ÁDÁM-ÉVÁS VICCEK click.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
8 Klikkelj az egérrel!.
Advertisements

Feltehetek egy kérdést?
Gezongen door Dana : Dana Winner Vertaling Paul wammes “Conquest of Paradise” "Verovering van Paradijs" "Verovering van Paradijs" Isten azt szeretné,
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Tisztelet - dicsőség Jon Palmer.
Tedd fel a kérdést magadnak: Miután elolvastad a levelet!!!
Tedd fel a kérdést magadnak, miután elolvastad a levelet!!! “Elfussak ?"
Jézus (tudományos) halála
A Biblia emberképe Az Univerzumban 1 milliárd galaxis van
(A tudomány szemszögéből)
Először megtűrnek téged, később nevetnek rajtad, később harcolnak ellened, megtűrnek téged, később nevetnek rajtad, később harcolnak ellened, majd győzöl.
A történelem legnagyobb személyisége Jézus Krisztus volt.
Éva az Úrhoz.
Amikor közeledtek Jeruzsálemhez, és Betfagéba, az Olajfák hegyéhez értek, Jézus elküldött két tanítványt, és ezt mondta nekik: „Menjetek az előttetek.
Micimackó egy igaz történet
 Klikkelj az egérrel! :20:48
Óda Anyuhoz.
ALAPIGE: 1Kir 3,
Lekció: 2Móz 20, 1-17  1Akkor mondta el Isten mindezeket az igéket: 2Én, az ÚR, vagyok a te Istened, aki kihoztalak Egyiptom földjéről, a szolgaság házából.  
A Paradicsom és a Pokol.
Élt egyszer egy dombtetőn három fa
Isten akarata-e, hogy megházasodjam? A házastárs kiválasztása.
TRÉFÁK 6. saját gyűjtésből Készítette: Kovácsné Balla Györgyi.
Névnapodra Szeretettel!
Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelented magát a világot. Gabriel García Márquez.
Három nõ egy balesetben meghal és felmennek a mennyországba.
Napra Valentin.
- Uram, Önt meg kell műtenünk! - Azt már nem! Akkor inkább meghalok! - Ó, az egyik nem zárja ki a másikat!
Tedd fel a kérdést magadnak: “Elfussak ?" Miután elolvastad a levelet!!!
Megkértem Istent, hogy vegye el a büszkeségemet, de Ő azt mondta: NEM!
Úton böjtben Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
JÓ REGGELT !.
Kenyered és borod táplál engem, Te gyógyítod szívem, hogyha fáj. Maradj velünk, úgy kérünk, Jézus, maradj velünk! Tiéd leszek, Néked élek már!
Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !. Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság.
A Mennyben fenn a trónusnál a Krisztus értem közbenjár
„Ha az ÚR nem építi a házat, hiába fáradoznak az építők
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
AZ ATEISTA FILOZÓFUS.
Kedves Fiam ....
Készítette: Jon A. Palmer
ISTEN KIRÁLYSÁGA Készítette: Jon A. Palmer. Isten királysága  Azért vagyunk a földön, hogy megváltoztassuk a forgatókönyveket…
Hálás vagyok, hogy hallhatok. Nagyon sok ember süket.
Tedd fel a kérdést magadnak: “Elfussak ?" Miután elolvastad ezeket a gondolatokat!
Kértem Istent ….
A szónoki beszéd típusai
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
A történelem legnagyobb személyisége Jézus Krisztus volt. Mózes első könyve 1:1 A Biblia legelső mondata ez: Kezdetben teremtette Isten a mennyet és a.
All we love, we left behind
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
CIGÁNY VICCEK....
Szerkesztette: Ballán Attila
A második világháború alatt egy férfi három hétig egy mentőcsónakban hánykódott, míg végre megmentették. Amikor megkérdezték, hogy tanult-e valamit ebből.
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Isten mondta.
Ádám & Éva... Néhány Évával töltött nap után Ádám Istennel sétál a paradicsomban. Ádám elmondja az Istennek mennyire boldog, hogy Éva itt van vele, milyen.
Szerkesztő: Zolidoki Te azt kérdezed, szeretlek-e téged, én azt felelem, veled maradok, mert örülök a szemedben a fénynek, mely minden sarkot puhán.
RENDŐRVICCEK.
Református istentisztelet 2014 december 21 advent negyedik vasárnap.
A gazdaság a szakadék szélén áll, De jövőre egy nagy lépést teszünk előre !
Vicceljünk … 15. Fáraszt ó ! Adó bevallás.
Egy kanal, egy csesze vagy egy vödör?.  Az elmegyogyintezetben tartott intezeti bemutato utan az egyik latogato megkerdezi az intezetvezetö professzort,
Tedd fel a kérdést magadnak: Elfussak ? Miután elolvastad a levelet!!!
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
A történelem legnagyobb személyisége Jézus Krisztus volt.
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Előadás másolata:

