CIGÁNY VICCEK....

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Advertisements

Feltehetek egy kérdést?
Ha az 50-, 60- vagy 70-es években voltál gyerek, hogyan vészelted át a gyermekéveidet ?
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Best of Westend információ Valós esetek, írta az élet… Mottó: Látogató: Információ? Infós: Igen. Látogató: Ja, nem! Infós: De. Látogató: Kár.
Igaz történet karácsony előttről
A 95-éves Don Juan eldönti, hogy megnősül és felesé- gül veszi a 25-éves Annát.
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Beszélgetés Aaron Russo elmondása alapján idézve: Nicholas Rockefeller
SÁFÁRSÁG Beruházás – Amit Isten ránk bízott Adakozás - Gyűjtés
SOHA NEM HALLOTT VICCES KÖZMONDÁSOK
TRÉFÁK 5. saját gyűjtésből Készítette: Kovácsné Balla Györgyi.
Budapest XIII. kerületi Cigány Kisebbségi Önkormányzat felmérése család bevonásával készített kérdőív kiértékelése.
viccek a gasztronómia világából
Micimackó egy igaz történet
Istenem mit tettem? Egy csaj története. Szuszi,ne szomorkodj ezen a szép napon!
A kínos helyzet Egy csaj története. Köszönöm hogy,megmentettetek.
A találkozás Egy csaj élete.
A tengerparton Egy csaj története. Nataniellel azt beszéltük meg hogy a tengerparton találkozunk.És így is volt.
Tudod, hogy ki vagyok én? Manuel et musical Soy alguien con quien convives a diario Én vagyok az, akivel Te nap mint nap együtt vagy.
TRÉFÁK 6. saját gyűjtésből Készítette: Kovácsné Balla Györgyi.
Családom eredetéről. Kislányom azt kérdezte anyukájától: „Egyáltalán – hogyan kezdődött az élet ezen a Földön?" Anyukája így felelt: „Isten megteremtette.
B é k a m e s e PéPéeS Volt egyszer egy férfi, aki nem volt megelégedve 50cm hosszú nemi szerszámának méretével. Miután nem tudott.
Mosolyogj és nevess! Nevetni jó. Nevetni egészséges.
A legjobb agresszív kismalac viccek
Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -
A bajnok Ezt tanultad a cica iskolában? Nyaralok.
Szajkó Gréta Találkozás Zizivel. 1. RÉSZ Márc. 32-én,- mert nálunk ilyen is van-unatkoztam, ezért beültem a rakétámba, és elmentem a Marsra. Amikor odaértem,
MESÉLJ APU (Muhi János) Zene: Fiam (Komár László).
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
Ébresztő!.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Boldog 2014-et !.
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
JÓ REGGELT  !!.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Terhes örökségeink A társaddal együtt megkapod a rokonságát és a múltját is: gyermekkora élményeit, hiányait és lelki sebeit Lehet, hogy csak később tudod.
Nagy lépés előtt állsz, és most kell lépned,
DORMÁND.
ÖREGKORI RAVASZSÁGOK, ÉRDEKESSÉGEK! (Nem csak a 20 éveseké…)
Két strucclány megy a sivatagban. Hátranéz az egyik, és azt mondja: - Te! Két struccfiú követ minket! Menjünk gyorsabban! Gyorsabban mennek. Hátranéz megint.
A kis gömböc.
Mit gondolsz, milyen volna az életünk, ha mostantól a Bibliát úgy használnánk, és olyan fontosnak tartanánk, mint a mobiltelefonunkat?
Nem az a kurva, aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg a kocsit, aztán este fáj a feje...
Der Ű s ébredést kívánok! A pesti férj táviratot kap a felesége vidéken élő családjától: - Anyósod nagyon beteg. Stop. Az orvosok feladták. Stop. A férj.
ÁDÁM-ÉVÁS VICCEK click.
Nem én voltam! Mennyivel jobb amit apuék isznak!
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
RENDŐRVICCEK.
Tanodánkban Tanodánkban Felsős gyerekek korrepetálása, tehetséggondozása Felsős gyerekek korrepetálása, tehetséggondozása Kulturális programok Kulturális.
Vicceljünk … 15. Fáraszt ó ! Adó bevallás.
A lógósok. Na,itt van főhösnőnk aki… MOST KELT FEL?!
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
Református istentisztelet 2014 december 28 óév utosló vasárnap.
Add ide szívedet, ne zárd be hát! Vágyva így szól neked égi Atyád. Bárhová mégy szava egyre követ: Bízd magad rám, nekem add a szíved! Add át szíved,
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
Jean viccek Jó szórakozást kívánok! Csak kattints tovább!
Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !. Valami véget ér, kezdődik más talán. Látod, megyünk az élet sivatagán. Gyere, mert lépni muszáj! Refr: Szinte.
Amikor Jézus odaért, megtudta, hogy már négy napja a sírban van. Betánia pedig közel, mintegy félórányira volt Jeruzsálemhez, ezért a zsidók közül sokan.
Így szólt az ÚR igéje Jónáshoz, Amittaj fiához:
I-124.
Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -
Mosolyogj és nevess! Nevetni jó. Nevetni egészséges.
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
A humor fiatalon tart….
a hét verse Babits Mihály: Mint különös hírmondó... éltető éva 
Előadás másolata:

