És ez így vagyon….

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Advertisements

JÉZUS KRISZTUS A SZERETET „SZÉLSŐSÉGE”
Készítette: Jon A. Palmer
8 Klikkelj az egérrel!.
Készítette : Mgr. Meleg Mária hittanár
Kis Angyalkák.
A Női Szavak Értelmező Szótára
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Csendes pohárköszöntő újév reggelén
A munka, mint teremtettségünk része Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) Próbaidős tag KÁTÉ 2010/ 5. rész.
Panasz utca Elköltöztünk
férfivá és nővé teremtette őket.
Készítette: a Dalai Láma
Szeretném ezt visszakapni! Működik!
Küldd el ezt a szívet mindazoknak, akiket nem szeretnél elveszíteni 2009-ben, nekem is, amennyiben nem akarsz elveszíteni. Sorolj fel 12-t közülük! Lássuk.
 Klikkelj az egérrel! :20:48
Két magzat beszélget az anyja hasában …
Kutya nélkül élni lehet,de nem érdemes.
Az igazat mondó Csokoládé.
A varázslat világába lépsz be...
… 20on alúliaknak tilos ! A kockázatok és mellékhatások tekintetében, kérjük olvassa el e terméken található tájékoztatót,tartsa be vagy kérdezze meg ifjúságát!
ANTOINE DE SAINT- EXUPERY Gondolatok „A kis herceg” című könyvből.
A sütemény.
Szeretném ezt visszakapni! Működik! Megfontolandó.
A következő sajtóhirdetéseket a Szingapuri Egyház adta fel.
Zene: Claydeman Klikkelj!
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
Családom eredetéről. Kislányom azt kérdezte anyukájától: „Egyáltalán – hogyan kezdődött az élet ezen a Földön?" Anyukája így felelt: „Isten megteremtette.
Kőbe vésve.... Két barát ment a sivatagban. Összevesztek, és az egyik képen törölte a másikat, aki megsértődött. Anélkül, hogy szólt volna bármit is,
Védőangyal!.
Az igazat mondó Csokoládé.
A legerősebb kívánság      .
Kis Angyalkák.
A varázslat világába lépsz be.... egyetlen pillanat alatt...
7. évfolyam 6. lecke (vázlat)
Klikk az ENTER-re a továbblépéshez.
Olvasd lassan és csendben!.
EZ 1 KÖRLEVÉL NE SZAKÍTSD MEG ! HA ELJUT EGY ETIOP GYEREKHEZ LEGALÁBB FEHÉR NŐRE VERHETI !!! NAGYON FONTOS EZ A FEJLŐDÉSE MIATT ! HA VAN SZÍVED TOVÁBBKÜLDÖD.
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
Ne légy kegyetlen – Don’t Be Cruel Tudod, hogy várlak szüntelen, se éjjelem, se nappalom, de hogyha nem tudsz jönni, hát hívj fel telefonon, mondd, mi.
Tiéd vagyok, tiéd életem. Uram, Te vagy kegyelmes erős Isten
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
Afrikai teremtéstörténet
Későre jár, Elég volt már a napnak terhét hordani,
A FÉRFIAKról Zene: „Az igazi férfi”.
Kedves Fiam ....
Uram, Tehozzád futok, élő vízre szomjazom, közelséged, ó, mily jó énnekem. Kérlek, ne menj el tőlem, légy mindig segítségem,  Úgy kívánlak Téged, Istenem!
A BOLDOGSÁG TITKA.
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
All we love, we left behind
A gyermeki tisztaság és szeretet, minden aljasságtól mentes
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet, lehet hogy fontos!
Marcel Reynaert vízfestményei
Csángó mise - Kacsika, Ahogyan a zarándokút nyíregyházi résztvevői látták, gondolták, megélték Homonyik Sándor: Föld és ég gyermekei.
Nem az a kurva, aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg a kocsit, aztán este fáj a feje...
Személyiségteszt.
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Bölcsességek, aforizmák
Miért aggódsz?.
SZERETNÉM MEGHÍVNI AZ ÖSSZES BARÁTOMAT EGY BARBECUE PARTYRA. VÁROK MINDENKIT AZ ÚJ HÁZAMBA (Figyelmeztetek mindenkit, hogy hozzon magával valamit!!!)
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
Uram, Tehozzád futok, élő vízre szomjazom, közelséged, ó, mily jó énnekem. Kérlek, ne menj el tőlem, légy mindig segítségem, Úgy kívánlak Téged, Istenem!
A világ teremtése. Isten az első napon megteremtette az eget és a földet. Első nap.
Egyszer volt, hol nem volt, egy gyermek megszületni készült.
Családom eredetéről.
(Kattintásra is működik!)
Előadás másolata:

És ez így vagyon…

Isten megteremtette a szamarat és mondá neki: „Te vagy a szamár Isten megteremtette a szamarat és mondá neki: „Te vagy a szamár. Te reggeltől estig megállás nélkül fogsz dolgozni és nehéz terheket fogsz a hátadon cipelni. Füvet fogsz enni és buta maradsz. 50 évet fogsz élni.” A szamár pedig azt felelé: „50 évet így nagyon sok élni, kérlek, ne adj nekem többet 30 évnél.” És lőn.

Aztán teremté Isten a kutyát és mondá neki: „Te vagy a kutya Aztán teremté Isten a kutyát és mondá neki: „Te vagy a kutya. Te fogod vigyázni az ember javait, akinek a legalázatosabb barátja leszel. Azt fogod enni, amit meghagy maga után. 25 évet fogsz élni.” A kutya pedig ezt felelé: „Isten, 25 évet így élni túl sok. Nem kérek többet, mint 10 évet belőle.” És lőn.

Teremté Isten azok után a majmot. És mondá neki: „Te vagy a majom Teremté Isten azok után a majmot. És mondá neki: „Te vagy a majom. Te fáról fára fogsz ugrálni és úgy fogsz viselkedni, mint egy idióta. Nevetséges leszel és 20 évet fogsz élni.” Mondá a majom: „Isten, 20 évet élni, mint a világ bohóca, az nagyon sok. Kérlek, ne adj nekem többet, mint 10 év.” És lőn.

Végül teremté Isten a férfit és mondá neki: „Te vagy a férfi, az egyetlen értelmes lény a Földön. Az intelligenciáddal meg fogod hódítani az összes többi élőlényt. Uralkodni fogsz a Földön és 20 évet fogsz élni.” Válaszolt a férfi: „Isten, csak 20 évig férfinak lenni nem elég. Kérlek, add nekem a 20 évet, amit a szamár visszautasított, a maradék 15 évet a kutyától és a 10 évet, amit a majom adott vissza.” És lőn.

Isten így is cselekedett Isten így is cselekedett. Ezért van az, hogy a férfi 20 évet él, mint férfi, aztán megházasodik és 20 évet gürcöl, mint a szamár, nehéz terheket cipelvén. Aztán gyerekei lesznek és 15 évet, mint egy kutya fog élni, a házat fogja őrizni és azt eszi, amit a család meghagy neki. Aztán idős korára 10 évet, mint majom fog eltölteni, úgy viselkedik, mint egy idióta és az unokáit fogja szórakoztatni. És ez így vagyon…