Vajta, 2014. Aug 1-3.. Az első Cross Sound Összművészeti Fesztivál egy háromnapos fiatalos, modern, kreatív, keresztény könnyűzenei és művészeti kezdeményezés,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
NNT 2012 Az alapötlet bemutatása Solymosi Balász cst. (205.) országos vezetőtiszt.
Advertisements

Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
Isten célja a gyülekezettel 2: Közösség
Mit kell tenned, ha meg akarsz térni Istenhez?
Tekerd fel a hangerőt a prezentáció kezdődik! 3…2….1…
Gyülekezeti tábor - Balatonkenese
Gondolkodj Egészségesen! Program OSZMK baleset-megelőzési konferencia szeptember 30.
Hogyan formál át Isten az igehirdetésen keresztül?
Krisztus uralma alatt élni 1. András hadművelet Johan Lukasse írása nyomán Megváltóm és Királyom.
LámpásLámpás Keresztyén Ifjúsági Dicsőítő Csoport.
Nemzetközi Életvédő Konferencia Kiáltás az Életért Egyesület.
A házasság még nem a mennyország
•online kommunikáció •branding, márkaépítés •kommunikációs stratégiák kitalálása, felépítése •Közösségi marketing •Szociális érzékenység, non-profit partnerek.
Önkéntesség Miért is jó a Nyíregyházi Főiskola diákjaként önkéntes munkát vállalni és miért különösen jó ez egy Tanodában? Készítette: Hajdu Zsolt és Dudás.
KATOLIKUS VAGYOK HITTANRA JÁROK.
Mentorszülők – mentőszülők autizmusban
Történet a boldogságról. Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább.
EDK -k az EDM -ért Evangéliumi Diák Körök az Evangéliumi Diák Misszióért.
Krisztus uralma alatt élni 2. András hadművelet Johan Lukasse írása nyomán Megváltóm és Királyom.
HÉTRÉTORSZÁG a szerek és porták fesztiválja Őrség augusztus
Európai vonat Európa 2010 Kaposvár. benyújtja pályázatát az „Európa Kulturális Fővárosa 2010” cím elnyeréséért.
Megszentelődés Péter levelei alapján Ifi óra - Békés
Mikor még semmi nem létezett..
Szeged címere. Szeged címere Szeged Magyarország harmadik legnagyobb városa amely nagy történelmi múlttal sok turisztikai látványossággal rendelkezik.
Az animáció Kurzusvezető: Készítette: Dr. Tóth András Palla Melinda
Hegyalja fesztivál Készítette: Kleri Dzsenifer /15.
Medvehagyma-fesztivál Orfű /17.. A programok színes palettájával, illetve gasztronómiai kuriózumokkal várja az érdeklődőket Orfű az áprilisban.
Készítette: Werner Gábor
„Korunk vívmánya a számítógép, mint kreatív eszköz az alkotó művész kezében” Művészetek Háza Veszprém április május 01. „Digitális Művészetek.
Túrmezei Erzsébet : KARÁCSONY ELŐTT.
CIVILEK és ÖNKORMÁNYZATOK
1. Kedvelte őket az egész nép ApCsel. 1:42-47 (47/a) „… és kedvelte őket az egész nép.” χαρις (khárisz):- kegyelem (mint örömteli jutalom),
Közösség Az Egyház – ecclesiola. Ő Átala, Ő Vele, Ő Benne.
"Én vagyok az Úr, a te Istened."
"HOROSZKÓP". Január 1.- és december 31. között születtél?
Bibliai gondolatok - olasz tájakkal és zenei aláfestéssel
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
JÓ REGGELT  !!.
Ki az ember? Isten eltorzult képe Francis A. Schaeffer:
Olyan furcsán alakult minden, a nagy terv nem ez volt,
Csak Jézusnak szolgálok, az Ő országát várom,
Kicsoda Isten? 4. prédikáció
A Biblia tanítása a gyermekekről (2.) Máté 18, 1-14 © Copyright 2009 Child Evangelism Fellowship.
Győr Pláza Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület „SzínStér” Szenvedélybetegek Alacsonyküszöbű Ellátása Győr.
Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesület. A Stúdió.
„ Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek.” – mondja Jézus Máté 11: 28.
Az Élet Igéje május „… Krisztus nevében kérünk: engesztelődjetek ki az Istennel!” (2Kor 5,20)
Kortárssegítő képzés Lőrincz Norbert, Kovács Anita Kortárssegítő képző
Mindig kapcsolatban Vele
„Szüntelenül imádkozzatok!” (1 Tessz 5,17) Az idén egy népes ökumenikus csoport választotta ki az igét az Egyesült Államokban, Szent Pálnak a tesszalonikai.
Kegyelem által Élet Világosságban.  Jn20,30-31 Sok más jelt is tett Jézus a tanítványai szeme láttára, amelyek nincsenek megírva ebben a könyvben. Ezek.
Nagycenk-Széchenyi kastély
Tiszafüredi Halas Napok
Mai programok Vasárnap17.00Istentisztelet. Hétköznapi gyülekezeti alkalmak Szerda18.00Imaóra Szerda18.00VIFI Csütörtök18.00 Ifjúsági alkalom Péntek18.00Istentisztelet.
Utazás Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest.
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
Református istentisztelet 2014 december 28 óév utosló vasárnap.
Gesztenyefesztivál Pécsvárad
Készítette: Kiss Lili, Kálvin Boglárka, Karácsony Kitti, Papp Réka 7.a
Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft. Monor.
TINIK A T I N I K A GYÜLEKEZETGYÜLEKEZET A TINIK- ÉRT?! A T I N I K - É R T ? ! ÉRT?! É R T ? ! A A.
vasárnapi istentisztelet. Énekek Olyan békét, mint a folyó Olyan békét, mint a folyó, Olyan békét kaptam Tőled lelkembe. (2X)
Kardosné Gyurkó Katalin A család jövője – a nagycsaládosok
A LURKÓ-TÁBOR, mint a jó gyakorlat dokumentációja
Mihalec Gábor és Csizmadia Róbert Adventista Családi Szolgálatok