CIGÁNY VICCEK...

Kolompár és Kanalas találkoznak: - Te, Gazsi - kérdezi Kolompár -, milyen ing van rajtad? - Harminchetes. - Pedig olyan, mintha csak három hetes lenne.

Vadőr elkapja a cigányt, aki egy élettelen szarvast vonszol az erdőben. - Na most megvagy cigány! Majd akok én neked szarvast lőni! - Jáj nem úgy vót ázs náccságos vádász úr! Öngyilkos ákártám lénni, mágám fele forditttam a puskám, ezs meg csák úgy közinkugrott!

- Hogy szól bele a cigány a mobiltelefonba? - Nokiá?!

A kis Gazsi sírva megy haza az iskolából. - Minek bőgsz te gyerek A kis Gazsi sírva megy haza az iskolából. - Minek bőgsz te gyerek? - kérdi az apja. - Fizikából kaptam egy karót, mert nem tudtam egy olasz fizikus első nevét, akiről a feszültséget nevezték el! Valamilyen Volta. - Hülye gyerek, hát Dzsontra-Volta!

Tudod, Gazsi, azért a legelegánsabban az olaszok oldották meg a kisebbségi kérdést! - Aztán miért? - Na hallod, náluk még a fővárost is úgy nevezik, hogy Roma.

A cigány bemegy a skinhead könyvesboltba, és megkérdezi: - Ady van A cigány bemegy a skinhead könyvesboltba, és megkérdezi: - Ady van? - Nincs. - Petőfi van? - Nincs. - Babits van? - Nincs. - Hát akkor mi van? - Kalasnyikov. - És az mit írt? - Cigányt.

Meddig szűz a cigány kislány. - Meddig szűz a cigány kislány? - ??? - Amíg erősebb az öccsénél, gyorsabb a bátyjánál, az apja pedig börtönben van!

- Hogyan kezdődik a cigány szakácskönyv? - ??? - Lopj két tojást...

- Mi a cigánytriatlon? - ??? - Lefut a cigány a tóra úszni és biciklivel jön vissza.

A cigány feleség telefonál a férjének: - Szia Gazsi, képzeld örökbefogadtam az öcséd fiát, 9 hónap múlva szülöm meg!

Te, Gazsi! Én megdugtam a feleséged! - Nem baj, Zsiga, a bandában marad... - Te, Gazsi, de adtam neki érte 2000 forintot! - Nem baj, Zsiga, gazdag lesz a banda... - Te, Gazsi! De lapostetvet kaptam tőle! - Hát, Zsiga! 2000 forintért mit akartál, tán szentjánosbogarat?

Rendőr kérdi a lovagoló cigánytól: - Te Gazsi, honnan van ez a ló Rendőr kérdi a lovagoló cigánytól: - Te Gazsi, honnan van ez a ló? - Hát kérem alássan, ott feküdt ez a ló az árok szélén. Nézem elölről, hát nem megharap? Nézem hátulról, hát nem megrúg? Erre át akartam lépni, hát nem felállt ez a dög, és elindult velem?

A cigányt elkapják, mert kirabolta a Tesco-t. A rendőrségen felveszik a jegyzőkönyvet: - Neve? - kérdezi a rendőr. - Lakatos Gazsi - feleli a cigány. - Kora? - Azt nem én raboltam ki!

Vidéki vendéglőben: - Cigánypecsenye van? - Van, de akkor zene nincs...

- Miért nem szeretik a cigányok a Szovjet zászlót - Miért nem szeretik a cigányok a Szovjet zászlót? - Mert sok rajta a szerszám.

- Hová rejti a cigány a pénzt a felesége elől? - ??? - A szappan alá.