ÁDÁM-ÉVÁS VICCEK click

- Tudod, miért Ádámot teremtette. először az úr. - Nem - Tudod, miért Ádámot teremtette először az úr? - Nem. - Mert tudta, hogy nővel kezdeni hülyeség.

A tanító megkérdi Mórickát: - Mondd meg, fiam, ki volt a legelső ember? - Albert Flórián - feleli kapásból Móricka. - Te szamár! - fakad ki a tanító. - A legelső ember Ádám volt. - Na igen - bólint rá Móricka -, ha a külföldieket is számítjuk.

Tanító bácsi: - Az ember Ádámtól és Évától származik Tanító bácsi: - Az ember Ádámtól és Évától származik. Móricka megszólal: - Nekem a Papa azt mondta, hogy a majomtól származunk! - Igen Móricka, de most nem rólatok van szó!

Egy pasas bemegy a jelmezkölcsönzőbe. - Szeretnék egy fügefalevelet, mert Ádámnak akarok öltözni. - Rendben, itt van, tessék felpróbálni! - Ez kicsi... - Tessék, itt egy nagyobb... - Hm... ez is kicsi. Nincs nagyobb méret? - Tessék! - Ez is kicsi. Van még nagyobb? - Sajnos nincs... akkor, uram, ne akarjon Ádám lenni, hanem dugja inkább a micsodáját a fülébe, és öltözzön inkább benzinkútnak!

- Milyen nemzetiségű lehetett Ádám és Éva - Milyen nemzetiségű lehetett Ádám és Éva? – - tették fel a kérdést a Ceausescu időkben. - Természetesen román. Meztelenül jártak, éheztek, ha enni akartak, almát kellett lopniuk... Ennek ellenére úgy tudták, hogy a Paradicsomban élnek.

Ádám és Éva ölelgetik egymást az Éden fái alatt Ádám és Éva ölelgetik egymást az Éden fái alatt. Váratlanul feltámad a szél, felkap egy fügefalevelet, és sodorja, sodorja, keresztül az Édenen. Ádám felpattan, és a falevél után siet. - Micsoda alak! - bosszankodik Éva. - Ahogy meglát egy szoknyát, már nincs maradása.

A hitoktató megkérdezi a gyerekektől: - Na, milyen bűnt követett el Ádám? Pistike jelentkezik: - Tiltott gyümölcsöt evett. - Helyes... És mi lett a büntetése? - El kellett vennie Évát feleségül !

Ádám az Úrhoz: - Uram, ez az Éva olyan gyönyörű, én meg olyan csúnya vagyok! Miért alkottad meg őt? - Azért, hogy szeresd, öleld, s vele csodálatos gyönyörökben legyen részed. - Igen, Uram! De Éva ... olyan.. kicsit butácska! Miért Uram? - Azért, hogy el tudjon viselni téged!

Ádám féltékenykedik: -Éva, miért nem űzöd el innen ezt folyton körülötted ólálkodó kígyót? - Mert olyan szép hosszú farka van! Különben is nagyon unom már, hogy szeretkezés közben folyton az almáimat harapdálod!

Éva féltékenykedik: -Ádám, te engem csalsz egy nővel! -De, drágám! Rajtad kívül nincs számomra egyetlen nő sem a világon! Éjjel Ádám arra ébred, hogy Éva matat a testén. Hát, te mit csinálsz? Számolom a bordáidat!

A tiszteletes úr megkérdezi a vizsgán: - Mondd meg, fiam, miért űzte ki Isten a paradicsomból Ádámot és Évát? - Azért, mert az első alma után a többit is megették volna.

Találós kérdés I.: - Mi a különbség Ádám és Éva között? - Semmi! Ami kis különbség van , az egybeillik!

Találós kérdés II.: Mi a különbség Ádám és Éva között? Semmi! Néha Éva is ád ám!

VÉGE