Faith in Nature az igazi természetes szépség. A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól)

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Alap Termékek.
Advertisements

Dermabrázió Definíció: Műtéti beavatkozás, mely eltűnteti a sebhelyeket és egyéb bőrelváltozásokat, a bőr felszínét drótkefével vagy nagyon finom dörzspapírral.
Ismerje meg bőrtípusát!
Bemutatjuk az Ifjúságmegőrző Intenzív arcápoló sorozatot
MERT A FÉRFIAK IS IGÉNYLIK AZ ÁPOLTSÁGOT
July Az Oriflame 3 új sorozata, természetes megoldást nyújt minden bőrtípus számára, a svéd, sarkvidéki növények egyedülálló életerejével … Optimals-
Légy Te is napcsókolta Istennő!
BIONET MELLÁPOLÓ KRÉM.
Fiatalítsa meg arcbőrét, revitalizálja haját, újítsa meg testét professzionális gyógyfürdő kezelésekkel, anélkül, hogy időpontot kéne kérnie A Nu Skin.
Élvezze a professzionális kozmetikai arcápolás eredményeit otthonában
Diéta (Quick start) Herbalife Egészséges Táplálék (választott ízben) Herbalife személyre szabott fehérje Zabrost tabletta Multivitamin.
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
Értékesítési party 2012/1-es kampány. 1. szint2. szint3. szint Csak 125 Ft-ért a Tiéd lehet! Stílusos, kötött, téli sapka (8860 9) Stílusos, kötött, téli.
Alipikus bőr.
NouriFusion TM A bőrápolás alapjai 12 fantasztikus termék Két könnyen követhető rendszer (normál és száraz bőrre / normál és zsíros bőrre) Egyszerű, rugalmas.
MEGEMELT, HATÁROZOTT ARCKONTÚR
AZ OXIGÉNKOZMETIKAI DIVIZIÓ BEMUTATJA A FABERLIC ÚJ TERMÉKCSALÁDJÁT
2013 katalógus Anima Szappan Stúdió Gyártó és forgalmazó:
HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS. HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS.
Gyógynövényismeret A balzsam hatóanyagai : csalán, szőlőmag, zsálya, jojoba, kókusztej, ilang-ilang, grapefruit, jázmin, szegfűszeg Szőlőmag fitoösztrogén.
Gano Soap Összeállította: Kalászné Gelencsér Ilona.
Talán a LEGJOBB, AMIT E VILÁG LÁTOTT… MILLENIUM ALLIANCE : NAGY HATÉKONYSÁGÚ, ELSŐ OSZTÁLYÚ BŐRMEGÚJíTÓ KOZMETIKUMCSALÁD.
Fiatalító, védő antioxidáns gél
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD
Flavon max termékcsalád
Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA.
„A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője” (Professor Khavinson)
October Copyright ©2008 by Oriflame Cosmetics SA.
Ha pattanásai vannak, vagy voltak korábban, talán észrevette, hogy bőre nem olyan ragyogó, mint azelőtt.
Nu Skin White System Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek.
Csodálatos növények Alakjuk, mintázatuk, színűk már jelzik, gyógyhatásukat. Véletlen?
Készítse fel szervezetét a télre!
A Forever Living Products termékkatalógusa alapján
BIONET ENERGIAKRÉM STANDARDIZÁLT HATÓANYAGTARTALMÚ NÖVÉNYI KIVONATOKKAL.
Ajándék ötletek Karácsonyra
Nº 1. BIONET AKTÍV BALZSAM.
A BIONET KOZMETIKA ÚJ VILÁGA
4-es katalógus újdonságai
„A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője” (Professzor Khavinson)
Самовар=Szamovár.
Táplálékaink, mint energiaforrások és szervezetünk építőanyagai.
Perfect Fusion Alapozót
Az Oriflame első.
Kezdéskilépés Táplálás kívülről befele.. Táplálás kívülről befele Mi teszi bőrét gyönyörűvé?Mindennap bőrápolás a nutricentials ™ -elA nutricentials ™
Haircare A gyönyörű hajért kilépés start © 2002 Nu Skin Europe.
October Copyright ©2008 by Oriflame Cosmetics SA.
ÚJ Partnertermékek. SANKOM A Sankom egy tökéletesen kiegyensúlyozott energianövelő, amely természetes módon csökkenti az étvágyat.
Élvezd a nyarat! 2012/10-es kampány. 2 3 új ultrakönnyű nappali lotion 3 új ultrakönnyű nappali lotion Újdonság: Anew hidratáló lotionök Katalógus 2-7.
HAIR NICE HAJSAMPON Nem tartalmaz Sodium Lauryl Sulphatot
HAIR NICE HAJKENCE fejbőrápoló krém
Készítette: Máté-Kovács Dávid. A vitamin olyan szerves vegyület, amely kis mennyiségben ugyan, de nélkülözhetetlen egy élőlény számára A vitaminokat két.
2 13-as katalógus újdonságai 3 SILKY kiss ajakrúzs Vibráló színek – csábító ajkak Testápoló Szappan Tusolózselé Testradír Tökéletes fedés, selymes textúra,
ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT AZ ORIFLAME BEMUTATJA AZ ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT HairX hajápoló hajformázó termékcsaládot.
MARKETING PREZENTÁCIÓ
TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Önbarnító készítmény – bronzosítás Napozás utáni készítmény – hidratálás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett.
A lovak ápolása.
Premium quality wet wipes Forgalmazó: Gála 1 Kft
WELLNESS TURIZMUS MENEDZSMENT 5.
Az algák világa A 3,5 milliárd éves élet a Földön 1.
Tartalom Piaci trendek... A termékek
Kvíz, bor, kávé Agyunk és a nagy hármas. Mit szeret az agyunk? Aludni és melatonint termelni Omega 3-6 zsírsavakat (pl.halolaj, ligetszépe, olíva) Tanulni.
Biyovis kreatív kozmetika és szépségápolás Július 06.
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD. NONIMEDNONIMED ARCÁPOLÁS AARCTISZTÍTÓ TEJ PPEELING NNAPPALI KRÉM SSZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ ÉÉJSZAKAI KRÉM.
KÖVETVE A TÖBBFÉLE FELHASZNÁLÁSÚ TERMÉKEK TRENDJÉT Többféle felhasználású termékek pl.: tökéletes a sminkelés, valamint a szépítkezés idejének csökkentésére,
HERBA GOLD AKTÍV BALZSAM Gyógyír a bőrnek. HATÓANYAGOK KERESÉSE: SEJTREGENERÁLÓ, ANTIOXIDÁNS HATÁSÚ MEGÓVJÁK A KÖTŐSZÖVET ÉS AZ IZOMZAT EGÉSZSÉGÉT HELYREÁLLÍTJÁK.
Nikken PiMag Waterfall®
2015 Június.
AZ ÖN BŐRE JELENLEG ÖNT IS ZAVARJA... az egyenetlen bőrtónus?
Oláh Liliána Kiss Liliána
Magvas gondolatok a FruitCafé-ról
Előadás másolata:

