Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár. A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 2008 márciusában nyílt meg. A szálloda dús erd ő.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ciprusi kaland.
Advertisements

KLUB OÁZIS Neckermann Klubszállodák
„Karos” Boni Termál Panzió Ahol pihen a család ! „Karos” Boni Termál Panzió ………..Ahol pihen a család ! Bemutatjuk Zalakaros legújabb családbarát panzióját.
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
2011 Augusztus ig Prága. Panorama Hotel Prague ****
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás Hotel « O Shale » Yaremche központjában található, a Kárpátok Nemzeti Park területén. A szállásról.
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Rév apartmanok Abádszalók 2010 téli ajánlata. A KÖZKEDVELT NYÁRI ÜDÜLŐHELY TÉLEN IS VÁRJA RÉGI ÉS ÚJ VENDÉGEIT A LÉKHORGÁSZAT, A KORCSOLYÁZÁS, A JÉGHOKI,
Gyülekezeti tábor - Balatonkenese
melyek a legsikeresebbek, miért működnek és mi várható a jövőben?
Thermos Új típusú kedvezmények az üdülésben.
Élménybeszámoló június 15-én kezdetét vette az osztálykirándulásunk. Még alig szálltunk fel a vonatra, de már korgott is a gyomrunk. Elővettük.
HAJDÚSZOBOSZLÓ ⁄ Hajdúszoboszló Közép-Európában, Magyarország keleti részén található. Európa híres pusztája, a Hortobágy és a mozgalmas nagyváros, Debrecen.
Börzsönyi Pilates Szuperhétvége Ínyenceknek Szent Orbán Erdei Hotel**** - egy különleges világ az erdő mélyén.
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
Hotel Pátria*** (2356/04-es tételhez) Készítette : Kálmán Aliz.
„Európai Gasztro-Portré” Leonardo da Vinci mobilitási projekt 2009/2010 projektév 53 résztvev ő vel 2010/2011 projektév 68 résztvev ő vel 2011/2012 projektév.
Balatonföldvár Neptun Apartmanház.
Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai.
Timax Kft. bemutatása Koncepció Építészeti tervek bemutatása
„ „HATÁRTALANUL” kirándulás
Szeretnél egy kicsit kitörni a hétköznapokból?  Gondok vannak a munkahelyen?  Többet vársz a kollégáidtól?  Jó lenne pihenni egyet?
PÉCS.
Tájékoztató az Erzsébet Királyné Szálloda fejlesztési terveiről, az üdülő turizmussal kapcsolatos lehetőségekről Mezei Alíz, Erzsébet Királyné Szálloda.
Gundel Étterem Budapest.
Készítette: Czimbalek Katalin Hirsch Éva Pék Judit Szittár Katalin
Németországi beszámoló  Fontos információkról  Érdekes kirándulásokról  Színvonalas képzőhelyekről  Kedves emberekről  Szokatlan dolgokról  Precíz.
Apponyi Kastélyszálló 2365/17
1106 Budapest, Fehér út 68. Telefonszám: + (36) 20 /
Hotel Árkádia*** Készítette: Bércesi Richárd. A szálloda I. •2010 nyarán kezdte meg működését •Helye: Pécs történelmi belvárosa, Hunyadi úton, Széchenyi.
Jelentkezési határidő: április 20.
Kedves SPE és MMSZ tagok! Áprilisban immár ötödik alkalommal ismét megrendezésre kerül az SPE 2008 évi amatőr teniszversenye. A verseny férfi egyéni, férfi.
Gy ő zelem Pecznyik Pál verse Gy ő zelem, ha már nem világ szerint járok,
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Versteijnen Logistics Kft
A helyszín bemutatása Programfejlesztési Központ XI.A.2.1.
HOLIDAYSPORTGROUP divíziói
Az eldugott paradicsom
Danubius Hotel Gellért A magyarországi székhelyű Danubius Hotels Group ötvenhat szállodájának egyike a Gellért Hotel, és egyike Európa legjelentősebb.
Elhelyezkedése A Hotel Dzsungel a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn található. Egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a Nyíregyházi Állatpark kellős.
Albert Krisztina Hotel Residence****, Siófok.
( ) Készítette: Tóth Evelin júliusában nyitotta meg kapuit Siófokon a Balaton-régió legnagyobb 4 csillagos szállodája. 222 szoba: légkondicionált,
Készítette: Horváth Mónika
ÜDVÖZÖLJÜKÜDVÖZÖLJÜK A CREW AGENCY CSAPATA NEVÉBEN! A CREW AGENCY CSAPATA NEVÉBEN!
Cordial = szívélyesség, amely szívből jön Kiváló minőségű és kényelmes szálláshelyek kanári-szigeteki szívélyességgel és a vendégek részére nyújtott legjobb.
Spirit Hotel Thermal Spa
Ergonómia II. (vendégterek) Készítette: Ősz Dániel és Nagy Zsolt
Támogatói tájékoztató. A Magyar Ügyvédi Kamara november 15-én hetedik alkalommal rendezi meg a Magyar Ügyvédek Napját. Az egész napos rendezvény.
MARINA HOTEL AZ ÖBÖLBEN
UTAZÁS FÓRUM 2013 „T ö bb vend é get szeretnénk…” Kőnig Erika marketing igazgató stratégiai kapcsolatok, promóciók.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
tételhez (Hotel Európa Fit****, Hévíz). Hotel Európa Fit ****
tételhez Puchner Kastélyszálló **** Bikal Készítette: Panghy Bence.
Anglia Portsmouth.  Az angliai utazásunknak talán a szállás volt az egyik leg meghatározóbb kérdése számomra, hiszen mindég érdekelt, hogy hogyan élnek.
Készítette: Werner Gábor. Tartalomjegyzék Általános Szabadidős lehetőségek Szolgáltatások Parkolás Internet Parkolás Érkezés dátuma Kijelentkezés Lemondás.
Nagycenk-Széchenyi kastély
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
SZINGAPÚR Épül Szingapúr egyik büszkesége a Marina Bay Sands Hotel eszem.
Nyugat-Dunántúli Termál- és Gyógyfürdők
Balaton „Tengernyi élmény itthon”. A legjelentősebb belföldi fogadóterület I-IX. hó: (22,2,%) A teljes vendégforgalom alapján második I-IX.
Hotel Kapitány **** Wellness és konferencia Sümeg.
Álomvár Földváron Hotel Főnix Szálloda és Tréningközpont ****
Az osztrákok utazási szokásai Magyarországon, Rot-Weiß-Rot in Ungarn Bécs, május 10. Kovács Balázs – MT Zrt. ausztriai külképviselet.
„ Európai Gasztro-Portré” Leonardo mobilitási programok 2009/2010 projektév 53 résztvev ő vel 2010/2011 projektév 68 résztvev ő vel 2011/2012 projektév.
Márk és Németország. Egy iskolai pályázat során tízen elindulhattunk Németországba. Ez az élmény amit kint átéltünk felejthetetlen számunkra. A táj egyszerűen.
Magas-tátrai kirándulásunk
India legdrágább vonata a
Paradigmaváltás a wellness szolgáltatások terén
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás
Előadás másolata:

Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár

A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 2008 márciusában nyílt meg. A szálloda dús erd ő k és a fest ő i hét tó közvetlen szomszédságában található.

A Szálloda 273, egyedi és elegáns kialakítású szobával és lakosztállyal várja vendégeit. Minden szobához erkély vagy terasz, klímaberendezés, fürd ő szoba, LCD TV, mini bár, szobaszéf és ingyenes internet csatlakozás tartozik.

A hotel magában foglalja lazítási lehet ő ségek számtalan változatát: 22 medence Szauna Pihen ő tér Termál medencék Edz ő termek Bowlingpálya Squaspálya Teniszpálya Lovaglás nordic walking A kikapcsolódás garantált!

Medencék, Szauna, pihen ő tér 1000 m mélyb ő l el ő tör ő 36 C 0 -os gyógyvíz a van a medencében „Egy álom valóra válik” A szauna világa a nyugalom és a kikapcsolódás menedéke Egyedi kialakítású pihen ő helyek

Sport és Egészség Újjászületés pontról-pontra!

Egészség ► Szépség ► Kényeztetés ►

Étterem és gasztronómia A hotel 2 étteremmel és különteremmel rendelkezik. Az élményeket a felejthetetlen ízek teszik teljessé: legyen az könny ű reggeli, ínycsiklandó ebéd, vagy romantikus környezetben elköltött elegáns vacsora. A vendégek garantáltan a legjobb fogásokat fogyaszthatják kit ű n ő szakácsok és pincérek ajánlásával.

Köszönöm figyelmüket!! További szép napot!! Elérhetőség: Spirit Hotel Thermal Spa ***** Sárvár H-9600 Sárvár, Vadkert krt. 5. Tel: Fax: