Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ó édes Jézus, ég és föld dicsőséges királya, Hozzád repes az angyalok alázatos imája. Édes igád terhe ellen föllázadt a gonosz szellem, Szívek trónját.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ó édes Jézus, ég és föld dicsőséges királya, Hozzád repes az angyalok alázatos imája. Édes igád terhe ellen föllázadt a gonosz szellem, Szívek trónját."— Előadás másolata:

1 Ó édes Jézus, ég és föld dicsőséges királya, Hozzád repes az angyalok alázatos imája. Édes igád terhe ellen föllázadt a gonosz szellem, Szívek trónját bitorolja. De mi híven kiáltunk: Jézus a mi királyunk!

2 Ó édes Jézus, népeknek s királyoknak királya, Szent akaratod minden nép, minden törvény szolgálja. Te vagy az út, te a béke, uralkodók fényessége. Hazánkat is esedezve oltalmadba ajánljuk, Ó felséges királyunk!

3 Ó édes Jézus, keresztény családok szent királya, Te vagy, aki a szerelmet s a hűséget megáldja. Oltárod a család éke, szent Szíved a köteléke, A szülőknek példaképe, a gyermekek barátja És jóságos királya.


Letölteni ppt "Ó édes Jézus, ég és föld dicsőséges királya, Hozzád repes az angyalok alázatos imája. Édes igád terhe ellen föllázadt a gonosz szellem, Szívek trónját."

Hasonló előadás


Google Hirdetések