Az évezred szabadtéri csapatjátéka huLasertag. CSAPATJÁTÉK A Lasertag egy új csapatjáték, amely fejleszti a stratégiai gondolkodást, a vezetői készségeket.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
XXII. Koinónia genézius thábor Hidegszamos 2011 július 13 (Szerda) – július 19 (Kedd)
Advertisements

Érték-e még a család? SzülőSuli 1.
Tájékoztatás a szakmai programok megvalósításáról június 26. BARTÓK TAMÁSNÉ.
Alkudozás.
• Önálló számítógépek összekapcsolt rendszere • Két számítógép akkor összekapcsolt, ha információcserére képesek • Az összekapcsolás többféle módon történhet,
Challenge Teamwork Adventure GPS multinavigation Outdoor Education Leadership Expeditions Complex outdoor problem solving exercises Creativity Adventure.
© Contakter Iroda Kft Minden jog fenntartva! VV. ( Névadó szponzor neve) Balaton- Átrepülő Nemzetközi Hőlégballon Verseny és Fieszta Média, és szponzorációs.
MAGYAR LÁBTENISZ SZÖVETSÉGI VERSENYEK  Magyar Lábtenisz Szövetség.
HAJDÚSZOBOSZLÓ ⁄ Hajdúszoboszló Közép-Európában, Magyarország keleti részén található. Európa híres pusztája, a Hortobágy és a mozgalmas nagyváros, Debrecen.
T Á J É K O Z T A T Ó Marik Péter produkciós vezető Merlin Communications.
Utcai és lakótelepi szociális munka
Önkéntesség Miért is jó a Nyíregyházi Főiskola diákjaként önkéntes munkát vállalni és miért különösen jó ez egy Tanodában? Készítette: Hajdu Zsolt és Dudás.
A GPSGames.hu bemutatkozik GPSGames.hu – Játék műhóddal! GPSGames.hu GPSGames.hu – Játék műhóddal! GPSGames.hu.
Játéktár-tréning A kreatív gyakorlatok, szituációs játékok tréningje vezetők, trénertársak, moderátorok, animátorok, belső oktatók, pedagógusok részére.
Travel Incentive Április 12. Dubai utazási promóció
DINO LITE DIGITÁLIS MIKROSZKÓP.
MRGSZ Stratégiai terv Verzió: 2. RC2. JÖVŐKÉP Aktuális MRGSZ cél: Láthatóvá tenni a a rögbit Magyarországon és a Magyar rögbit Európában!
„ „HATÁRTALANUL” kirándulás
Táplálkozz tudatosan! program Bemutató prezentáció.
Nyitó rendezvény „Motiváló képzések és kapcsolódó szolgáltatások a ”Pro-Team” Nonprofit Kft-nél.” TAMOP A2-12/ október 18.
Disney Csatorna. 2 ›A Disney Channel Worldwide a világ gyermekcsatornáinak legsikeresebb portfoliója; a gyermekek fejlődését elősegítő, 98 családi csatornájával,
Óvodások a természetben SzatmáriAdrienn Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóság, Oktatási és Turisztikai Osztály Sopron,
FreedomRocks Vezetői Tréning. Tervezés FŐCÉLOK CÉLOK SZABÁLYOK RENDSZER EREDMÉNY.
Az üzleti öltözködés szabályai Dr. Ács Klára – Magyar Divat Szövetség
Hogy élted egyáltalán túl??
Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése –Második szint Harmadik szint –Negyedik szint »Ötödik szint 1 ENERGETIKAI SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS KOLLÉGIUM „ESZI”
Van élet az olaj után?!- A négy fő elem, mint alternatív energiaforrás
Az összehasonlító geometria elemei
A pendrive.
Csapatépítés Egyénekből álló csoportok egységes ereje építette fel Egyiptom piramisait!
Kognitív modellek, sémák, attribúciók
MELLÉRENDELŐ ÖSSZETETT MONDATOK
Szilvásvárad turizmusa
Vírus típusú csaj: Észre sem veszed, és beköltözött a lakásodba, mindent kisajátít. Internet típusú csaj: Fizetned kell, hogy hozzáférjél.
Társkereső Hölgy keres urat
A pálya 5 mezőnyjátékos és 1 kapus lehet maximum a pályán egy csapatból. Ha egy csapat leviszi a kapusát, akkor helyette egy mezőnyjátékos jöhet fel.
JÓ REGGELT!.
Uram, mérhetetlen Isten, Hozzád kevés minden szó, a Te dicsőséged, fényed meg nem fogalmazható. Megint szótlan állok itt, nem értem, mért szeretsz… Más.
Mit árt ember nekem, hisz te vagy Istenem
SzülőSuli 5. Hogyan határozza meg gyermekünk jövőjét párkapcsolatunk és jelenlegi családmodellünk? Tölgyesi Klára Pécel, Egylépcső.
Nova Alpin Kft Rákóczi 2. sz. barlang rekonstrukció 2012.
Győr Pláza Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület „SzínStér” Szenvedélybetegek Alacsonyküszöbű Ellátása Győr.
A golf pálya 61 hektáron elterülő, gyönyörű természeti környezetben található, Debrecentől 25 km-re, 25 perc távolságra gépkocsival. 1 Boya Eagles Golf.
Látjátok! Ők az ellenfelek…
Okoskamera és megfigyelőrendszer
Jó reggelt!.
Érzelmi intelligencia
U NIVAC 1 Készítették: Gőz Laura Boldizsár Henrietta.
Nem minden az aminek látszik…
- szervezetfejlesztési (csapatépítési) tréning, - kommunikációs tréning, - 8 alkalmas nyílt nap, - sajtónyilvános záró rendezvény szervezése.
A két- és többnyelvűségről Vélemények és gondolatok.
BIHARINÉ dr. KREKÓ ILONA főiskolai docens
A képszerkesztési eljárások gyakorlata Microsoft Picture Manager 3. témakör:
TÁMOP E-13/1/KONV „A 21. század követelményeinek megfelelő, felsőoktatási sportot érintő differenciált, komplex felsőoktatási szolgáltatások.
Belülről Vezetés “Egy teljes élmény magadért” 12 év – 50 csoport – 400 ember 12 év – 50 csoport – 400 ember A MEGÚJULÁS NAVIGÁTORA ÉLET ERŐ MŰHELY Cséffalvay.
Kamarai HR Konferencia GYMSKIK 2012.április 19..
Fordította: Hornok Miklós. Versenyzési formák: Rövid játszmák ( 4-ig ) Rövidített játszmák 3 nyert szettre Előny nélküli számolás Többszörös verseny.
Outdoor-indoor mozgásprogramok 2.
Készítette: Lőrincz Ágota óvodapedagógus
Pedagógiai és Kommunikációs Szakmai Kollégium
A királyréti kirándulás Azért tetszett a kirándulás, mert utaztunk kisvonattal is. Amikor leszálltunk a kisvonatról,a tanösvény felé vettük utunkat. A.
Győr Pláza Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület „SzínStér” Szenvedélybetegek Alacsonyküszöbű Ellátása Győr.
Operatív HR helyett stratégiai HR: történetek a Generali életéből
Globális Gazdaságtörténet MSC összefoglalás Dr
Globális Gazdaságtörténet MSC összefoglalás Dr
Játékosított kooperációs tréning a hatékony közös munkáért
Videójátékok veszélyei
A BIIRSZ tegnap, ma és holnap;
Világ legszebb popói verseny
Magyar Világörökség Kiemelkedő természeti és kulturális kincseink.
Előadás másolata:

