Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Családom eredetéről. Kislányom azt kérdezte anyukájától: „Egyáltalán – hogyan kezdődött az élet ezen a Földön?" Anyukája így felelt: „Isten megteremtette.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Családom eredetéről. Kislányom azt kérdezte anyukájától: „Egyáltalán – hogyan kezdődött az élet ezen a Földön?" Anyukája így felelt: „Isten megteremtette."— Előadás másolata:

1 Családom eredetéről

2 Kislányom azt kérdezte anyukájától: „Egyáltalán – hogyan kezdődött az élet ezen a Földön?" Anyukája így felelt: „Isten megteremtette Ádámot és Évát, akiknek gyerekeik lettek, ezáltal az emberek elszaporodtak..."

3 Két nap múlva a kislányom ugyanezt megkérdezte tőlem is. Én ezt mondtam neki: „Sok-sok évvel ezelőtt a világon csak majmok éltek, akik olyannyira tökéletesedtek, hogy emberekké váltak..."

4 Kislányom ettől a kétféle magyarázattól cseppet sem lett okosabb, ezért visszament az anyukájához: „Anyu, hogyan lehetséges, hogy Te azt mondtad, hogy az embert Isten teremtette, apu pedig azt, hogy az ember a majmokból fejlődött ki?"

5 „Ó, hát ez nagyon egyszerű" – válaszolta az anyja: „Én a magam családjáról beszéltem, apád is a magáéról..."


Letölteni ppt "Családom eredetéről. Kislányom azt kérdezte anyukájától: „Egyáltalán – hogyan kezdődött az élet ezen a Földön?" Anyukája így felelt: „Isten megteremtette."

Hasonló előadás


Google Hirdetések