Nyugat-Európai Magyar Református Lelkigondozói Szolgálat
Mert Isten úgy szerette ezt a világot, Hogy aki hisz, és bizik benne,
Túrmezei Erzsébet : KARÁCSONY ELŐTT.
A tanítvány magányának és közösségi életének dilemmája
Előadás másolata:

Vajta, Aug 1-3.

Az első Cross Sound Összművészeti Fesztivál egy háromnapos fiatalos, modern, kreatív, keresztény könnyűzenei és művészeti kezdeményezés, ami újfajta aspektusát hivatott meghonosítani a fesztiválozásnak, amely hazai alternatívája lehet az európai keresztény fiatalok szórakozásának. Ezen új kezdeményezés ötlete azon felismerés alapján született, hogy a keresztény értékeket figyelembe véve is lehet szabadon, közösségben szórakozni, új alternatívát nyújtva ezzel a hazai fesztiválok között.

A célunk Fiatalokat összehozni pár napra, hogy felekezettől függetlenül, együtt ünnepeljük a hitet, melyet Jézus Krisztusban kaptunk és bátorítást nyerjünk egymástól egy olyan életre, amely Istent dicsőíti. Minőségi zenei és művészeti programok széles skáláját kínálni, melyhez kreatív és modern környezetet nyújtunk, mindezt a lehető legkedvezőbb áron. Minden résztvevőnek felkínálni a lehetőséget, hogy halljon az evangéliumról és annak hatásáról azok életére, akik elfogadják Jézust megváltójukként. “Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne el ne vesszen, hanem örök élete legyen.” (János 3,16)

Programokra, melyekben az egyén megtapasztalhatja szabadságát, felismerheti értékeit, kialakíthatja közösséget építő jövőképét, ezáltal is előremozdítva Isten és a saját ügyét. Mindehhez a résztvevők számára a fesztivál egy olyan zeneközpontú, összművészeti élményt nyújt, amely által az előadók és fellépők saját, személyes történeteiken keresztül szolgálhatnak jó példaként. Mitől különleges?

A helyszín Vajta egy kis falu az ország szívében, Budapesttől 120 km távolságra dél felé haladva. A község történelmi és kulturális jelentőségű impozáns épülete a Zichy kastély, melyben konferencia központ működik, egy hatalmas, eklektikus parkkal körbeölelve. A szórakozást és a kényelmet olyan extrák biztosítják, mint gyerek és felnőtt medence, strandröplabda, foci és kosárlabda pályák, klimatizált előadótermek, belső kávézók és színvonalas szállás.

