Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ember László 2008 1 Windows Update Windows frissítés.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ember László 2008 1 Windows Update Windows frissítés."— Előadás másolata:

1 ember@vodafone.hu Ember László 2008 1 Windows Update Windows frissítés

2 ember@vodafone.hu Ember László 2008 2 Miért kell? 1.Mert egy ilyen nagy számban használt operációs rendszerről időről-időre kiderül, hogy hol vannak gyenge pontjai 2.A gyenge pontokat be kell foltozni (patch) 3.A redmondi vállalat minden hónap második keddjén teszi elérhetővé a Windows operációs rendszerekhez készített frissítéseit

3 ember@vodafone.hu Ember László 2008 3 Miért kell? 1.Ha nem frissítünk, akkor a nyilvánosságra került biztonsági réseket kihasználva a számítógép operációs rendszerét tönkre tudják tenni pl. az internet felől érkező támadások 2.A legújabb technológiákat a Windows rendszerhez a gyártó a frissítésekkel együtt teszi közzé (pl..NET Framework, Silverlight)

4 ember@vodafone.hu Ember László 2008 4 Hogyan kell? 1.Rendszergazda jogú felhasználóként kell végrehajtani 2.Legalább 150-450 MB hely legyen az elsődleges merevlemezen (többnyire C: meghajtó)

5 ember@vodafone.hu Ember László 2008 5 Hogyan kell?

6 ember@vodafone.hu Ember László 2008 6 Hogyan kell?

7 ember@vodafone.hu Ember László 2008 7 Hogyan kell?

8 ember@vodafone.hu Ember László 2008 8 Hogyan kell?

9 ember@vodafone.hu Ember László 2008 9 Hogyan kell? Lehetséges a Windows biztonsági központ segítségével, akár automatizáltan is. Csak az nem jó módszer…

10 ember@vodafone.hu Ember László 2008 10 Hogyan kell jól csinálni?

11 ember@vodafone.hu Ember László 2008 11 Hogyan kell jól csinálni?

12 ember@vodafone.hu Ember László 2008 12 Hogyan kell jól csinálni? Nem ajánlom!

13 ember@vodafone.hu Ember László 2008 13 Hogyan kell jól csinálni? A „Sürgős” és a „Szoftver, választható” frissítéseket telepítjük. Kivéve a Service Pack 3- at, mert az még sok programmal nem kompatibilis. A „Hardver, választható” nagy körültekintést igényel, mert lehet, hogy bizonyos eszközeink nem fognak működni, ha ezeket telepítjük.

14 ember@vodafone.hu Ember László 2008 14 Hogyan kell jól csinálni? A „Sürgős” és a „Szoftver, választható” frissítéseket telepítjük. Kivéve a Service Pack 3- at, mert az még sok programmal nem kompatibilis. A „Hardver, választható” nagy körültekintést igényel, mert lehet, hogy bizonyos eszközeink nem fognak működni, ha ezeket telepítjük.

15 ember@vodafone.hu Ember László 2008 15 Hogyan kell jól csinálni? A „Sürgős” és a „Szoftver, választható” frissítéseket telepítjük. Kivéve a Service Pack 3- at, mert az még sok programmal nem kompatibilis. A „Hardver, választható” nagy körültekintést igényel, mert lehet, hogy bizonyos eszközeink nem fognak működni, ha ezeket telepítjük.

16 ember@vodafone.hu Ember László 2008 16 Hogyan kell jól csinálni? A „Sürgős” és a „Szoftver, választható” frissítéseket telepítjük. Kivéve a Service Pack 3- at, mert az még sok programmal nem kompatibilis. A „Hardver, választható” nagy körültekintést igényel, mert lehet, hogy bizonyos eszközeink nem fognak működni, ha ezeket telepítjük.

17 ember@vodafone.hu Ember László 2008 17 Hogyan kell jól csinálni? A „Sürgős” és a „Szoftver, választható” frissítéseket telepítjük. Kivéve a Service Pack 3- at, mert az még sok programmal nem kompatibilis. A „Hardver, választható” nagy körültekintést igényel, mert lehet, hogy bizonyos eszközeink nem fognak működni, ha ezeket telepítjük.

18 ember@vodafone.hu Ember László 2008 18 Hogyan kell jól csinálni? A „Sürgős” és a „Szoftver, választható” frissítéseket telepítjük. Kivéve a Service Pack 3- at, mert az még sok programmal nem kompatibilis. A „Hardver, választható” nagy körültekintést igényel, mert lehet, hogy bizonyos eszközeink nem fognak működni, ha ezeket telepítjük.

19 ember@vodafone.hu Ember László 2008 19 Hogyan kell jól csinálni? Ha befejeződött, ellenőrizzük az eredményt! A műveletet addig kell ismételgetnünk, amíg nem marad érdemi frissítés!!! Lehet, hogy 3-4 alkalommal egymás után le kell futtatnunk a frissítést.


Letölteni ppt "Ember László 2008 1 Windows Update Windows frissítés."

Hasonló előadás


Google Hirdetések