A történet egy gimnazista lányról szól, akinek nem olyan átlagosak a napjai, mint a korabeli lányoké. Daiana nem a Földön született, hanem egy másik világban.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
SZELLEMEK Itt vannak körülöttünk… Nem hiszed???
Advertisements

SZELLEMEK Közöttünk vannak... Nem hiszed??? Várnak Rád !!!
Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
Biblia Levelez ő Iskola „Idegen vagyok a földön, ne rejtsd el el ő lem parancsaidat”
Egy tudományos felmérés részeként kutatók megkérdeztek néhány 4 és 8 év közti gyermeket arról, hogy szerintük mi a szeretet. A kérdésekre adott válaszok.
Megbocsátás és parancsba kapott szeretet
7 nap 7 hónap 7 év.
Csendes pohárköszöntő újév reggelén
Mese várandósságról és születésről.
Homokba írva Előszó, szereplők.
Fanfiction. fanfiction fan fiction „rajongói irodalom”,,fanfic’’ A fanfiction vagy fan fiction szó a magyar nyelvben is meghonosodott angol kifejezés.
Egy történet, amelyről érdemes elgondolkozni!
Történet a boldogságról. Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább.
Ebből keletkezett minden, ami látható és tapintható.
HELLER ÁGNES: FILOZÓFIA MINT LUXUS
Szilvási Lajos: Egymás szemében
Gondolatok a barátságról szeretettel barátaimnak
Karácsony készül, emberek. Szépek és tiszták legyetek
Húsvét az élet ünnepe.
Halottak napjára….
A Királyok Királyának élete. Sok - sok évvel ezelőtt élt egy király. Nem volt egy átlagos király. Más volt, mint a többiek. Miért? A legtöbb király palotában.
Feltűnt nekem, milyen zavarba ejtő tud lenni ez a kérdés: „Mit jelent: szeretni?”.
Tedd fel a kérdést magadnak: Miután elolvastad a levelet!!!
Tűnödtem… wondered: " Kik az én számítógépes barátaim ? "
Mikor még semmi nem létezett..
Szeretném ezt visszakapni! Működik!
„Nagy könyv” A könyv éve a Vetési Albert Gimnáziumban.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Bár az idő soha meg nem áll, és folyton-folyvást változik, a Karácsony áldása időtlen időkig megmarad, a béke, az öröm és a szeretet örök ígéretének.
Akiane Kramarik.
Két magzat beszélget az anyja hasában …
Jó keresztény Ön? Ha igen, akkor minden bizonnyal Ön is teljes mértékben ELHISZI az alábbi sarkalatos igazságokat, vagyis ön szerint is:
Isten?.
A költöi nyelv varázsa.
Történet a boldogságról. Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább.
ÉLETBÖLCSESSÉGEK Picasso illusztrációkkal.
Őszi képek – és a sikló…  Lapozáshoz majd kattints…
Az életedet TE írod.
BÁTOR VAGY GYÁVA (alamuszi) KERESZTYÉN VAGY?
Cicognani a bolognai Sant’Orsola Kórház gyermekosztályának vezető főorvosa.
Családom eredetéről. Kislányom azt kérdezte anyukájától: „Egyáltalán – hogyan kezdődött az élet ezen a Földön?" Anyukája így felelt: „Isten megteremtette.
Versek
Névnapodra Szeretettel!
Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelented magát a világot. Gabriel García Márquez.
Napra Valentin.
Szülőhazám! Zenével:.
Mosolyod nem kerül pénzbe, mégis sokat ér testvéred szemében.
Tiéd vagyok, tiéd életem. Uram, Te vagy kegyelmes erős Isten
Folyamodjatok az Úrhoz,
Mosolyod nem kerül pénzbe, mégis sokat ér testvéred szemében.
A csillagászat keletkezése
" Valami érthetetlen kapcsolat van a barátság és a csillag között.
Mi is az az Advent?.
Rózsa!.
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Szarka Zsuzsi
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
1Mózes2,16-17; Jób1,6-22 Ter 2, Az Úristen parancsot adott az embernek: „A kert minden fájáról ehetsz. De a jó és rossz tudás fájáról ne egyél, mert.
Ekkor még mindenki, friss és üde volt. A Szolnok Televízió is nyomon követett minket.
Bölcsességek, aforizmák
Új hálaének áldja Istent
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Bibliaolvasás: "Íme az ember olyanná lett, mint miközülünk egy: tudja, mi a jó, és mi a rossz. Most azért, hogy ne nyújthassa ki kezét, és ne szakíthasson.
Boldog Születésnapot!!! Igazából nem tudok mit mondani, mert azt, amit mondani szeretnék, nem lehet szavakban kifejezni. Beszéljen helyettem a zene. Egy.
BARÁTSÁG Anikónak szeretettel.
A Pun-Római háborúk.
Könyvekről Készítette: Baranyi Kata.   „A blog egy olyan periódikusan újabb bejegyzésekkel bővülő weboldal, amely ezek sorozatából áll, függetlenül.
Családom eredetéről.
Út a Vadonba CHRIS MCCANDLES.
Ó édes Jézus, ég és föld dicsőséges királya, Hozzád repes az angyalok alázatos imája. Édes igád terhe ellen föllázadt a gonosz szellem, Szívek trónját.
Előadás másolata:

A történet egy gimnazista lányról szól, akinek nem olyan átlagosak a napjai, mint a korabeli lányoké. Daiana nem a Földön született, hanem egy másik világban. Csecsemőkorában kellett a Földre hozni, amikor az ellenség rátámadt otthonára, és a kis hercegnőt akarta. Bátyja nevelgette a Földön, ám ő korán magára hagyta, így a kislány nevelőszülőkhöz került, akik nem törődtek vele. Daiana még most is velük él, bár mintha nem is léteznének egymás számára. Az iskolájában hasonlóképpen bánnak vele. Főhősnőnk senkivel nem létesített semmilyen kapcsolatot korábban sem, és ezután sem tervezi. Azonban mint azt már megszokhattuk ebben a korosztályban, Daiana is szerelmes lesz, szerinte viszont reménytelenül, mert végül is ki akarna egy rideg és szívtelen lánnyal járni, aki ráadásul még néma is?... A történet egy gimnazista lányról szól, akinek nem olyan átlagosak a napjai, mint a korabeli lányoké. Daiana nem a Földön született, hanem egy másik világban. Csecsemőkorában kellett a Földre hozni, amikor az ellenség rátámadt otthonára, és a kis hercegnőt akarta. Bátyja nevelgette a Földön, ám ő korán magára hagyta, így a kislány nevelőszülőkhöz került, akik nem törődtek vele. Daiana még most is velük él, bár mintha nem is léteznének egymás számára. Az iskolájában hasonlóképpen bánnak vele. Főhősnőnk senkivel nem létesített semmilyen kapcsolatot korábban sem, és ezután sem tervezi. Azonban mint azt már megszokhattuk ebben a korosztályban, Daiana is szerelmes lesz, szerinte viszont reménytelenül, mert végül is ki akarna egy rideg és szívtelen lánnyal járni, aki ráadásul még néma is?... Azonban hamarosan rá kell döbbennie, hogy a szerencse olykor forgandó, és nem csak szerelemre, hanem valódi családjára is rátalál… Azonban hamarosan rá kell döbbennie, hogy a szerencse olykor forgandó, és nem csak szerelemre, hanem valódi családjára is rátalál… Mindez csupán idő kérdése… Mindez csupán idő kérdése… Hell queen

1 fejezet egy nem szokványos nap

EGY ÚJABB SZOKVÁNYOS NAP… HMM… RÁADÁSUL MÉG AZ ES Ő IS ESIK…

MÁR MEGINT EZ A CSÖND… MONDHATNÁM, HOGY MÁR HOZZÁSZOKTAM, DE… HAZUDNÉK HA AZT MONDANÁM, HOGY MÁR HOZZÁSZOK- TAM…

Daiana! Ráérsz most pénte- ken? Szeretné- lek elvinni egy különle- ges helyre… Persze csak ha te is akarod… R I N G

Barati Tamara Hell Queen Pitt ceruzával készült az eredeti munka