Spirit Hotel Thermal Spa

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ciprusi kaland.
Advertisements

KLUB OÁZIS Neckermann Klubszállodák
„Karos” Boni Termál Panzió Ahol pihen a család ! „Karos” Boni Termál Panzió ………..Ahol pihen a család ! Bemutatjuk Zalakaros legújabb családbarát panzióját.
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
Ha Te is szenvedélyesen szeretsz utazni, vagy szimplán csak szoktál utazni, akár a kikapcsolódás kedvéért, akár üzleti ügyben…
2011 Augusztus ig Prága. Panorama Hotel Prague ****
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás Hotel « O Shale » Yaremche központjában található, a Kárpátok Nemzeti Park területén. A szállásról.
A Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár hat fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra fontos információkhoz.
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Alap Termékek.
melyek a legsikeresebbek, miért működnek és mi várható a jövőben?
HAJDÚSZOBOSZLÓ ⁄ Hajdúszoboszló Közép-Európában, Magyarország keleti részén található. Európa híres pusztája, a Hortobágy és a mozgalmas nagyváros, Debrecen.
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
E l a d ó. Az étterem áprilisában nyitotta meg kapuit, miután teljes homlokzati és belső felújításon esett át. Pár perc sétával érhető el az Astoria,
Hotel Pátria*** (2356/04-es tételhez) Készítette : Kálmán Aliz.
A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér hét fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra.
Kis csoport szeptember
Balatonföldvár Neptun Apartmanház.
Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai.
Timax Kft. bemutatása Koncepció Építészeti tervek bemutatása
„ „HATÁRTALANUL” kirándulás
International Spa Association Nemzetközi SPA Szövetség
Tájékoztató az Erzsébet Királyné Szálloda fejlesztési terveiről, az üdülő turizmussal kapcsolatos lehetőségekről Mezei Alíz, Erzsébet Királyné Szálloda.
Incentive és prémium utak a Bono Utazási Központtól.
Gundel Étterem Budapest.
Németországi beszámoló  Fontos információkról  Érdekes kirándulásokról  Színvonalas képzőhelyekről  Kedves emberekről  Szokatlan dolgokról  Precíz.
Apponyi Kastélyszálló 2365/17
Vargáné Gálicz Ivett PhD hallgató Szent István Egyetem
Hotel Árkádia*** Készítette: Bércesi Richárd. A szálloda I. •2010 nyarán kezdte meg működését •Helye: Pécs történelmi belvárosa, Hunyadi úton, Széchenyi.
TISZTA MATRAC ELÉGEDETT VENDÉG Vegyszermentes Matractisztítás
Wellness lehetőségek A wellness, mint az egészségturizmus része.
Jelentkezési határidő: április 20.
2. Piaci gazdálkodás a szálláshely szolgáltatásban
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Zrínyi Ilona Általános Iskola
A helyszín bemutatása Programfejlesztési Központ XI.A.2.1.
2010 Július 23.. Egy Roosevelt téri irodaház ötödik emeletén nyílt meg ma délelőtt a főváros első magánkórháza. A Dr. Roose Magánkórházban egy szülés.
Danubius Hotel Gellért A magyarországi székhelyű Danubius Hotels Group ötvenhat szállodájának egyike a Gellért Hotel, és egyike Európa legjelentősebb.
Elhelyezkedése A Hotel Dzsungel a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn található. Egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a Nyíregyházi Állatpark kellős.
Albert Krisztina Hotel Residence****, Siófok.
( ) Készítette: Tóth Evelin júliusában nyitotta meg kapuit Siófokon a Balaton-régió legnagyobb 4 csillagos szállodája. 222 szoba: légkondicionált,
Készítette: Kálmán Aliz.  Elhelyezkedése  Tudnivalók  Természeti képződményei  Kiránduló célpontok  Építészet  Híres szőlőfajtái  Üdülés.
Készítette: Horváth Mónika
Cordial = szívélyesség, amely szívből jön Kiváló minőségű és kényelmes szálláshelyek kanári-szigeteki szívélyességgel és a vendégek részére nyújtott legjobb.
Vonzástényezők vizsgálata két fürdőváros példáján
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár. A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 2008 márciusában nyílt meg. A szálloda dús erd ő.
Ergonómia II. (vendégterek) Készítette: Ősz Dániel és Nagy Zsolt
Támogatói tájékoztató. A Magyar Ügyvédi Kamara november 15-én hetedik alkalommal rendezi meg a Magyar Ügyvédek Napját. Az egész napos rendezvény.
Utazás Kiállítás 2013 Szállodahatékonyság CSORDÁS IMRE Ügyvezető igazgató Accent Hotel Management Kft.
MARINA HOTEL AZ ÖBÖLBEN
UTAZÁS FÓRUM 2013 „T ö bb vend é get szeretnénk…” Kőnig Erika marketing igazgató stratégiai kapcsolatok, promóciók.
tételhez (Hotel Európa Fit****, Hévíz). Hotel Európa Fit ****
tételhez Puchner Kastélyszálló **** Bikal Készítette: Panghy Bence.
Készítette: Fürész Arnold, Korsós Dávid, Ruppert László.
Nagycenk-Széchenyi kastély
Azért egészségturizmus, mert:  Dinamikus fejlődés,  Rohanó életmód,  Célcsoport bővülés,  Pozitív gazdasági hatások,  2000.,  2003.,  ,
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
Szigetszentmiklós Készítette: Deminger Corinna.
SZINGAPÚR Épül Szingapúr egyik büszkesége a Marina Bay Sands Hotel eszem.
KERESLET ÉS KÍNÁLAT AZ EGÉSZSÉGTURIZMUSBAN 3. Előadás/Szeminárium
Nyugat-Dunántúli Termál- és Gyógyfürdők
Balaton „Tengernyi élmény itthon”. A legjelentősebb belföldi fogadóterület I-IX. hó: (22,2,%) A teljes vendégforgalom alapján második I-IX.
Álomvár Földváron Hotel Főnix Szálloda és Tréningközpont ****
Az osztrákok utazási szokásai Magyarországon, Rot-Weiß-Rot in Ungarn Bécs, május 10. Kovács Balázs – MT Zrt. ausztriai külképviselet.
Titicaca-tó 3821 méterrel a tengerszint felett fekszik, és ezzel a világ legmagasabban fekv ő hajózható tava. Az Andokban található, Peru és Bolívia.
India legdrágább vonata a
Paradigmaváltás a wellness szolgáltatások terén
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás
Tiszta iszonyat a Wall-Street
Pesti Nikolett és Nyiri Anna Sára
Előadás másolata:

Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár

A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája. A szálloda dús erdők és a festői hét tó közvetlen szomszédságában, pár perces sétára található a városközponttól. A sárvári Spirit Hotel Thermal Spa 2008-ban elnyerte a legjobb magyarországi wellness szálloda címet.

Szállodánk 273, egyedi és elegáns kialakítású szobával és lakosztállyal várja vendégeit. Minden szobához erkély vagy terasz, klímaberendezés, fürdőszoba, LCD TV, mini bár, szobaszéf és ingyenes internet csatlakozás tartozik. Az ágynemű anti allergén, de további garnitúrából is kínálunk választási lehetőséget.

A Spirit Hotel közel 10.000 m² alapterületű Oázis wellness- és fürdőrészlege 22 medencével és pezsgőfürdővel szolgálja a vendégek teljes körű kikapcsolódását. Az aktív pihenés szerelmesei élménymedencéinkben, 25 méteres úszómedencénkben vezethetik le a munkahelyi feszültséget és gyógyvizes medencéinkben pihentethetik fáradt izmaikat. A gondosan kialakított belső tér, a baldachinos nyugágyak, az élményzuhanyzók a nyugalom és harmónia színterei.

Gyógyászati szolgáltatásaink a szálloda saját kútjából feltörő, világhírű sárvári gyógyvízre épülnek, amely ez év nyara óta a Spirit gyógyvíz nevet viseli. A 250 millió éves forrásból, 1056 méter mélyről, 46 Celsius fokon feltörő víz kiváló a hagyományos balneoterápiás és a korszerű fizikoterápiás kezelésekre is

Vendégeink különböző kényeztető kezelések közül választhatnak: Spa kezelések Medical-Spa kezelések Szépségápolás Tisztítókúrák

Újjászületés pontról-pontra A mai rohanó világban nagyon fontos, hogy fittek és egészségesek maradjunk. Szállodánk mindent megtesz ennek érdekében. Újjászületés pontról-pontra

Az élményeket a felejthetetlen ízek teszik teljessé: legyen az könnyű reggeli, ínycsiklandó ebéd, vagy romantikus környezetben elköltött elegáns vacsora.

Spirit Hotel Conference Room Konferenciák, céges összejövetelek, továbbképzések, hétvégi tréningek, üzleti megbeszélések valóban sikeres lebonyolításában kulcsszerepet játszik a helyszín.

Köszönjük megtisztelő figyelmüket! Viszont látásra