Faith in Nature az igazi természetes szépség

A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól) MENTES! A termékek elismerést kaptak a Vegán társadalomtól, illetve a brit állatvédelmi szervezettől (BUAV-tól).

Faith in Nature Arc- és testkozmetikumok Vitalizáló testápoló (150ml) Arc- és testradír (150ml) Fiatalító arclemosó (150ml) Arctisztító tej (150 ml)

1. Vitalizáló testápoló megújult hatóanyagaival rugalmassá és lággyá teszi bőrét vitaminokban és ásványi anyagokban és Omega 3 és 6 zsírsavakban gazdag Bio tökmagolajjal készült! Használata:  Vigye fel a testápolót a bőrére, és gyengéden masszírozza be.  Használja napi rendszerességgel.

2. Arc- és testradír eltávolítja az elhalt hámsejteket gyengéden tisztít a bőrt selymessé és lággyá varázsolja, új életre kelti Használata:  Alkalmazza hetente 2-3 alkalommal.  Óvatosan dörzsölje bele a nedves bőrfelületbe.  Öblítse le meleg vízzel.  Törölje szárazra az arcát, és kenje be Faith in Nature Lágy hidratáló krémmel. Feketeribizlit és bio körömvirágot tartalmaz

3. Fiatalító arclemosó megtisztítja és felfrissíti bőrét helyreállítja a bőr természetes egyensúlyát simává varázsolja az arcbőrt és kiváló pórustisztító Bio aloe verát tartalmaz, mely hidratál és kiváló antioxidáns! Használata:  Nedvesítse meg a kezét, nyomjon rá az arclemosóból, és vigye fel a bőrfelületre.  Körkörös mozdulatokkal masszírozza a bőrbe, úgy hogy enyhén felhabozzon.  Meleg vízzel öblítse le.  Az arc megtisztítása után használjon Faith in Nature Lágy hidratáló krémet.

4. Arctisztító tej gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket felfrissíti és élettel telivé varázsolja a bőrt Bio rozmaringot tartalmaz, mely bőr stimulátorként ismert. Használata:  Nedvesítse meg a kezét, nyomjon rá az arctisztító tejből, és vigye fel a bőrfelületre.  Körkörös mozdulatokkal masszírozza a bőrbe.  Pamut vattakoronggal vagy meleg vízzel távolítsa el.  Az arc megtisztítása után használjon Faith in Nature Lágy hidratáló krémet.

Lágy hidratáló krém (50ml) Kézkrém (50ml) Intenzív regeneráló krém (50ml)

5. Lágy hidratáló krém hidratálja és puhává varázsolja bőrét könnyen beszívódó, lágy tapintású krém segít csökkenteni a ráncképződést nedvességgel tölti fel a bőrt Bio zöldteában gazdag, mely egy ismert antioxidáns! Használata:  Használja minden nap a teljesen megtisztított arcbőr és nyak felületére.

6. Kézkrém gyorsan beszívódik a bőrbe nem kelt zsíros, ragadós érzetet Kiváló a száraz és repedezett bőr kezelésére is! Bio kender olajat tartalmaz, mely Omega 3 és 6 zsírsavakban gazdag. Használata:  Használja napi rendszerességgel, különösen házimunka után.

7. Intenzív regeneráló krém regeneráló hatású krém helyreállítja a bőr természetes egyensúlyát A benne lévő Ginkgo Bilobának köszönhető, hogy javítja a bőr vérellátását, s ezáltal a sejtekhez több tápanyag és oxigén jut, ami segíti a regenerálódásukat! Kiemelten ajánlott éjszakai használatra is. Bio Ginkgo Bilobát és olíva olajat tartalmaz, melyek feltöltik és megvédik a bőrét. Használata:  Használja minden nap a teljesen megtisztított arcbőr és nyak felületére.