Az m70.hu Szaknévsor adatlapjának kitöltési folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Bejelentkezés után Menüsor, ahol megtaláljuk a hirdetés feladásához szükséges főbb pontokat.
Advertisements

Bemutató-készítés PowerPoint.
Kattintson az üzenetsáv Szerkesztés engedélyezése gombjára,
Bemutató-készítés PowerPoint.
Táblázatkezelés Alapok.
Statisztika 2008 Az elektronikus program használata.
BPS Web 2.0 Felhasználói kézikönyv. A szerkesztő főoldala A bejelentkezett felhasználóA szerkesztő főmenürendszere Stílusformázások Nyelv- és nézetváltás.
A prezentáció művészete
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
A Powerpoint használata (gyorstalpaló)
Szövegszerkesztés Összefoglalás.
7DayWealth regisztráció aktiválása AlertPay-n keresztüli fizetéssel Ennek három előfeltétele van: Legyen AlertPay számlád; Legyen meg a szükséges.
Az ILIAS rendszer a következő címeken érhető el:
Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.
Rendszer 1.Adatgyüjtõ Ez a menüpont adatgyűjtő kezelésére szolgál. Adatgyűjtő egyszerűsíti az árukezelését (mennyiségek rögzítését) ADATCSERE BEÁLLÍÁSOK.
Én így tanítanám a tabulátor használatát
PowerPoint program A PowerPoint programot nyissuk meg a Start menüből.
Hirdetésfeladás, vásárlás az interneten, aukciós oldalak.
Számítógépes ismeretek 5. óra
KÉP KÉSZÍTÉSE ÁTLÁTSZÓ HÁTTÉRREL 1 PERC ALATT.
Készítette: Szobonya Ferenc
Prezentációkészítés Microsoft PowerPoint.
Excel: A diagramvarázsló használata
TARTALOMJEGYZÉK LÉTREHOZÁSA
A körlevél készítésének menete
A szövegszerkesztés alapjai
,,Én így tanítanám az informatikát”
Táblázatok beillesztése, formázása dokumentumokba
Készítette: Szekerczés Szabina
Ismerkedés a szövegszerkesztéssel
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Másold be ezt a linket a link keresőbe, vagy kattints rá
FTP File Transfer Protocol. Mi az FTP? Az FTP egy olyan protokoll, amely fájlok interneten keresztül végzett átvitelére szolgál. A felhasználók többsége.
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
Microsoft Access Menük és eszköztárak.
Képek beillesztése. A beszúrandó képnek abban a mappában kell lennie, ahol a html oldalad forráskódja található! Először mindig a képet szúrjuk be, majd.
A prezentációkészítés alapjai
Eu-háló Partnerszervezeti Kommunikációs Center január 17.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Visual Basic 2008 Express Edition
A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
Kurzus adatlap Transzparens, a legfontosabb információkat tartalmazó saját kurzus adatlap Minden kurzusnak külön adatlapja van Minden oktató a saját admin.
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
PowerPoint 7. Évfolyam Formázások. Mentés A feladatot mentsük el a saját mappánkba „7_2_ppt_SajátNév” néven (ahol a SajátNév a saját nevünk helyesen leírva,
11. TÉTEL Az Ön feladata munkahelyén egy újonnan vásárolt munkaállomás operációs rendszerének feltelepítése. Ismertesse milyen szempontok alapján választja.
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
Kördokumentumok 1..
Gazdasági informatikus - Szövegszerkesztés 1 Hosszú dokumentumok kezelése.
Első lépések a szövegszerkesztő használatában
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Számítógépes grafika I. AUTOCAD alapok
Egyszerűsített kettős könyvelés gazdasági eseményekkel
Gazdasági informatikus - Szövegszerkesztés 1 HasábokHasábok.
Gazdasági informatikus - Szövegszerkesztés 1 Bekezdések formázása 3.
Készítette: Derecskei Nikolett
Eu-háló Tanácsadói Kommunikációs Center január 29.
Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013.
Számítógépes programok használata
A Mozilla magyar nyelvű szerkesztőjének használata
Nemzetközi utalás magyar bankszámláról AdvCash-re onnan már könnyen feltölthető a PM számla! A regisztrációs linket kérd a szponzorodtól!
HELIXMONEY Pénz feltöltése váltón keresztül, a Bchangerrel A váltó működése PayPal-ról való utaláson Keresztül lett kipróbálva!
Útmutató a click4suppliers easy használatához
Adatbevivő forma tervezése Epicollect Androidos alkalmazáshoz okostelefonra Ambrus András.
A Powerpoint használata (gyorstalpaló)
Ültetési rend létrehozása
Szövegszerkesztés Összefoglalás.
A dia beszúrása a bemutatóba
Közösségi médiás képek sablon
Előadás másolata:

Az m70.hu Szaknévsor adatlapjának kitöltési folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között fehér képernyővel is találkozhat. Ilyenkor is kattintson egyet az egér bal gombjával és a következő oldal képéhez jut. Sikeres Regisztrációt, jó böngészést!

