Ne maradj le!. Láttátok már ezeket a suliban? Mi a különbség a következők között?

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kreitl Péter Gemini-IT Magyarország Kft.
Advertisements

Az előadás célja: ALAPISMERETEK elsajátítása n Az informatika az információ elérésével, tárolásával, feldolgozásával és továbbításával foglalkozó tudomány.
Önkormányzati információs rendszer
Az operációs rendszer.
Iroda a felhőben.
Pénz, de honnan?. Office 365 Eszközök 1 milliárd Okostelefon 2016-ra, ebből 350 milliót használnak majd munkára Emberek 82 % A világ online népességének.
Partiumi Keresztény Egyetem - Nagyvárad -
Az Internet adta lehetőségek
QualitySoft On-Line megoldások Terminálszerver alternatíva a Távoli Asztali eléréshez.
A szoftverek.
BMBY.expert a mi szaktudásunk. Az Ön vezetése A vezető ingatlanközvetítők a BmBy.expert ©-et választják Önökben megvan a Vezető? Több kontrollal és átlátással.
Előadássorozat a Független Pedagógiai Intézetben fupi.hu Az internet: miért, hogyan? 6 / 10. Csada Péter Csada Bt. cspc.hu.
Levelező program beállítása webmail-hez
Okostelefonok. A PDA gyártók egy része felismerte, hogy a piacon maradáshoz muszáj integrálni a tenyér számítógépekbe is a telefon részt. Miért van erre.
Az operációs rendszer.
Windows XP ismeretek és mappaműveletek
Az operációs rendszer működése, fajtái, felépítése
Az operációs rendszer működése, fajtái, felépítése
BE KI Perifériák Számítógép.
Vincze Tibor életrajza
A számítógép előnyei (Ma és régen).
Ember László Windows Update Windows frissítés.
KINEK ÉS MIÉRT FONTOS AZ IT RENDSZEREK ÜZEMELTETÉSE?
Nyári Tanártovábbképzés augusztus
Készítette: Hanusz Zoltán /Hazlaat/
Internetes források alapján készítette:
Az operációs rendszer.
A számítógép jelentősége a hétköznapokban
Microsoft Office 365 Vásárlástól a bevezetésig
Levelezés, és a többiek Takács Béla Irodalom Bodnár –Magyari: Az Internet használata I. (Kiskapu) Bodnár –Magyari: Az Internet használata.
A tűzfalakról Microsoft-módra Rövid áttekintés felhasználóknak (A GYIK alapján)
SZOFTVEREK.
Operációs rendszerek. Az operációs rendszer a számítógépet működtető szoftver, amely a számítógép indulásakor azonnal betöltődik a számítógép memóriájába:
1 SZÁMÍTÓGÉP-KEZELŐ (-HASZNÁLÓ) SZAKKÉPESÍTÉS A képzés célja A számítógép-kezelő legyen alkalmas a társadalmi és gazdasági élet különböző területein, az.
Az elektronikus levelezés a számítógép-hálózatok klasszikus szolgáltatása, az Internet alkalmazásának egyik legnépszerűbb formája. Szövegen kívül lehetőség.
PHP oktatási tapasztalatok
15. óra A Windows XP alapjai
Fontos információk.
Operációs rendszerek fejlődése
Web-alapú humán lekérdező rendszer
Az operációs rendszer.
Töltsd ki és küldd el! Küldd el! A Bemutatkozó tartalma A jelentkező neve =Kiss Katalin címe=1234 Budapest, Kiskati u. 12. telefonszáma=
Tisztaszoftver (Campus) program
Ne maradj le!. Láttátok már ezeket a suliban? Mi a különbség a következők között?
Budapest ápr. 29. A számítástechnika, mint az igazgatók segédeszköze Hajdu János Kossuth Zsuzsanna Műszaki Szakközépiskola és Gimnázium.
A weblapkészítés alapjai
Óbudai Egyetem Könyvtár Olvasószolgálat. Helyben olvasás Kölcsönözhető és nem kölcsönözhető dokumentumok, folyóiratok, hetilapok, jegyzetek, CD-ROM-ok.
Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője.
Vállalati infrastruktúra, mely minden igényt kielégít Felhasználóbarát eszközök és élmények.
SZOFTVEREK (programok)
Egészséges Windows. A mai világban a számítógépek szerves részei lettek a mindennapjainknak. Mindenki otthonába előfordul, és rengeteg munkahely igényli,
Assoc. Prof. Ján Gunčaga, PhD. Faculty of Education Catholic University in Ružomberok Nyílt forráskódú szoftverek és IKT az oktatásban.
Szoftverek csoportosítása
SZOFTVEREK (programok)
Felhőalapú adattárolás Hogy tárolhatunk adatokat „felhő” szolgáltatás segítségével?
Operációs rendszer Készítette: Schäfer Benedek Felkészítő tanár: Ravasz Imréné Herendi Német Nemzetiségi és Nyelvoktató Általános Iskola Herend, Iskola.
Szoftver Program – a számítógép számára érthető utasítássor Operációs rendszer – Programcsomag. Kapcsolatot teremt a felhasználó és a számítógép között.
Szoftver Program Operációs rendszer – Programcsomag, kapcsolatot teremt a felhasználó és a számítógép között. Pl: Windows és DOS, Linux (ingyenes), Unix.
SZOFTVEREK (programok). Szoftver fogalma A szoftver (software) valamely számítógép rendszerhez tartozó programok, program- rendszerek, és azok dokumentációinak.
Kiss Balázs Geográfus MSc/I. évf..  Hazánkban leginkább használt levelezőrendszerek  Üzleti levelezőrendszerek  Thunderbird  Gmail  Apple Mail 
Microsoft Corporation Alapítva: április 4. (Albuquerque, Új-Mexikó) Alapítók: Bill Gates, Paul Allen Cégvezető: Satya Nadella Székhely: Redmond,
Az operációs rendszer.
Az elektronikus levelezés a számítógép-hálózatok klasszikus szolgáltatása, az Internet alkalmazásának egyik legnépszerűbb formája. Szövegen kívül lehetőség.
Nemzeti Köznevelési Portál
Számítógép Ft-ból Készítette:Kovács István Ferenc
SZOFTVEREK (programok)
CONNECTRA rendszer bevezetése
SZOFTVEREK (programok)
Az operációs rendszer  Minden jog fenntartva.
Web alapú humán lekérdező rendszer
Előadás másolata:

Ne maradj le!

Láttátok már ezeket a suliban?

Mi a különbség a következők között?

Microsoft – Office – programok - a világ egyik legnagyobb szoftvervállalata, 128 ezer alkalmazottat foglalkoztat a világ több mint 150 országban, magyarországi központja a Graphisoft Parkban található Az Office a Windows operációs rendszer asztali- és táblagépekre, illetve telefonokra telepíthető, a mindennapi munkát segítő programcsomag. Ennek a részei: word, power point, outlook, excel. Ezek a programok elengedhetetlenek egy számítógépen, ha valaki dolgozni szeretne rajta.

Ti milyen programokat használtok?

Miért fontos, hogy jogtiszta szoftvert használjunk?

A jogtiszta szoftver előnyei hibátlanul működik garanciát kapunk a működésére frissítések automatikusak segítséget kérhetünk a gyártótól a használata törvényes tovább tudjuk használni

Mi az a Tisztaszoftver Program?

Röviden a Tisztaszoftver Programról a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver Programján belül (ami a jogtiszta szoftverek használatát támogatja) minden magyarországi diák számára elérhető teljesen ingyenes azért, hogy a programok hibátlanul működjenek tökéletes felhasználói élményt nyújt

Miért jó? jogtiszta szoftver egy oktatási azonosítóval 5 gépre és 5 mobil eszközre telepíthető a hallgatói jogviszony megszűnéséig érvényes 1 terabyte tárhely modern eszközök a házi feladathoz, a iskolához és egyetemhez Majdnem mindenki ezeket a programokat használja, amikor a gépén dolgozik

Hogyan éritek el? regisztráció a oldalon az oktatási azonosító, a születési dátum és az cím megadásávalwww.o365.educatio.hu a regisztráció megerősítése a fenti adatok újbóli rögzítésével bejelentkezés a visszaigazoló ben található adatok segítségével az Office felhasználói felületén

Mit kell tennetek? beszéljétek át a szüleitekkel a lehetőséget velük együtt vagy egyedül töltsétek le a szoftvert kell hozzá a diákigazolványotok mondjátok el minden barátotoknak ha bármi kérdés van ide fordulhattok: