Az anyós váratlanul beállít a friss házasokhoz

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Advertisements

Nekem Te jelentesz Mindent Nekem, Te vagy a VILÁG
Történet a boldogságról. Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább.
A 95-éves Don Juan eldönti, hogy megnősül és felesé- gül veszi a 25-éves Annát.
Jer Mert ezt mondja a Seregek URa, Izráel Istene: Majd meglátjátok, hogy még a ti időtökben véget vetek ezen a helyen a hangos, vidám örvendezésnek,
Köszöntés Download von Funny-Powerpoints.de
A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL - Szombat este -.
UNITED WAY = Emberek az emberekért. Segítsd Te is a UNITED WAY szervezetet, hogy segíteni tudjon! A UNITED WAY olyan országok lakosait segíti, akik alapvető.
Éppen a WC-n ültem, hogy sürgős dolgomat intézzem, amikor...
Béla gondolatai a házasságról
VAN Választásunk? Munkától lóg a nyelve.  Milyen lehet az IQ tesztje? Ha jól van beállítva a stopper, válasza egy kérdésre sem nyer.
EGY SZÁL HARANGVIRÁG.
AZ IDŐS KORBAN ÉS A LEGJOBB KÖZÉPKORÚSÁGBAN A bölcsesség a korral jön,...de néha magától is megérkezik... 
Az anyós Egy anyósnak van 3 veje. Egy szép napon elhatározza, hogy próbára teszi őket, mert látni akarja mennyire tisztelik és szeretik őt.
Jézus enyém, s én az Övé, mert Jézus a szeretet… Alleluja, Krisztus Jézus, amen! Elvezet a friss vizekre, mert Jézus a szeretet… Alleluja, Krisztus Jézus,
Food for Thought.
Zene: Korda György Gyöngéden ölelj … Kattintgass!
Könnyek....
AZ ÉLET PILLANATAI.
Wiesbaden, Mainz és Limburg városokban röviddel ezelőtt férj-szaküzletek nyíltak, melyekben az asszonyok kiválaszthatják a megfelelő férjet maguknak.
Pillanatok Download von Funny-Powerpoints.de
Újjászületés Ahogy id ő södöm, a tavasz eljövetele annál inkább elvarázsol.
EGY FELESÉG VALLOMÁSAI
Mosolyogj és nevess! Nevetni jó. Nevetni egészséges.
Igen. Igen Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom. Mondj igent és tedd rá életed,
Napra Valentin.
Társkereső Hölgy keres urat
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellett szeretnénk tudni.
Jedlik Ányos igaz története Jedlik Ányos István ( )
Egy nap, egy egyetemi tanár, a következő kérdést tette fel hallgatóinak:
Igazságban, szellemben életem átadom, Szerelmemnek olaját, s teljes hódolatom. Mindent átadok Neked, fogadd el, Istenem, Oltárodra hadd tegyem, itt.
Az élet.
Uram, megtorlás Istene, megtorlás Istene, jelenj meg ragyogva!
B e t t i n e k Szülinapodra! I s t e n é l t e s s e n s o k á i g !
Volt egyszer ... Volt egyszer egy sziget. Ott lakott minden emberi tulajdonság - Vidámság, Szomorúság, Bölcsesség… és többek közt Szeretet is.
Pillanatok Download von Funny-Powerpoints.de
ÖREGKORI RAVASZSÁGOK, ÉRDEKESSÉGEK! (Nem csak a 20 éveseké…)
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Marcel Reynaert vízfestményei
CIGÁNY VICCEK....
Horoszkóp teszt!.
Barát Müller Péter.
Der Ű s ébredést kívánok! A pesti férj táviratot kap a felesége vidéken élő családjától: - Anyósod nagyon beteg. Stop. Az orvosok feladták. Stop. A férj.
ÁDÁM-ÉVÁS VICCEK click.
FENG SHUI Tudod miért hordják a jegygyűrűt a negyedik ujjon?
Átmegyek öt percre a szomszédba, keverd meg félóránként a levest...
Nem tudom mikor lesz.
Igazságban szellemben. 1. Igazságban, szellemben, életem átadom. Szerelmemnek olaját, s teljes hódolatom. Mindent átadok Neked, fogadd el Istenem, Oltárodra.
Milyen szép a világ Készítette: Süni.
Gondolatok a szexről.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Férj és neje összebalhéznak, merthogy leszakadt a polc.
TIENS DiCHO Csodás otthon DiCHO termékekkel. DiCHO Di Di – jelentése: csökkentés Cho Cho – jelentése: házimunka A DiCHO tehát a házimunkák könnyed csökkentését.
CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS
Wiesbaden, Mainz és Limburg városokban röviddel ezelőtt férj-szaküzletek nyíltak, melyekben az asszonyok kiválaszthatják a megfelelő férjet maguknak.
Mosolyogj és nevess! Nevetni jó. Nevetni egészséges.
társkereső cikk ami valaha
EGY FELESÉG VALLOMÁSAI
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Szeretet szolgálat Joli néninél
Ide figyelj nyuszi pajtás, jöjj be hozzánk egy kicsit, nyújtsd ide a tapsi füled, súgok bele valamit. Közeledik húsvét napja, el ne felejtsd kedvesem,
8 Klikkelj az egérrel!.
Igazságban, szellemben életem átadom, Szerelmemnek olaját, s teljes hódolatom. Mindent átadok Neked, fogadd el, Istenem, Oltárodra hadd tegyem, itt.
  Egyszer, egy délután, egy varrónő a folyó parton varrogatott, amikor beleejtette gyűszűjét a vízbe. Olyan hangos sírásba kezdett, hogy megjelent a.
Legyél az,… Paulo Coelho
Az élet.
Velünk élő középkor Forrás:
NEM JÓ AZ EMBERNEK EGYEDÜL? HÁZASSÁG.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Előadás másolata:

Az anyós váratlanul beállít a friss házasokhoz Kopogtat az ajtón

A fiatal feleség nyit ajtót,teljesen meztelenül. Mit csinálsz?Kérdezi. Várom,hogy a férjem hazaérjen a munkából. Válaszolja a feleség. De meztelen vagy! Kifogásolja az ANYÓS. Ez az én szerelmi öltözetem.Magyarázza az ifjú ara.

Szerelmi ruha?De ha egyszer meztelen vagy? A férjem szereti,ha ezt a ruhát veszem fel. Boldoggá teszi őt is,engem is. Most viszont elmehetne,legyenszíves.Bármelyik pillanatban megérkezhet a férjem.

Végül megérkezik a férje,bemegy,és látja a nappali közepén meztelenül. Az anyós ezt hallva megsértődik,és elmegy ...…Mikor hazaérkezik,eszébe jut a „szerelmi ruha”. Mikor hazaér levetkőzik,megfürdik,befújja magát a legjobb parfümjével,és vár a nappaliban. Végül megérkezik a férje,bemegy,és látja a nappali közepén meztelenül. Mit csinálsz? Megőrültél?Kérdi a férje. “Ez az én szerelmi öltözetem” – Válaszolja az anyós kihívóan .... Erre a férje:

Hát akkor’ ...... Vasald ki!!! <Akkor vasald ki!!!> censured