Az Agel hálózata www.agelteam.hu. Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A Dijkstra algoritmus.
Advertisements

ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET.
VIIII. Szalvéta bemutató
Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Automatikus szállítási hűségprogram
 A Web, kezdeti időszakában csak a szöveges file-okat kezelte.  Ma teljes körű multimédia szolgáltatásokat nyújt  Filmet,  Zenét,  Képeket nézhet.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ayura Herbal Kompenzációs Terv Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó Ft. ) SZ TE 20.
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
IP vagy Analóg Videó Megfigyelő rendszer
NMH Munkajogi Ügyfélszolgálata 1054 Budapest, Akadémia u > 1089 Budapest, Kálvária tér 7. www. munka. hu Tájékoztatás.
HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.
Jutalék Terv.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
Hálózat összeállítási feladat 2
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
GoldLife Fogyasztói Klub Kereseti lehetőségek. Hogyan Vásárolhat terméket? Vásárlói áron: Napi egyszeri fogyasztás ára Klubtagoknak 3.
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
5 PGV Fast Start Junior Manager.
A Life Wave értékesítési terve
SFI – Affiliate marketing "Strong Future International."
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
1 $1 $ CC 32 $. 62,5 % Lojalitás bónusz 5%5% Értékesítői jutalék 1 $1 $ CC 32 $
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
Karrier a XXI. század diagnosztikai, egészségmegőrző és terápiás eszközeivel MS LÉZER terápia MS mágnes terápia MS testelemző
Hogyan használd a PTC oldalakat? Alapvető fogalmak, és leggyakrabban előforduló kifejezések.
Alapvető fogalmak, és leggyakrabban előforduló kifejezések HOGYAN HASZNÁLD A PTC OLDALAKAT?
Marketing terv.
2007. január 3. FORGALOM ÉS CSALÁDFA: A következő generáció.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción keresztül 100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Biztonság Stabilitás. Az emberek stabilitást, biztonságot, megoldást keresnek.
Küldetésünk: Biztonság Stabilitás Hálózatfejlesztési igazgató Gaál László Sziklás Johanna Alapító, tulajdonos Jr. Gaál László Alapító, tulajdonos.
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
Marketingterv bemutató
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Lavylites!.
Célok: Hatékonyabb jogelhelyezés Egységvadászat Pozícióváltás.
Üzleti szintek Személyes PV Direktek bal / jobb Kisebb Bin. ág QV / hétDirekt min. Partner Üzleti szint kvalifikációk!
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
Mitől Hibrid? A hagyományos Bináris rendszerekben nem érdeke a szponzoroknak az erősebb forgalmú ágaikon lévő csoportjaik szponzorálása! Mivel csak a gyengébb.
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
"Szó szerint igaz, hogy leggyorsabban, úgy érhetsz el sikert, ha segítesz másoknak sikert aratni.„ Napoleon Hill.
Észak-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ Munkaerőpiaci helyzetkép a salgótarjáni kistérségben Zaráné Kecskés Erzsébet Igazgató KKC-2008-V
BIYOVIS ÉRTÉKESÍTÉSI (MARKETING) TERV … Csipszer János.
A(z) xy szervezet (a társadalmi vállalkozást bemutató ppt)
2. A Student-eloszlás Kemometria 2016/ A Student-eloszlás
Előadás másolata:

Az Agel hálózata

Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges kérdéseivel kérjük, forduljon szponzorához, vagy ahhoz a személyhez, aki ezt a bemutatót az Ön figyelmébe ajánlotta!

Az első lépés Üzleti regisztrációnk által csatlakozunk az Agel hálózathoz, és elindítjuk hálózatunk építését, bővítését. A számok a csatlakozásunknak megfelelő számú üzleti központjainkat jelölik.

Üzleti központok A személyi szinten regisztrálók 1 üzleti központ után kapják jutalékaikat. Ez annyit jelent, hogy az érdeklődőiket elhelyezik a hálózatuk jobb és bal oldalára.

Tagok elhelyezése Az így felépülő hálózat két oldalán elindul a növekedés. Hálózatunkba elhelyezzük érdeklődőinket, majd ők is hozzák a sajátjaikat, sőt a felettünk lévő hálózatból is elhelyeznek a tagok alattunk új embereket.

Növekedés A hálózatunk jobb és bal oldalán a marketing tevékenységünk által megindul a növekedés. A két oldal különböző módon növekszik majd, ezért oldalanként különböző pontszámok keletkeznek. Az egyikben több, a másikban kevesebb.

Jutalékok A hálózat kisebb pontszámú oldalán keletkezett pontok alapján a cég elszámolja a csoportforgalmi jutalékot. A pontérték 10%-a Dollárban.

Pontszámok - Jutalékok A havi bevételeink több, a hálózatban keletkező, pontszámoktól függő jutalékokból tevődnek össze. Csoportforgalmi jutalék a hálózatban, a kisebb lábon keletkező fogyasztási forgalomból és regisztrációkból adódó pontszámok alapján. A saját magunk által regisztrált tagok után keletkező start bonusz. A vezetői bonusz, ami az előző hónaphoz képest történt kisebb oldali 1000 pontonkénti növekedés után jár.

Mégtöbb bevétel Bizonyára emlékszik, hogy a Phenomenon dvd-n vagy az üzleti bemutatóban megismert információk között szerepelt, hogy a csoportforgalmi jutalék akár meg is háromszorozható!

Mégtöbb bevétel Bizonyára emlékszik, hogy a Phenomenon dvd-n vagy az üzleti bemutatóban megismert információk között szerepelt, hogy a csoportforgalmi jutalék akár meg is háromszorozható!

Mégtöbb bevétel Bizonyára emlékszik, hogy a Phenomenon dvd-n vagy az üzleti bemutatóban megismert információk között szerepelt, hogy a csoportforgalmi jutalék akár meg is háromszorozható!

Vezetői szint Amikor vezetői szinten regisztrál, 1 helyett 3 üzletközpont után számolható el a jutalék. Az 1. központ pontig fizet. Amikor ezt eléri, a 2., majd annak maximumának elérése után a 3. üzletközponttal is el lehet érni a maximális $ bevételt, azaz összesen akár $-t.

A vagyon megteremtése - Hatástöbbszörözés Ez a jutalék is a hálózatban keletkező pontok és jutalékok alapján jön létre. Itt azonban figyelmen kívül hagyjuk a kisebb- nagyobb oldalt. Ebben a jutalékban ez nem számít!

Hatástöbbszörözött bonusz Minden saját magunk által szponzorált ember a hálózatban a mi első szinten lévő csapattagunk. Mindegy, hogy a hálózatunk melyik oldalán van, és milyen mélységben. Akiket ők hoznak a hálózatba, azok az ő első, de nekünk a második szinten lévő embereink. Ez így megy tovább a mi 7. szintünkig.

Az Agel hatástöbbszörözött jutalékot fizet a 7. szintig minden egyes ember után, aki csoportforgalmi jutalékra jogosult a hálózatunkban! Hogy mely szinteken mennyit, az az üzleti bemutatóban lévő táblázatban megtekinthető!

Reméljük, hogy evvel a bemutatóval könnyebbé, egyszerűbbé tettük az Agel hálózat felépítésének, működésének megértését. További információkat olvashat az Agelről honlapunkon: