MARINA HOTEL AZ ÖBÖLBEN

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
PÁRIZS A KÖZÉPKORBAN Kattintással tovább…..
Advertisements

„Karos” Boni Termál Panzió Ahol pihen a család ! „Karos” Boni Termál Panzió ………..Ahol pihen a család ! Bemutatjuk Zalakaros legújabb családbarát panzióját.
Vitorlázás Horvátországban. 1.nap • Szombat reggel 7 órai indulással dél körül a Plitvicai tavakhoz érkezünk. Magánháznál a szállás birtokba vétele után.
A két vízi út között ugyanis 24 m (!) a szintkülönbség!
2011 Augusztus ig Prága. Panorama Hotel Prague ****
A könyvtár és az Internet mindenkié A világ a könyvtárban, a könyvtár a világban.
Gyülekezeti tábor - Balatonkenese
okostelefon alkalmazások a turizmusban
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
Készítette: Albert Krisztina
Fiatalság kezében a jövő!
Zene: John Lennon - Imagine London délkelet-Britanniában van, a legnagyobb város az Egyesült Királyságban, és évszázadokon át fővárosa a Brit Birodalomnak.
Németországi beszámoló  Fontos információkról  Érdekes kirándulásokról  Színvonalas képzőhelyekről  Kedves emberekről  Szokatlan dolgokról  Precíz.
Velencei Termálhotel és Spa. Magyarország Termálvizei:  Az ország területének 80%-a alatt termálvíz készlet van.  Hazánkban van az ötödik legnagyobb.
Kritika érte a sajtót. Jogos kritika…?!?! Nem foglalkozik eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz.
Club penguin Waddle around and new meet friends!.
Hogy élted egyáltalán túl??
A Hangzhou öböl hídja Kína
Fotók egy mexikói narkóvezér házából, miután letartóztatták.
Befejezéséhez közeledik a világ legmagasabb épülete
A két vízi út között ugyanis 24(!)m. a szintkülönbség!
A világ legnépszerűbb turisztikai desztinációi Készítette: Gyarmati Zoltán Hajdú Júlia.
Készítette: Bojtár Veronika
Budavári Palota funkciójának, struktúrájának fejlesztése
2010 Július 23.. Egy Roosevelt téri irodaház ötödik emeletén nyílt meg ma délelőtt a főváros első magánkórháza. A Dr. Roose Magánkórházban egy szülés.
BALATONBOGLÁR APARTMANHÁZ.  Az épület Balatonbogláron, a Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár felett tálalható. A parttól mindössze.
5. Kutatás Panama-csatorna, Szuezi-csatorna, Gibraltári-szoros
Készítette: Rácz Imre Vince
Danubius Hotel Gellért A magyarországi székhelyű Danubius Hotels Group ötvenhat szállodájának egyike a Gellért Hotel, és egyike Európa legjelentősebb.
Készítette: Szőke Gréta. A Művészetek Palotája egy többfunkciós kulturális létesítmény.Palotája Három művészeti ág kedvelőinek ad otthont : Zene Vizuálisművészet.
( ) Készítette: Tóth Evelin júliusában nyitotta meg kapuit Siófokon a Balaton-régió legnagyobb 4 csillagos szállodája. 222 szoba: légkondicionált,
BÍZOL AZ ÚJ TECHNOLÓGIÁKBAN. A torony amit látunk A hotel Las Vegas Nézd meg közelebbről! Látsz valami különlegeset?
Hearst kastély Kalifornia Készítette: Dr Bajzák Tamásné 2008.
Tihany.
Veresegyház Veresegyház fő fejlesztési irányai és céljai meghatározására, alapos információgyűjtést, és széleskörű tájékozódást követően került sor. Az.
Utazás 33. Nemzetközi idegenforgalmi kiállítás Futár Veronika Monor, február 15.
Dubai, a fények városa Szerző: Tari Tímea SZTE-GYTK
Gondolkodjunk el ! Zene A változások már léteznek!
Spirit Hotel Thermal Spa
TUDTAD?Ha Kínában egymillió közül sem találni nálad jobbat……akkor csak egy vagy az 1300-ból!Hamarosan Kínában beszélnek majd legtöbben angolul.India lakosságának.
Ergonómia II. (vendégterek) Készítette: Ősz Dániel és Nagy Zsolt
Dubai "Egy más világ".
BAHRAIN.
ZENE: Ana Bashak (Amal-Maher) AUTOKLIKK A Bahrein Királyság államformája alkotmányos monarchia. Az Arab (Perzsa) öbölben, Szaud Arábiától keletre fekszik.
A cseh származású Daniel Swarovski 1895-ben alapította meg kristályékszereket készítő/csiszoló cégét. Márkajegyéül az Alpok ihlette havasi gyopárt választotta.
A világ 20 -ik legnagyobb városa – Beijing, Kína 12 millió lakossal.
Anglia- Portsmouth.
Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, a közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít.
Készítette: Werner Gábor. Tartalomjegyzék Általános Szabadidős lehetőségek Szolgáltatások Parkolás Internet Parkolás Érkezés dátuma Kijelentkezés Lemondás.
Kastélyok és várak szerepe a turizmusban
Nagycenk-Széchenyi kastély
A BAHA’I KERT (IZRAEL) A VILÁG NYOLCADIK CSODÁJA.
CAPRI ANACAPRI Továbbítás kattintásra.
Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít.
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
Új Japán luxusvonat A JR Japán vasút naponta 16.8 millió utast szállít Japánban, és 1688-állomása van. Csaknem dolgozót foglalkoztat, az irodái.
SZINGAPÚR Épül Szingapúr egyik büszkesége a Marina Bay Sands Hotel eszem.
Sergei Bobkov Csodálatos Fa-forgács mûvészete
A Hormuzi-szoroson áthaladva jutunk a Perzsa-öbölbe. Itt az olajból meggazdagodott Arab Emírségekben a természet adta lehetőségeket változtatják meg,
A világ 7. legszebb villamosvonalán
Arquitectura del futuro Marta Carretero Clic para avanzar.
ONLINE SZERENCSE CSILLAG ISTVÁN PR. I. ONLINE CASINO  Az Interneten működő Online Kaszinók megjelenését a fejlett, nagy biztonságű Sofware fejlesztések.
Az autóbuszos turizmus támogatásának fontossága az EU tagállamaiban Stephen Smith Elnök Autóbuszos Turizmus Európai Szövetsége.
Sao Paulo.
NÉMETORSZÁGELTZ-VÁRA
Sopron, Csik Ferenc uszoda fejlesztése
Kolozsvár.
Tiszta iszonyat a Wall-Street
A Hangzhou öböl hídja Kína
Arquitectura del futuro Marta Carretero Clic para avanzar.
Előadás másolata:

MARINA HOTEL AZ ÖBÖLBEN SINGAPUR MARINA HOTEL AZ ÖBÖLBEN Zene: André Rieu – La vie continue

MARINA HOTEL

Szingapur szabadidő komplexuma a homokos öbölben és a jachtkikötő. Bevásárlóközpont, kaszinó, szálloda és egy tetőtéri kert: új „szín” a városban Szingapurban, 2010. június végén részlegesen nyitotta meg kapuit.

Az építőművészek mint egy koronát tették a Skypark-ot (Égipark) a Marina Hotel tetejére, benne medencével. Az épület három tornya, egyenként 50 emelet magas. A fenti hosszúkás szerkezet hasonlít egy hajóra és annak orra alatt van (a kép jobb oldalán) a szálloda 2560 szobája, ez jelenleg a világ legdrágább szállodája.

Minden vásárló használhatja a kültéri medencét és a tetőkertet. Az 5 csillagos szálloda A Marina Bay Sands-nek 2500 szobája/lakosztálya van. Lesz még 18 fajta különböző elnöki lakosztály és szobák az elnökválasztások idejére. Minden vásárló használhatja a kültéri medencét és a tetőkertet.

A Marina Bay Sands-ban 4 emeletes óriási kaszinó működik A Marina Bay Sands-ban 4 emeletes óriási kaszinó működik. A játékok szerelmesei átadhatják magukat a Baccarat, a Blackjack, a Rulett és más játék örömének.

Versenyezhet Las Vegas-szal A komplexum, amelynek ára közel 6 milliárd $, egyedülálló Szingapurban. Készítette a Las Vegas Sand és más hasonló struktúrák tulajdonosa; állítólag felveheti a versenyt az amerikai város legnagyobb játékkaszinó hoteljeivel.

Szabadidős létesítmények A komplexumtól azt várják, hogy nagy forgalmú turisztikai attrakció lesz. A jövőben még más épületek is nyílnak meg: színházak, múzeumok és még egy „Kristály pavilon”. A The Lion King társulata 2011-ben telepedett le a meglévő két színház egyikében.

A Skypark úszómedencéje, amely felteszi a koronát a Marina Bay Sands Hotel tornyára a legfelső szinten.

Ez a világ legnagyobb szabadtéri uszodája ilyen magasságban. A végtelen... és azon túl! A medence hossza 150 méter, háromszor akkora, mint az olimpiai úszómedence.

A szálloda 10.000 embert foglalkoztat majd…

…a tetőtéri medencéből a kilátás valami fenséges…

Múzeum a szálloda lótuszvirág alakú lábainál...

Múzeum a szálloda lótuszvirág alakú lábainál...

Vizisétány A komplexumban van egy csatorna, amelyen hajótúrák lehetségesek, hagyományos kínai kenuval, amelyek hasonlítanak a 17. századi gondolákra.

…ha népszerűvé válik… A létesítményben 74.000 m² a kereskedelmi terület, remélik, hogy sok turista költekezik majd itt. A cél: naponta 70.000 és évente 18 millió látogató.

A függő kert A Sands SkyPark-ba ez függőkert van telepítve a teraszon, amelynek területe 1, 2 hektár. 250 fajta fa és 650-féle növény, ez egy zöld oázis az égen.

Bárok és éttermek A SkyPark is tartalmazni fog számos éttermet és társalgót, mint a Marina Bay Club. A befogadóképessége 3900 fő lesz.

Készítette: Jean-Marc – 11 Septembre 2010 VÉGE Készítette: Jean-Marc – 11 Septembre 2010 Fordította: Marcsi