Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hogyan használd a PTC oldalakat? Alapvető fogalmak, és leggyakrabban előforduló kifejezések.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hogyan használd a PTC oldalakat? Alapvető fogalmak, és leggyakrabban előforduló kifejezések."— Előadás másolata:

1 Hogyan használd a PTC oldalakat? Alapvető fogalmak, és leggyakrabban előforduló kifejezések

2 Nem fogok kitérni valamennyi típusú ptc oldalra, mert olyan sokféle létezik, hogy fizikai képtelenség valamennyit bemutatni. Inkább csak annyit szeretnék elérni ezzel a bemutatóval, hogy azokat a szavakat, kifejezéseket megmutassam neked, amelyekkel minden oldalon találkozol valamilyen formában. Először olyan oldalt mutatok neked, amely mostanában a leggyakoribbnak tekinthető, másodikként pedig egy olyat, amely a legtöbb fogalom elmagyarázására leginkább alkalmas. Azt hiszem, ha az alapfogalmakat megismered, a többi fajta ptc oldallal sem lesz különösebb problémád.

3

4

5

6

7 Emlékeztetőül azok számára, akik nem látták a regisztrációval kapcsolatos bemutatót, a következő képeken előbb egy regisztráció menetét mutatom meg. Közben igyekszem azokat a szavakat, és kifejezéseket érthetővé tenni, amelyekkel szinte minden ptc oldalon találkozni fogsz. Remélem, nem hagyok ki semmi lényegeset. Ha mégis van valami, amit nem értesz,tudod, hol találsz meg.

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27 Remélem, nem riasztottalak el, és nem zavartalak össze, mert igazán nem az volt a szándékom. Bízom benne, hogy tudtam segíteni neked ebben az örökké változó, napról napra felbukkanó, és eltűnő oldalakkal tarkított internetes világban. Kérlek, keress meg, ha kérdésed van. Honlapom: http://borbolyajob.ucoz.com Honlapom: http://borbolyajob.ucoz.com


Letölteni ppt "Hogyan használd a PTC oldalakat? Alapvető fogalmak, és leggyakrabban előforduló kifejezések."

Hasonló előadás


Google Hirdetések