2356-05. tételhez Puchner Kastélyszálló **** Bikal Készítette: Panghy Bence.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Karos” Boni Termál Panzió Ahol pihen a család ! „Karos” Boni Termál Panzió ………..Ahol pihen a család ! Bemutatjuk Zalakaros legújabb családbarát panzióját.
Advertisements

Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
2011 Augusztus ig Prága. Panorama Hotel Prague ****
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás Hotel « O Shale » Yaremche központjában található, a Kárpátok Nemzeti Park területén. A szállásról.
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Ifjúsági és szabadidős programok Legyen az esély egyenlő- esélyteremtés a Sásdi kistérségben. Bikali sporttábor 2012 BIKAL Puchner kastély és élménybirtok.
Gyülekezeti tábor - Balatonkenese
Kedves Pedagógusok! Tovább.
Készítette:Fekete Ágnes
Szálloda. Szolgáltató üzem: olyan üzem / üzlet / vállalat, mely kézzel nem megfogható javakat kínál vevőinek, miközben anyagi javakat is felhasznál a.
HAJDÚSZOBOSZLÓ ⁄ Hajdúszoboszló Közép-Európában, Magyarország keleti részén található. Európa híres pusztája, a Hortobágy és a mozgalmas nagyváros, Debrecen.
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
E l a d ó. Az étterem áprilisában nyitotta meg kapuit, miután teljes homlokzati és belső felújításon esett át. Pár perc sétával érhető el az Astoria,
Készítette: Albert Krisztina
Hotel Pátria*** (2356/04-es tételhez) Készítette : Kálmán Aliz.
Fenyő utcai és Béketelepi játszóterek építése
Rácalmási Jankovich kúria fejlesztései Konferencia központ és ökoturisztikai bázis kialakítása között Előadó: Dr. Györe Andrea Rácalmás jegyzője.
Mondák, dalok útja Zsámbok.
ÓVJUK TESTÜNK-LELKÜNK EGÉSZSÉGÉT! T o u r i s t Manager T a n á c s a d ó BT. Miskolc 3532 Győri kapu 93 touristtt&chello.hu Telefon : 06-20/
„ „HATÁRTALANUL” kirándulás
Tájékoztató az Erzsébet Királyné Szálloda fejlesztési terveiről, az üdülő turizmussal kapcsolatos lehetőségekről Mezei Alíz, Erzsébet Királyné Szálloda.
Incentive és prémium utak a Bono Utazási Központtól.
Timesharing.
Gundel Étterem Budapest.
Németországi beszámoló  Fontos információkról  Érdekes kirándulásokról  Színvonalas képzőhelyekről  Kedves emberekről  Szokatlan dolgokról  Precíz.
Apponyi Kastélyszálló 2365/17
Hotel Árkádia*** Készítette: Bércesi Richárd. A szálloda I. •2010 nyarán kezdte meg működését •Helye: Pécs történelmi belvárosa, Hunyadi úton, Széchenyi.
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
A magyar háztartások fizetési szokásai
Szállodagazdálkodás és vezetés I
Szendrő nevezetességei
A sümegi vár lábától alig 7 km-re található a Marcal folyó partján fekvő törpefalu A falu első említése 1382-ből való, Vasarhel néven 1508-ban Kyswasarhel.
Az eldugott paradicsom
Danubius Hotel Gellért A magyarországi székhelyű Danubius Hotels Group ötvenhat szállodájának egyike a Gellért Hotel, és egyike Európa legjelentősebb.
Eger vonzerői Készítette: Panghy Bence.
Elhelyezkedése A Hotel Dzsungel a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn található. Egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a Nyíregyházi Állatpark kellős.
Albert Krisztina Hotel Residence****, Siófok.
Szilvásvárad turizmusa
K ESZTHELY TURIZMUSA K ESZTHELY FÖLDRAJZA Balaton nyugati végén, a Keszthelyi-öböl partján, a Zala folyó torkolatától északra fekszik A környéken.
( ) Készítette: Tóth Evelin júliusában nyitotta meg kapuit Siófokon a Balaton-régió legnagyobb 4 csillagos szállodája. 222 szoba: légkondicionált,
Készítette: Horváth Mónika
A gyerekek nem várnak Gyerekesélyprogram 2007
BIKAL A Mecsek hegység lábainál, Baranya északi peremvidékén, a dombok között meghúzódó Bikal története az 1330-as évek elejére vezethető vissza. Katt.
Hearst kastély Kalifornia Készítette: Dr Bajzák Tamásné 2008.
Illatosház Óbánya. Falusi vendéglátás illatos szolgáltatásokkal Kiadó részei:  Kisház:szoba,zuhanyozós fürdőszobával,fatüzelésű kályhával 2+1 fő részére.
Lajosmizse város turizmusban rejlő lehetőségei
Teleki Oktatási Központ A hely, ahol pihenve tanulhat
HULLÁM KEMPING.
Napkor A mi településünk.
A golf pálya 61 hektáron elterülő, gyönyörű természeti környezetben található, Debrecentől 25 km-re, 25 perc távolságra gépkocsival. 1 Boya Eagles Golf.
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár. A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 2008 márciusában nyílt meg. A szálloda dús erd ő.
Spirit Hotel Thermal Spa
BAHRAIN.
tételhez (Hotel Európa Fit****, Hévíz). Hotel Európa Fit ****
Készítette: Werner Gábor. Tartalomjegyzék Általános Szabadidős lehetőségek Szolgáltatások Parkolás Internet Parkolás Érkezés dátuma Kijelentkezés Lemondás.
Kastélyok és várak szerepe a turizmusban
Nagycenk-Széchenyi kastély
Tiszafüredi Halas Napok
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
E G E R S Z A L Ó K A Bükk hegység lábánál Eger szomszédságában, a Laskó patak partján találjuk a közkedvelt kis települést, Egerszalókot. A falu első.
Szigetszentmiklós Készítette:Bakos Márk. helység elnevezése a földrajzi környezetére és védőszentjére utal. A város címere szabályos tárcsapajzs. A címer.
Készítette: Panghy Bence
Hotel Kapitány **** Wellness és konferencia Sümeg.
Álomvár Földváron Hotel Főnix Szálloda és Tréningközpont ****
Budapesttől 1 óra kényelmes autóútra, Balatonkenese központjában, csendes, romantikus kis utcában, balatoni panorámás családi ház 15 éve működik VENDÉGHÁZKÉNT,
E G E R S Z A L Ó K.
Veresegyház.
Egynapos osztálykirándulás
Egynapos osztálykirándulás
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás
Előadás másolata:

tételhez Puchner Kastélyszálló **** Bikal Készítette: Panghy Bence

Bikal a Dél-Dunántúlon található, a Mecsek lábánál, Budapesttől 185 km-re. A falu nevének jelentése bükk-al, vagyis "bükkös erdő alja". Első okleveles említése 1325-ből való. A kastély épületét 1840-es évek végén, újklasszicista stílusban a Puchner család építette ben műemlékké nyilvánították. Egy több mint hat hektáros ősfákkal övezett park öleli körbe. A szálloda 1996-ban nyitotta meg kapuit, 2005-ben felújításra került sor. Fürdőház, sportközpont, grillterasz, négyszáz fős konferencia központ, gyermekjátszótér, állatsimogató és egy kis kerti tó várja az idelátogatókat. Házi kedvenceket (térítés ellenében) szívesen látnak. A kastélyról

A kastélyszálló szomszédságában elhelyezkedő Élménybirtokon részt vehetünk a középkori életben, megismerkedhetünk a reneszánszkori ember szokásaival, mesterségeivel, különlegességeivel és a hétköznapi életével. A birtok a vendégfogadás és élményszerzés minden adottságát „bevetve” kívánja egyszerre több nemzedék számára biztosítani a szórakozás, a kikapcsolódás, a játék és a tartalmas időtöltés, valamint a testi-lelki feltöltődés feltételeit a 7,5 hektáron elhelyezkedő birtokon. Az élménybirtok

A vendégek különböző hangulatú szobák közül választhatnak: Romantikusoknak a kastély, a wellness imádóinak a fürdőház, baráti társaságoknak, cégeknek a vendégházakat ajánlják. Ma, a kastély épületében három szinten 16 szoba található. A patinás, de kényelmes bútorokkal berendezett szobák és termek korabeli hangulatot idéznek. Minden szobánk telefonnal, minibárral, egyedi fürdőszobával, televízióval, klímaberendezéssel és széffel felszerelt júniusában került átadásra XVIII. századi, francia mintára épült udvarházunk, mely 3 szinten 31 szobával, szintenként más és más hangulatban és elrendezéssel várja a Vendégeket.

400 fő befogadására alkalmas konferenciaközpontunk termei szekciókra bonthatók. A termek kiemelkedő technikai felszereltséggel rendelkeznek. Megtalálható itt a projektor, flip-chart, televízió, videó, tolmácsberendezés, diavetítő, írásvetítő. Exkluzív éttermünk és bortrezorunk a különleges ízek, és zamatok kedvelőit szolgálja. Rendszeresen rendezünk ínyenc vendégeink számára különböző népek ételeinek és italainak íz világát felelevenítő borgála vacsorákat.

Sportközpont szolgáltatásai:  bowling  fitneszterem  fallabda  biliárd  asztali foci  asztali tenisz  darts  koktélbár

Szobaárak A szobaárak tartalmazzák a szállást, a svédasztalos reggelit, a medencék, a pezsgőfürdők, a gőzfürdő és az infraszauna használatát. Félpanziós ellátás: felnőtt Ft/felnőtt/étkezés éves gyermek részére Ft/gyerek/étkezés 6-12 éves gyermek részére Ft/gyerek/étkezés 6 éves kor alatt 500 Ft/gyerek/étkezés Teljes ellátás: felnőtt Ft/felnőtt/éj éves gyermek részére Ft/gyerek/éj 6-12 éves gyermek részére Ft/gyerek/étkezés 6 éves kor alatt Ft/gyerek/étkezés Parkolási díj: 300 Ft/autó/éj Fizetési lehetőségek: készpénz Visa, Mastercard Üdülési csekk SZÉP Kártya Erzsébet utalvány

Elérhetőségek Cím: 7346 Bikal, Rákóczi u. 22 Telefon: / / / Fax:+36-72/

Köszönöm a figyelmet!