜLFÖLDI GYAKORLAT. Szabadidőmet nagyon ki kellett, hogy élvezzem mert nem volt sok belőle. Az első napokban még furcsa volt kicsit a közlekedés.
Más lettem? Más lettem. Polgár Fanni
Ali szül. Január 17, h a egyszer arról álmodsz hogy megütsz, akkor jobban teszed, ha felébredsz és bocsánatot kérsz.
Határtalanul. 1. nap Utazás 04:15-kor indultunk el Győrújbarátról. 11-kor már a határon voltunk. A vámosok mindenkinek elkérték a személyi igazolványát,
Bánki Hírmondó Szeptember. SZEPTEMBERBEN TÖRTÉNT…
Szakmai gyakorlat Szarvas április 3. – 16. ERASMUS+ Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda, Bölcsöde.
Új iskolánk 2012-től a Közgáz Közgázosok lettünk!
DÉL-KOREA ASAN, SZÖUL AUGUSZTUS  Augusztus között a dél-koreai Asanban, testvérvárosok számára szervezett táborban vettünk részt.
„ Nemzeti parkunk madarai” alkotópályázat - a Föld Napja alkalmából Az orosz-magyar társ nemzeti parkok által meghirdetett alkotópályázatra összesen.
Falavató ünnepség november 16..
A királyréti kirándulás Azért tetszett a kirándulás, mert utaztunk kisvonattal is. Amikor leszálltunk a kisvonatról,a tanösvény felé vettük utunkat. A.
Családom eredetéről.
A történet régen esett meg
A Kézmosás Világnapja A Kossuth Lajos Gimnázium Tiszaigari Általános Iskolájában
Készítette a 9.e osztály és Zöldbéka tanár úr
3. osztályban.
Kulcs a kezünkben egyéni utak a zavartalan iskolakezdéshez Szabó Erika-tanító Páduai Szent Antal Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola
Előadás másolata:

Más lettem? Más lettem.

Megérkeztem 2000.január 10.-én születtem a csornai Margit Kórházban. Sokat sírtam,nevettem,aludtam Kedvenc játékom: a plüss nyuszim Majd napról napra növekedtem és óvodás lettem

Óvodásan Kedvenc mesém az óvodában a Piroska volt amelyre sokszor elaludtam délután Jelem: A helyi óvodába jártam ahol anyukám volt az óvónő Testvéremmel és csoporttársaimmal is sokat játszottam Kedvenc játékom:a babák és egy hatalmas barna maci Sokszor sírtam amikor valami nem tetszett Sokat rosszalkodtam

Alsós éveim Óvodás koromban már nagyon vártam az iskolát,majdnem minden nap megkérdeztem,hogy mikor mehetek iskolába? Első osztályban még a helyi általános iskolában tanultam Osztályfőnököm:Dombos Dénesné Második osztálytól kerültem Csornára és ekkor sok új barátot szereztem Osztályfőnököm:Turiné Abonyi Gabriella

Felső osztályosan Hamar elteltek az alsós évek és már felső tagozatban járok Sokat változtam azóta és már máshogy gondolkozom Osztályfőnököm:Szabó Rita Barátnőim:Polgár Fanni Máyer Petra Kiss Vivien Kovács Flóra

Kicsik voltunk,nagyok lettünk Betartottam a szabályokat Nem feleseltem vissza Mindegy volt,hogy mit veszek fel Kedves,aranyos kislány voltam Most már nem minden szabály fontos Visszaszólok a szüleimnek is Jobban odafigyelek az öltözködésemre és a hajamra Azóta sokat változtam,kamaszodtam