Lelki programok A 3 nap folyamán részt vehetsz előadásokon, beszélgetéseken, kisebb csoportmunkákban olyan lelki, a keresztény élet kérdéseit boncolgató témákban, mint pl. a párválasztás, a házasság, az identitás, traumák feldolgozása, evangelizáció, stb... Csak néhány előadót, csoportot említve: Pasztorál- pszichológiai Hálózat, a Hollandiából érkező Cees Bots és Willem de Vink pásztorok, Czeglédi Szilárd,... evangelizál Phil Metzger, …. A fesztivál alatt csendességet, elmélyülésre, imádkozásra alkalmas helyet a gyönyörű erdőben, és a kifejezetten erre kialakított ImaSátorban találsz. Itt indíthatod a napot egy reggeli imaalkalommal, illetve itt mindig találsz szolgálókat, akik imádkoznak veled. A Cross Sound Fesztivál programjai között kiemelkedő szerepet kapnak a lelki alkalmak is, mint például a koncertek közötti rövid igehirdetések, üzenetek, bizonyságok, melyeket a különböző felekezetből érkező tanítók, gyülekezeti tagok osztanak meg, illetve a közös vasárnap délelőtti ökumenikus Istentisztelet.

Összesen a 3 nap alatt 18 koncert kerül megrendezésre olyan előadók társaságában, mint például Dobner Illés Ide kattintva belehallgathatsz:

Superhero (UK)

Bellarive (USA)

Henderson Dávid

Young&Free (NL)

Jesus Loves Electro (NO)

… és még sokan mások! Superhero (UK) Young&Free (NL) Jesus Loves Electro (NO) Dobner Illés Henderson Dávid Stu33 Szabó Balázs IntoWorship Matt Edwards Tallér András Unless Movement Hellinger András

És miért összművészeti? A zenei élmények mellett több művészeti helyszínen színvonalas workshopokat és egyéb programokat is szervezünk, melyek között megtalálható például a Meglepetés Színház interaktív színháza,

… a Jákim Stúdió és a Mimage Pantomim Színház interaktív programja

Dicsőítő táncórák Lengyel Péterrel és Dobner-Győri Évivel Kortárs tánc Petrovics Sándorral

a Tisza Táncegyüttes folklór programja, élő zene, Hamar Dániel és Petrás Mária, … s még sokan mások! Afrikai tánc & Kubai Salsa

3 napon át a Képzőművészeti sátor programjai és Kézműves vásár várja az alkotni vágyókat. Graffiti workshop Óriás építőkockák Szabadtéri festés Re-Papír workshop Hagyományőrzők

3 napon át reggeltől reggelig különleges szabadtéri programok, játékok, sport, és más különleges lehetőségek várnak rád, mint pl. a Slackline, (kötéltáncos mutatványok) vagy a Parkour kipróbálása, (városi akadálypályás mutatványok) elcsendesedésre, beszélgetésre, imádkozásra, délutáni szunyókálásra, vagy éjjeli mozizásra a Csillagerdő nyújt árnyas, kényelmes helyet.

Holland vendégpásztorok, Willem de Vink és Cees Bots tartanak különleges foglalkozásokat, interaktív alkalmakat, mint pl.: Az Örömhír a képregény műfajában, Mennyei Kapcsolatok, vagy Hogyan kerül Jézus Van Gogh művészetébe?

Táncsátor Color Party

A fesztivál alatt gondoskodunk a résztvevők teljes ellátásáról, vendéglátó egységek széles skáláját vonultatjuk fel racionális áron, az italkínálat mellőzi az alkoholt, de egyéb műfajai gazdagon megjelennek, illetve ha valakinek gubanc lenne a hajával, egy keresztény fodrászat tárt ollókkal várja.

Fiatalos design, hangulatos helyszínek, és rengeteg lelkes önkéntes!

Jegyek vásárolhatóak a weboldalon, a TicketPro jegyirodán keresztül. 3 napos 3 éjszakás fesztiválbérlet: ,- Ft, egyházi csoportos kedvezménnyel ,.Ft Napijegy: 5980,-Ft Gyermek- és családi jegyek válthatóak. Csoportos és egyházi kedvezményes jegyekért érdeklődjön a honlapon megadott kontaktszemélyeknél, vagy a címen. A fesztiválra fő állandó jelenlévőt várunk a éves korosztályból, mind Magyarországról, mind külföldről.

Hogyan segíthettek? Imádkozzatok! Gyertek el és hozzátok el a fiatalokat! Ajánljátok és közvetítsétek a városodban más gyülekezeteknek is a kedvezményes jegyeket!