A sikeres jelszómódosítást követően ez az oldal jelenik meg gépén. Vállalkozásának logóját, a bemutatkozó szöveget, és a termékéről egy képet készítsen elő, hogy adatlapját könnyen és gyorsan kitölthesse. Így az interneten elérhető lesz, s mindezért nem is kell fizetnie. Figyelem! A logónak és a képnek feltétlenül négyzet alakúnak kell lennie! A Beállítás menüre klikkelve legördül a Regisztrációkor választott szolgáltatásokat tartalmazó panel adatsora, közöttük a bemutatkozó oldal, a Szaknévsor Adatlapja, aminek kitöltését azonnal elkezdheti.

A Szaknévsor adatlap feliratra klikkelve kezdheti majd el a feltöltést. A legördülő jogosultságait mutató panel

Az adatok értelemszerű kitöltése közben a pontos cím bejegyzésére különösen ügyeljen. Azért is fontos a pontosság, mert, ha később úgy dönt, hogy a SzaknévsorPlusz tagjai közé lép, a térkép ezeket az adatokat használja fel az útvonalterv elkészítéséhez. A következő lépések: az előkészített logo, (cégér) és a termékét bemutató fénykép beillesztése. Ehhez a kis lemezre bökve tallózhat a saját gépe memóriájában és választhatja ki a képtárából az alkalmasnak ítélt jpg formátumú képeket. Figyeljen ezek méretére, és formájára. Mutatós torzítás mentes beillesztéshez fontos a képek kivágása. A fénykép esetében egy tanács: a túl részletes, aprólékos megjelenítés helyett ajánlatos a teljes hatás alapján választani.

Még egy műveletet el kel végezni, hogy a beillesztést elvégezhesse. Ki kell nyitnia a dobozt. A beillesztéshez ilyen oldalhoz jut el.

A Szaknévsor oldal tervezésénél ügyeltünk rá, hogy az összhatás is kellemes képet nyújtson. Ehhez a négyzet alakú képi elemek bizonyultak a kívánatosnak. Mint látható, a Cégérnél 48x48, a fotónál l60x160-as számok szerepelnek. Ez azt is jelenti, hogy csak lassabban töltődik fel, és több tárhelyet foglal, ha pixelben számolva ennél lényegesen nagyobb illusztrációkat töltenek fel. Klikkeljen a képfeltöltés parancsra. Jelölje majd be, hogy melyik illusztzrációt tölti fel. Ha kiválasztotta a logot vagy a képet, kezdje meg a feltöltést. Itt kereshet a gépén. Be kell írnia egy elnevezést, mielőtt beilleszti a képet. Ne használjon ékezeteket és írásjeleket. A szavak elválasztásához _ jelet tegyen. Kövesse az utasítást miután megjelent a parancsor. Ha az előző műveletekkel végzett, rá kell klikkelnie a Beszúrás parancsra. Ugyanezeket a műveletsorokat kell a kép beillesztésénél is elvégeznie.. A bemutatón mi tovább haladunk a tevékenységi kör rögzítését mutatjuk be

Áruinak, tevékenységének bemutatásának szövegét 600 karakterben ide írhatja be. A program több betű bejegyzésére nem ad módot. Tevékenységi köreit itt kiválaszthatja. Ha az öné nem szerepel a felsorolásban, a következő kockán található leírásban tájékoztatjuk, mi a teendője.

Az Egyéb tevékenységek kategóriát azért hoztuk létre, hogy olyan árukat és tevékenységeket is rögzíteni lehessen, amelyek a felsorolásban nem szerepelnek. A tevékenység nevének beírása egyenként történhet. Minden esetben ezután. …a zöld keresztre bökéssel rögzítheti a beírt tevékenységet. Ennek alapján könnyebben Önre találnak a Szaknévsor látogatói a Kereső segítségével. Ezek után Mentse le munkáját. A Szaknévsorban valamivel később jelenik meg bemutatkozó oldala, akkor, ha adminisztrátorunk élesíti azt. Erre biztonsági okokból van szükség.

Az élesítés után új feliratot is lát majd a Beállítás panelon Ez a Hirdetés lesz. Oda klikkelve feladhatja hirdetését is. Az élesítés után új feliratot is lát majd a Beállítás panelon. Ez a felirat a Hirdetés lesz. Oda klikkelve feladhatja hirdetését is. Az élesítés után új feliratot is lát majd a Beállítás panelon. Ez a felirat a Hirdetés lesz. Oda klikkelve feladhatja hirdetését is.