Az évezred szabadtéri csapatjátéka huLasertag

CSAPATJÁTÉK A Lasertag egy új csapatjáték, amely fejleszti a stratégiai gondolkodást, a vezetői készségeket és a csapatmunkát. EREDETE A Lasertag szélsebesen hódítja a világot, hiszen ötvözi a paintball, az airsoft és a régebbi beltéri lézerjátékok valamennyi előnyét. HELYSZÍNEK A Lasertaget lehet akár a szabadban (outdoor) akár beltéren (indoor) játszani: erdőben, parkban, barlangban, laktanyában, szállodák, panziók kertjeiben, sőt akár egy hétköznapi irodaházban is!

NINCS LÖVEDÉK A paintball-lal ellentétben a Lasertag puskák nem lőnek ki semmiféle lőszert, találatkor nincs fájdalom. Nem kell védőruházatot, maszkot viselni. A játék sokkal kényelmesebbé és tisztábbá válik. Nem szennyezi a környezetet sem, így új és izgalmas helyszínek vonhatók be. BIZTONSÁGOS A lézerpuskák infravörös fénnyel működnek, egészségre teljesen veszélytelenek. Pontosak, nagy hatótávúak és beépített csalás- figyelővel rendelkeznek. TEAM-BUILDING Hölgyek és urak számára egyaránt vonzó játék a Lasertag, C soportépítő tréningek és incentive rendezvények izgalmas élménnyé való varázsolására kiválóan alkalmas. A játék végén számítógéppel személyre szóló kiértékelés készíthető a játékosok teljesítményéről.

Hárosi Brigitta : KAPCSOLAT